Η Ιεράπετρα των... Λαρισαίων

*ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ

Δημοσίευση: 24 Μαϊ 2018 22:00

Ιστορική πρόκριση πέτυχε ο ΟΦΙ την περασμένη Κυριακή στον Κορυδαλλό, κερδίζοντας την Καβάλα με 1-0, μια νίκη που τον οδήγησε στους τέσσερις του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος.

Είναι η πρώτη φορά που φθάνει ο ΟΦΙ στους ημιτελικούς του θεσμού, συνεχίζοντας μια συναρπαστική χρονιά και διαφημίζοντας το όνομα της Ιεράπετρας σε όλη την Ελλάδα.

Μια πρόκριση που έχει όμως έντονο λαρισινό, αλλά και... καρδιτσιώτικο χρώμα.

Κι αυτό γιατί αγωνίζονται στην κρητική ομάδα οι Λαρισαίοι ποδοσφαιριστές Ηλίας Καραγιάννης, Κώστας Κορομηλάς, Δημήτρης Πρίφτης, Μούτσα Μπλέντι και προπονητής είναι ο Καρδιτσιώτης Γιάννης Μάγγος (σ.σ. γνωστός από τη θητεία του στον Απόλλωνα Λάρισας, τον Τύρναβο 2005 και τον Δωτιέα Αγιάς).

Για την ιστορία, το γκολ στον αγώνα με την Καβάλα πέτυχε στο 36' ο Ηλίας Καραγιάννης με σουτ από δεξιά, ενώ στο 90’ +3 ο Δημήτρης Πρίφτης έκανε την απόκρουση του αγώνα, σε κοντινή καρφωτή κεφαλιά αντιπάλου του.

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ(Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Πηγιάκης, Καραγιάννης, Κορομηλάς, Τσελεπής, Πετάσης, Μπλέντι, Ουζούνογλου, Ντιαντά (15’Κωνσταντίνου), Παπαδόπουλος (86’ Ακαμωτάκης), Κορέτα (80’ Στιαχτάρης).

*Την ερχόμενη Κυριακή 27 Μαΐου ο ΟΦΙ θα αγωνισθεί στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο γήπεδο του Ταύρου με τον Παναρκαδικό, με στόχο να προκριθεί στον τελικό της διοργάνωσης.

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΚΟΥΠΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΓΚΟΛ!

Ο ΟΦΙ συμμετείχε στην Γ' ΕΘνική την τρέχουσα σεζόν και, αν και νεοφώτιστος, έκανε μία καταπληκτική πορεία τερματίζοντας τρίτος. Όμως παράλληλα με το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής από τον Οκτώβριο του 2017 μέχρι σήμερα έχει κατακτήσει τέσσερις κούπες, το Super Cup Λασιθίου 2016-17, το Κύπελλο Λασιθίου 2017-18, το Super Cup Λασιθίου 2017-18 και τον (άτυπο) τίτλο του κυπελλούχου Κρήτης. Το εντυπωσιακό είναι ότι σε όλη αυτή τη διαδρομή όχι μόνο δεν ηττήθηκε, όχι μόνο δεν έφερε ισοπαλία, αλλά δεν δέχθηκε γκολ, ενώ πέτυχε 39 κόντρα σε Ελούντα, Λυγιά, Αναγέννηση, ΑΟΑΝ, ΑΣΙ, Νεάπολη, Παλαιοχώρα, Μάλλια και Καβάλα.

Το 39-0 είναι ένα εντυπωσιακό σερί για την ομάδα της Ιεράπετρας, που θέλει φυσικά να το συνεχίσει.

*Στην φωτογραφία από αριστερά οι Κορομηλάς, Μπλέντι, Μάγγος, Πρίφτης και Καραγιάννης.

ΧΡ. ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass