ΣΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΙΤΕΡΜΑ ΤΗΣ ΑΕΛ ΜΕ ΤΗΝ Κ-20, Κ-17

Λαρισινά παιδιά είδε ο Σωτήρης Αντωνίου

• Δοκιμάσθηκαν ο 17χρονος Χαλάτσης του Δωτιέα Αγιάς και ο 16χρονος Τσαρούχας της Δήμητρας Γιάννουλης

Δημοσίευση: 09 Μαϊ 2018 22:17

Παίκτες από τη Λάρισα είχε την ευκαιρία να δει χθες ο τεχνικός της ΑΕΛ Σωτήρης Αντωνίου, στο οικογενειακό δίτερμα που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα, στις γηπεδικές εγκαταστάσεις των Δένδρων.


Η «βασίλισσα» του Θεσσαλικού κάμπου στηρίχθηκε σε δικά της παιδιά για να κατακτήσει μια φορά το πρωτάθλημα το 1988 και δύο φορές το Κύπελλο Ελλάδος, την πρώτη το 1985 και τη δεύτερη το 2007.
Πάνω στην ίδια φιλοσοφία κινείται και ο Αντωνίου, ο οποίος θέλει να πλαισιώσουν την ΑΕΛ ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι χρειάζεται να δουλέψουν πολύ σκληρά, να κάνουν πολλές θυσίες, υπομονή και το κυριότερο να συνειδητοποιήσουν πως η φανέλα είναι βαριά για να τη φορέσουν.
Χθες λοιπόν ο Αγιώτης προπονητής έδωσε τη δυνατότητα να αγωνισθούν δίπλα στους επαγγελματίες παίκτες, δύο παιδιά από ομάδες που αγωνίζονται στην Α’ τοπική κατηγορία.
Πρόκειται για τον Χαλάτση από τον Δωτιέα Αγιάς και τον Τσαρούχα της Δήμητρας Γιάννουλης, οι οποίοι κατέβαλαν φιλότιμες προσπάθειες.
Εκτός από τους δύο χρησιμοποίησε και επτά ακόμη Λαρισαίους παίκτες, τους Φουρκιώτη, Νούσιο, Καλούση, Καραμπίνα, Πινακά, Χατζή και Μακρή.
Στο οικογενειακό δίτερμα, ο Σωτήρης Αντωνίου στην ομάδα του είχε και παίκτες από τις Κ-17 και Κ-20, ενώ στη μικτή Κ-20, Κ-17 ο Βασίλης Μπακογιάννης είχε και ποδοσφαιριστές υπό δοκιμή, από ερασιτεχνικά σωματεία του νομού, που θέλουν να πάνε παίκτες τους σε αυτά τα τμήματα των «βυσσινί», όπου γίνεται σοβαρή δουλειά από τους προπονητές Ζήση Ζιάγκα και Βασ. Μπακογιάννη.
Στο α’ μέρος με την ΑΕΛ αγωνίσθηκαν οι: Σαφαρίκας, Μόρας, Γκοΐκοβιτς, Φουρκιώτης, Μιλοσάβλιεβιτς, Νούσιος, Χαλάτσης, Μλαντένοβιτς, Λυκούργος, Περόνε, Τσαρούχας.
Στην επανάληψη έπαιξαν οι: Σουλούκος, Μόρας, Καρατάσιος, Καλούσης, Καραμπίνας, Μπάλλας, Μασούρας, Αγκάνοβιτς, Πινακάς, Χατζής, Μακρής.
Για την ιστορία να αναφέρουμε πως το οικογενειακό δίτερμα ολοκληρώθηκε με 5-1 υπέρ της επαγγελματικής ομάδας.
Τα γκολ στο πρώτο ημίχρονο που τελείωσε 2-0 πέτυχαν ο Περόνε με τον Τσαρούχα, ενώ στο δεύτερο μέρος σκόραραν οι Καραμπίνας, Πινακάς και Χατζής.
Ο Μουξιός ήταν ο σκόρερ για τη μικτή Κ-20, Κ-17, όπου όλα τα παιδιά προσπάθησαν φιλότιμα απέναντι σε ποδοσφαιριστές που έχουν ως ινδάλματα.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass