ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΑΕΤΟΥ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑΣ

Τίτλοι τέλους για τον Χρ. Καραμούτη

*Μετά από 4 χρόνια σημαντικής προσφοράς στον σύλλογο *Τι δήλωσε για την πορεία της ομάδας και την αλλαγή φιλοσοφίας στην ομάδα

Δημοσίευση: 13 Μαϊ 2018 22:00

Την απόφαση να αποχωρήσει από τον προεδρικό θώκο του Αετού Αμυγδαλέας, έκανε γνωστή ο Χρήστος Καραμούτης. Μετά από 4 χρόνια σημαντικής προσφοράς στον σύλλογο -η ομάδα καθιερώθηκε στη μεγάλη τοπική κατηγορία, το γήπεδο άλλαξε όψη, με τοποθέτηση κερκίδας- ο κ. Καραμούτης αποσύρεται από τα διοικητικά δρώμενα του Αετού Αμυγδαλέας, αλλά και γενικότερα, όπως δήλωσε, από τον χώρο του ποδοσφαίρου, λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Ο απερχόμενος πρόεδρος του Αετού Αμυγδαλέας είχε αναλάβει τα ηνία του συλλόγου το 2014 όταν η ομάδα αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ. Την ίδια χρονιά ο Αετός κέρδισε την άνοδο στην Α’ ΕΠΣΛ, στην οποία βρίσκεται ανελλιπώς μέχρι σήμερα καταγράφοντας αξιόλογη πορεία.

«Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου που μετέχει επί τρεις διαδοχικές χρονιές στη μεγάλη τοπική κατηγορία» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καραμούτης κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό του έργου του και πρόσθεσε:

«Ανέλαβα την ομάδα το 2014 μετά από παρότρυνση του κ. Β. Παπακωστούλη. Τότε η ομάδα είχε σωθεί για έναν βαθμό στην Α1 ΕΠΣΛ. Ξεκινήσαμε έναν νέο σχεδιασμό και καταφέραμε να τερματίσουμε στη 2η θέση πίσω από τον Απόλλωνα Λάρισας και να ανέβουμε στην Α’ ΕΠΣΛ. Προπονητής ήταν ο Κ. Τσώτσος και είχαμε πετύχει μία ιστορική νίκη με 2-0 επί του Απόλλωνα. Η σεζόν ωστόσο έκλεισε με τον Γ. Λιάπη στο «τιμόνι» της ομάδας. Δεν ανανεώσαμε όμως τη συνεργασία μας για την επόμενη χρονιά (2015-16) και στη θέση του ήρθε ο Δ. Δανιλούλης. Ήταν μία έντονη χρονιά. Ήμασταν άπειροι στην Α’ ΕΠΣΛ και επιπλέον εκείνη τη σεζόν υποβιβάζονταν 7 συνολικά ομάδες. Μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα με το Αβέρωφ στο κύπελλο, πήραμε προπονητή τον Ι. Αλεξούλη, αλλά η σεζόν τέλειωσε με προπονητή τον Μ. Αλεξούδη και την ομάδα να τερματίζει μία θέση πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Την επόμενη χρονιά 2016-17 ξεκινήσαμε με προπονητή τον Γ. Λιάπη, ο οποίος έμεινε στην ομάδα μέχρι το τέλος. Ήταν και πάλι μία δύσκολη χρονιά, αλλά μετά την εντυπωσιακή πορεία που είχαμε στον β’ γύρο τερματίσαμε στην 5η θέση.

Φέτος στον πάγκο της ομάδας ήταν ο Δ. Καπετανόπουλος. Ήταν μία καλή σεζόν. Διεκδικήσαμε μέχρι τελευταία στιγμή την είσοδό μας στα πλέι οφ, για ιστορικούς κυρίως λόγους, αλλά καθοριστικό ρόλο έπαιξαν τα παιχνίδια με το Βλαχογιάννι και την Αγιά, στα οποία χάσαμε πολύτιμο έδαφος. Είχαμε επίσης πολύ καλή πορεία στο κύπελλο, αλλά ένα διαιτητικό κατά τη γνώμη μου λάθος στο ματς με τον Οικονόμο μας στέρησε την πρόκριση στα ημιτελικά.

Ήταν μία τετραετία γεμάτη συγκινήσεις, με καλές και κακές στιγμές. Ωστόσο λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων αποφάσισα να αποχωρήσω. Θέλω να αναφερθώ στην οικογένειά μου που με στήριξε όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και στον επιστήθιο φίλο μου τον Αποστόλη Νικολακούλη, που από την πρώτη στιγμή ήταν κοντά μου. Θέλω επίσης να αναφερθώ σε όλους τους προπονητές που πέρασαν από την ομάδα, οι οποίοι πρόσφεραν σημαντικό έργο και τους ευχαριστώ. Τέλος θέλω να αναφερθώ στις διοικήσεις δύο ομάδων, του Φαλανιακού και του Οικονόμου που μου έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση τα τελευταία χρόνια, για την οργάνωση και τη συντονισμένη λειτουργία τους. Το μόνο παράπονο όλα αυτά τα χρόνια είναι ότι από κάποιους ανθρώπους είχα την υπόσχεση για βοήθεια, αλλά αρκέστηκαν μόνο στις υποσχέσεις» κατέληξε ο απερχόμενος πρόεδρος του Αετού Αμυγδαλέας.

Α.Γ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass