ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2018-2019

Σε εξέλιξη ο σχεδιασμός της ΑΕΛ

*Θα αποκτηθούν τουλάχιστον έξι έμπειροι ποδοσφαιριστές *Και παίκτες του νομού κάτω των 20 ετών, όπως δείχνουν οι προθέσεις του Αντωνίου

Δημοσίευση: 13 Μαϊ 2018 22:04

Μπορεί από προχθές οι παίκτες της ΑΕΛ να είναι ελεύθεροι να απολαύσουν τις διακοπές τους, όμως στην ομάδα είναι σε εξέλιξη ο σχεδιασμός για την καινούργια αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Μια χρονιά όπου οι «βυσσινί» έχουν ως στόχο να παρουσιάσουν ένα ακόμη καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο και να προσπαθήσουν να οδηγήσουν την ομάδα όσο ψηλότερα γίνεται, τόσο στο πρωτάθλημα της Super League όσο και στο Κύπελλο Ελλάδος.

Αυτή την περίοδο λοιπόν όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, γίνονται οι απαραίτητες διεργασίες προκειμένου η ΑΕΛ να ενισχυθεί με μεταγραφές ουσίας και όχι εντυπωσιασμού.

Όπως δείχνουν τα πράγματα αναμένεται να αποκτηθούν δύο ποδοσφαιριστές που να καλύπτουν τη δεξιά πλευρά, ένας στόπερ και τρεις επιθετικοί, που θα κληθούν να καλύψουν τα κενά των Ναζλίδη, Κριζμάν και Περόνε.

Επίσης, εάν αποχωρήσει και ο γκολκίπερ Μπόζοβιτς, τότε θα γίνει και μια προσθήκη έμπειρου τερματοφύλακα.

Παράλληλα οι προθέσεις του Αγιώτη τεχνικού Σωτήρη Αντωνίου δείχνουν πως θέλει να ενσωματωθούν στην ομάδα και «μικροί» κάτω των 20 ετών από ομάδες του νομού , για να δώσει μεγαλύτερο κίνητρο στα ταλέντα, ώστε μελλοντικά και με σκληρή δουλειά, να ονειρεύονται πως μπορούν να φορέσουν τη βυσσινί φανέλα. Άλλωστε και ο ίδιος έδειξε πως εμπιστεύεται νέα παιδιά καλώντας στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας ποδοσφαιριστές της Κ-17 και Κ-20, είναι πολύ καλά ενημερωμένος για όλους τους παίκτες από αυτά τα τμήματα και γενικά θέλει στην ΑΕΛ να παίζουν τα επόμενα χρόνια, όσο το δυνατόν περισσότεροι παίκτες από ομάδες του νομού Λάρισας, που παραμένει ποδοσφαιρομάνα.

ΣΤΙΣ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Στις 28 Ιουνίου θα επιστρέψουν οι ποδοσφαιριστές από τις διακοπές τους και θα υποβληθούν σε εργομετρικές, αλλά και σε μια σειρά ιατρικών εξετάσεων.

Η προετοιμασία για τη νέα σεζόν θα ξεκινήσει στο διάστημα μεταξύ 2 και 4 Ιουλίου, θα γίνουν μερικές προπονήσεις στις γηπεδικές εγκαταστάσεις των Δένδρων και ακολούθως η ομάδα θα αναχωρήσει για το πανέμορφο Καρπενήσι, όπου για μια ακόμη χρονιά θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο.

Στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας οι «βυσσινί» θα δώσουν μια σειρά από φιλικά παιχνίδια και γενικά τους παίκτες περιμένει σκληρή δουλειά στο βουνό, όπου οι συνθήκες είναι ιδανικές για προετοιμασία και η θερμοκρασία ασφαλώς πιο κάτω, σε σχέση με αυτή που θα έχει η Θεσσαλική Πρωτεύουσα.

Φιλικά θα δοθούν και μετά την επιστροφή της ομάδας από το Καρπενήσι, προκειμένου να είναι έτοιμη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League, στις 25 Αυγούστου.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass