Ο ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ (17.00)

Τελικός για τον Απόλλωνα

• Σήμερα η προπόνηση στο γήπεδο του Ελευθεραί

Δημοσίευση: 09 Μαϊ 2018 16:29

Τέσσερις αγωνιστικές μένουν ακόμη για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Football League και στον Απόλλωνα Λάρισας, θέλουν να «τελειώσουν» την υπόθεση της παραμονής.


Η λαρισινή ομάδα δεν κινδυνεύει βέβαια άμεσα με υποβιβασμό, όμως μετά τις πέντε συνεχόμενες ήττες, τα πράγματα δεν είναι ευχάριστα για τους «κυανόλευκους», που χάλασαν την πολύ καλή αγωνιστική εικόνα που είχαν.
Για να μην έρθουν λοιπόν τα χειρότερα, την ερχόμενη Κυριακή ο Απόλλωνας θέλει πάση θυσία τη νίκη στον αγώνα με τον Παναιγιάλειο στη Φιλιππούπολη(17:00), προκειμένου να εξασφαλίσει κατά 99% τη σωτηρία.
Πλέον είναι και θέμα εγωιστικό για τους ποδοσφαιριστές να δούνε το ματς ως…τελικό, διότι κάθε άλλο αποτέλεσμα, εκτός από τη νίκη, θα δώσει παράταση στην αγωνία.
Είναι λοιπόν αποφασισμένοι να επιστρέψουν μετά από πέντε ήττες στις νίκες και να δείξουν πως απλά ήταν μια κακή συγκυρία, τα μέχρι τώρα αρνητικά αποτελέσματα.
Αγωνιστικά, ο Απόλλωνας θα παίξει κομπλέ, καθώς στη διάθεση του τεχνικού Νίκου Θεοδοσιάδη θα βρίσκονται όλοι οι ποδοσφαιριστές.
Συγκεκριμένα επανέρχονται οι Χατζής, Κουρτεσιώτης και Αγρόδημος που εξέτισαν τις ποινές τους, οι Παϊτέρης και Κακάμης οι οποίοι ήταν άρρωστοι και ο Καρακατσάνης που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.
Σήμερα η προπόνηση είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί στις 10:30 το πρωί, στο γήπεδο του Ελευθεραί.

 

TO 6ο ΓΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ
Η Διεύθυνση, ο Σύλλογος των Εκπαιδευτικών και οι μαθητές του 6ου ΓΕΛ Λάρισας εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στην ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας και ιδιαίτερα στον πρόεδρο του ερασιτεχνικού τμήματος κ. Τερζούδη Χρήστο, τον γραμματέα κ. Μαργαριτόπουλο Αθανάσιο καθώς και τον φροντιστή κ. Δοξόπουλο Παναγιώτη αφενός για την παραχώρηση του γηπέδου-στολίδι- της Φιλιππούπολης και αφετέρου για την άψογη φιλοξενία ώστε να τελεστεί ο προημιτελικός αγώνας του Πανελλήνιου Σχολικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Λυκείων μεταξύ της ομάδος του σχολείου και του 2ου ΓΕΛ Έδεσσας την Πέμπτη 3 Μαΐου.
«Τέτοιες ενέργειες καταδεικνύουν την ευαισθησία και το ενδιαφέρον των ανθρώπων της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας για τον Σχολικό Αθλητισμό και συνέβαλαν τα μέγιστα στο να τελεστεί ένας αγώνας γιορτή, όπως αρμόζει στην ποδοσφαιρική ιστορία της πόλης μας. Τους ευχόμαστε δε καλή επιτυχία στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Football League», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass