ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE

Σέντρα στις 8 Σεπτεμβρίου

• Τι θα ισχύσει για την αδειοδότηση • Αφαιρέθηκαν τρεις βαθμοί από τον Απόλλωνα

Δημοσίευση: 19 Μαϊ 2018 21:38

Το Σαββατοκύριακο 8-9 Σεπτεμβρίου ορίστηκε η σέντρα του νέου πρωταθλήματος της Football League, όπως ανακοινώθηκε χθες από τη διοργανώτρια αρχή.

Στο κείμενο που δόθηκε στη δημοσιότητα αναφέρεται, επίσης, ότι οι ομάδες, που δεν θα λάβουν άδεια συμμετοχής έως και 10 ημέρες πριν την έναρξη της περιόδου, δεν θα μπορούν να λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Football League κατά τη σημερινή του συνεδρίαση την 18η-5-2018 έλαβε με γνώμονα τη διαφάνεια και την εξυγίανση των ομάδων ποδοσφαίρου ομόφωνα τις πιο κάτω αποφάσεις, οι οποίες θα ισχύσουν τη νέα αγωνιστική περίοδο 2018-2019:
1. Μέχρι δέκα (10) ημέρες πριν την έναρξη Πρωταθλήματος οι ΠΑΕ να έχουν λάβει την αδειοδότηση, άλλως δε θα δύνανται να συμμετέχουν στο νέο Πρωτάθλημα.
2. Μέχρι την 30ή Νοεμβρίου υποχρεούνται να υποβάλουν οι ΠΑΕ στην ΕΠΟ όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά προκειμένου να πληρούν τις προϋποθέσεις της επιτήρησης, ο δε έλεγχος της ΕΠΟ θα περατούται μέχρι 30 Δεκεμβρίου.
3. Εφόσον οι ΠΑΕ δεν πληρούν τις προϋποθέσεις της επιτήρησης δεν θα έχουν δικαίωμα να πραγματοποιήσουν μεταγραφές για το υπόλοιπο διάστημα, ήτοι μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.
4. Καθιερώνεται δεύτερο στάδιο αδειοδότησης, στο οποίο οι ΠΑΕ υποχρεούνται μέχρι τις 30 Μαΐου, να έχουν καταθέσει τα απαραίτητα έγγραφα για να λάβουν την αδειοδότηση προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα να παραμείνουν στην κατηγορία.
Οι ως άνω αποφάσεις της Football League θα κατατεθούν άμεσα στην ΕΠΟ προκειμένου η τελευταία να τις εγκρίνει.
5. Υποχρεωτική κατάθεση στη διοργανώτρια αρχή του Πόθεν Εσχες κάθε πρόεδρου ΠΑΕ, μέχρι την 30ή Νοεμβρίου.
6. Έναρξη Πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 ορίσθηκε 8 με 9 Σεπτεμβρίου 2018».

 

ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΟ -3 ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ
H Football League ανακοίνωσε ότι αφαιρέθηκαν τρεις βαθμοί από τις ομάδες που δεν πέρασαν το πρώτο στάδιο της επιτήρησης. Η ανακοίνωση της Football League: «Σας ενημερώνουμε ότι το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ε.Π.Ο. αποφάσισε ότι οι Π.Α.Ε. Σπάρτη, Αιγινιακός, Αναγέννηση Κ., Απόλλων Λ. , Καλλιθέα, Παναιγιάλειος και Πανσερραϊκός, δεν πληρούν τα κριτήρια της 1ης φάσης της διαδικασίας επιτήρησης.
Ως εκ τούτου το Δ.Σ. της Football League στη χθεσινή συνεδρίαση προέβη στην αφαίρεση τριών ( 3 ) βαθμών για τις προαναφερόμενες Π.Α.Ε., από τον βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος της Football League αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018».
*Πλέον η βαθμολογία στις τελευταίες θέσεις διαμορφώνεται ως εξής:
9. Απόλλων Λ.    43
10. Εργοτέλης    40
11. Αναγέννηση Κ.    37
12. ΑΕ Σπάρτη    37
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
13. Αιγινιακός    37
14. Πανσερραϊκός    30
15. Καλλιθέα    24
16. Παναιγιάλειος    22
17. Βέροια    -
18.Πανσερραϊκός    -

 

ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 30 ΜΑΪΟΥ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ
Μέχρι τις 30 Μαΐου θα συνεχισθούν οι προπονήσεις στην ομάδα Νέων του Απόλλωνα Λάρισας. Παράλληλα θα γίνονται και δοκιμές ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, γεννημένων από το 1999 έως το 2001.
Οι «κυανόλευκοι» δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα πάνω στο θέμα αυτό, καθώς τη φετινή χρονιά και στον πρώτο χρόνο παρουσίας της στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Football League, η ομάδα Κ-20 του Απόλλωνα, είχε μια θετική παρουσία, έγινε καλή δουλειά  ενώ προωθήθηκαν και τέσσερις παίκτες στην πρώτη ομάδα.
Για τις δοκιμές υπεύθυνος θα είναι ο τεχνικός Κώστας Τσώτσος (τηλ. επικοινωνίας 6974-047093).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass