Ατρόμητοι πρωταθλητές

*ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΝ ΑΕΛ 2-1

Δημοσίευση: 25 Μαϊ 2018 22:22

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι το οποίο διεξήχθη στο γήπεδο της Γιάννουλης, οι Ατρόμητοι/Θύελλα κέρδισαν στον μεγάλο τελικό του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣΛ την ΑΕΛ, με 2-1.

Μια νίκη που ήρθε με ανατροπή, σε ένα ματς που αποζημίωσε τον μεγάλο αριθμό φιλάθλων, που ήταν στην κερκίδα.

Η ΑΕΛ προηγήθηκε στο 20' με θαυμάσια κεφαλιά του Ντούρα, μετά από εκτέλεση φάουλ του Ταμπόση.

Στην επανάληψη όμως οι Ατρόμητοι/Θύελλα αρχικά στο 40’ με όμορφη εκτέλεση φάουλ του Μασούρα ισοφάρισαν σε 1-1 και στο 57' Μπάγκας με εύστοχο χτύπημα πέναλτι μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς, διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιώργος Αντωνίου με βοηθούς τους κ.κ. Μπουρονίκο και Σκυβαλίδα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ/ΘΥΕΛΛΑ (Θοδωρής Βουτυρίτσας): Τζιγκούρας, Γεροφώτης, Μασούρας, Μπάγκας, Νταϊάκης, Θεοχάρης, Μπουλασίκης, Μαριγκούδης, Μπενεχούτσος, Κρικώνης, Χατζής, Παυλόπουλος, Λαπούνος, Χριστιώτης, Πράντζιος, Στεργίου.

ΑΕΛ (Γιάννης Βασιλείου): Νικολακούλης Ι., Μακρής, Κωστόπουλος, Γώγος, Μπούρας, Ζαμπέτας, Χατζηβασίλης, Ταμπόσης, Χουλιαρόπουλος, Ριζούλης, Μπουχλαριώτης, Στάθης, Ντούρας, Αντωνόπουλος, Νικολακούλης Β.

*Μετά το τέλος του αγώνα τις απονομές στις δύο ομάδες έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ, Δημήτρης Μπουχλαριώτης καθώς και οι διοικητικοί Παντελής Τσακίρης, Δημήτρης Καρκατσέλας και Μιχάλης Κόκκινος ενώ στους διαιτητές το μέλος της Ε/Δ Γιάννης Κωστής.

ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ Ο ΠΑΟΛ ΑΒΕΡΩΦ

Πριν τον τελικό στο ίδιο γήπεδο έγινε και ο μικρός τελικός του παιδικού πρωταθλήματος, όπου ο ΠΑΟΛ Αβέρωφ αποδείχθηκε πιο ψύχραιμος στη διαδικασία των πέναλτι και κέρδισε την Αστραπή Νέας Πολιτείας με σκορ 4-3 (κ.α. 0-0).

Στην κανονική διάρκεια και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες, με σημαντικότερες στιγμές τα δοκάρια των Ντέκα και Κυρίτση από πλευράς Αβέρωφ.

Στη διαδικασία των πέναλτι, από πλευράς Αβέρωφ ευστόχησαν οι Γκουγκουλιάς, Λευκόπουλος, Ντέκας και Ντούρος ενώ αστόχησε ο Χάνι (απέκρουσε ο Κατσικάς).

Για την Αστραπή ευστόχησαν οι Τσιάμης, Σούρλας, Μπομπότης , ενώ αστόχησαν οι Πράπας και Χατζής (άουτ).

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μίλτος Μπουρονίκος με βοηθούς τους κ.κ. Σκυβαλίδα και Αντωνίου.

ΠΑΟΛ ΑΒΕΡΩΦ (Δημήτρης Κουκουλιάφκας): Νάνης, Τουλκερίδης, Ανδρεόπουλος, Σταυροθανασόπουλος, Τζίκας, Ντούρος, Φώτος, Χάνι, Ντέκας, Λευκόπουλος, Γκουγκουλιάς, Κυρίτσης, Μανώλης, Μπαλής.

ΑΣΤΡΑΠΗ ΝΕΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ( Γιώργος Καφφές): Κατσικάς, Παπαχρήστος, Ζαχαρούλης, Μητάκος, Σούρλας, Μακρυγιάννης, Φασούλας, Χατζής, Πράπας, Μπουκουβάλας, Ζαχόπουλος, Μηλίγκας, Μπόνιας, Τσιάμης, Νότας, Μπομπότης, Φουρκιώτης, Ριζόπουλος.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass