ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΕΛ

Μεταγραφές και επεκτάσεις συμβολαίων

• Πρόταση κατατέθηκε στον Νίκο Γκόλια για τέσσερα χρόνια • Σήμερα το τελευταίο παιχνίδι του Αφρικανού στη χώρα του

Δημοσίευση: 19 Μαϊ 2018 22:04

Μεταγραφές και επεκτάσεις συμβολαίων είναι τα αγωνιστικά σχέδια της ΑΕΛ για την επόμενη μέρα και ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Super League που έχει προγραμματιστεί για τις 25 Αυγούστου, ενώ η λαρισινή ομάδα ξεκινάει προετοιμασία στις 2 Ιουλίου.


Ήδη έχουν αποκτηθεί ο Καρανίκας(με τριετές συμβόλαιο) και ο Αναστασόπουλος (με τετραετές συμβόλαιο) ενώ κλεισμένοι θεωρούνται ο Κάσσος με τον Ασίγκμπα που θα ενισχύσουν την ομάδα τη νέα περίοδο.
Εκεί όμως που θα δοθεί μεγάλο βάρος είναι στην απόκτηση δύο επιθετικών παικτών και ήδη με έναν υπάρχει προσύμφωνο.
Αυτός σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε» είναι Αφρικανός και σήμερα δίνει τον τελευταίο αγώνα με την ομάδα του. Αναμένεται να βρίσκεται στη Λάρισα τις επόμενες μέρες και θα ανακοινωθεί με κάθε επισημότητα αφού οι πληροφορίες μιλάνε για έναν από του κορυφαίους σκόρερ στο πρωτάθλημα της χώρας που αγωνίζεται.
Είναι 25 χρονών και δεινός σκόρερ ενώ παίζει και στο αντίστοιχο κύπελλο πρωταθλητριών της Αφρικής. Η ομάδα του θεωρείται πρωταγωνίστρια στο πρωτάθλημα της χώρας και πιστεύουν ότι θα κάνει τη διαφορά.
Για τις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις υπάρχει μια κατάσταση αναμονής.
Πολλά θα εξαρτηθούν από την περίπτωση Λεοζίνιο, αν θα λύσει το συμβόλαιό του ή όχι, αλλά και τον Ντέλετιτς καθώς ο μάνατζέρ του ειδοποίησε ότι θα φέρει πρόταση από την Τουρκία για τον παίκτη του. Αν η πρόταση ικανοποιεί την ΑΕΛ ίσως αντί του Μασούρα που τη νέα χρονιά θα παίζει επιθετικός παραχωρηθεί ο Σέρβος παίκτης.

 

ΓΚΟΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΚΟΜΑ ΧΡΟΝΙΑ
Η ΑΕΛ έκανε πρόταση στον Νίκο Γκόλια (φωτ.) να ανανεώσει το συμβόλαιό του για τέσσερα ακόμα χρόνια ενώ στις προθέσεις της διοίκησης είναι η επέκταση συμβολαίων για τους Ζίζιτς και Μιλοσάβλιεβιτς αλλά από τη νέα χρονιά. Φέτος θα επεκταθούν τα συμβόλαια των Μασούρα, Ντέλετιτς(εφόσον παραμείνουν στην ομάδα) και του Γκόλια.

Του Σωτ. Κέλλα

 

 

ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ:
Θα μπορούσα και πρωθυπουργός!

Στην προχθεσινή συνέντευξη Τύπου ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας είπε μια ατάκα που αναμένεται να συζητηθεί πανελλαδικά... Τόνισε: «Θα μπορούσα να είμαι και πρωθυπουργός αυτή τη στιγμή αν ήθελα να ασχοληθώ με την πολιτική, έχουν γίνει άλλοι και άλλοι. Με έχουν ζητήσει όλα τα κόμματα να συμμετέχω σε κομματικούς μηχανισμούς».

 

 

ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΣΤΕΓΕΣ ΠΑΕ ΤΗΣ SUPER LEAGUE
Μπλόκο στη σέντρα

Αποφασισμένες να φτάσουν μέχρι τα άκρα κι αν χρειαστεί να «μπλοκάρουν» τη σέντρα της νέας περιόδου είναι οι τηλεοπτικά «άστεγες» ΠΑΕ, οι οποίες απειλούν πως δεν θα υπογράψουν την προκήρυξη του πρωταθλήματος.
Οι Παναθηναϊκός, Ατρόμητος, Άρης, Λαμία, Παναιτωλικός και Απόλλων Σμύρνης, με επιστολή τους προς το συνδρομητικό κανάλι επικαλούνται συνθήκες ανισονομίας και προειδοποιούν ότι δεν πρόκειται να κάνουν πίσω.
Η επιστολή προς το κανάλι, των ομάδων που δεν έχουν ακόμη ξεκαθαρίσει με τα τηλεοπτικά αναφέρει:
«Θα θέλαμε να εκφράσουμε την έντονη δυσαρέσκειά μας για τον πρωταγωνιστικό ρόλο που διαδραματίσατε στη δημιουργία κλίματος αθέμιτου ανταγωνισμού στον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου με την κίνησή σας να κλείσετε συμβόλαια τηλεοπτικών δικαιωμάτων με τις μισές ομάδες της Sυρer League.
Επίσης, διαμαρτυρόμαστε για τα προβλήματα που μας έχετε δημιουργήσει καθυστερώντας τις πληρωμές των υφιστάμενων τηλεοπτικών δικαιωμάτων (καθυστερήσεις που ξεπερνούν το 50% του αρχικά οφειλόμενου ποσού) με αποτέλεσμα οι περισσότερες ομάδες να παρουσιάζουν προβλήματα ταμειακής ρευστότητας.
Έχετε φυσικά απόλυτη γνώση του γεγονότος ότι τα τηλεοπτικά δικαιώματα αποτελούν για τις ΠΑΕ πολύ περισσότερο από το 50% των ετήσιων εσόδων τους και η αψυχολόγητη ενέργεια για την κάλυψη των μισών ομάδων καθιστά υπαρκτό τον κίνδυνο αναβολής της έναρξης του πρωταθλήματος.
Να γνωρίζετε πως η πλειονότις των ομάδων, που με δική σας ευθύνη μένουν εκτός, θα βρεθούν στη δυσάρεστη θέση να εξαντλήσουν όλες τις νόμιμες δυνατότητες οι οποίες θα θέσουν εν κινδύνω την τέλεση αυτού του ιδίου του πρωταθλήματος.
Αναμένουμε απάντησή σας».

Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ
Π.Α.Ε. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ
Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass