Γκολ για το «Χαμόγελο»

*ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ 4ο ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟ AEL FC ARENA

Δημοσίευση: 25 Μαϊ 2018 22:24

Πολλά χαμόγελα θα προσφέρουν παιδιά σε παιδιά που δίνουν καθημερινά αγώνα για τη ζωή, στο 4ο Πανθεσσαλικό Παιδικό Ποδοσφαιρικό τουρνουά «Σκοράρουμε για το Χαμόγελο», που θα διεξαχθεί στο AEL FC ARENA το τριήμερο 1,2 και 3 Ιουνίου.

Για τον σκοπό αυτό θα συνδράμουν όλοι, όπως αναφέρθηκε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λάρισας.

Η ΕΠΣΝΛ είναι η διοργανώτρια, με την απόλυτη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Λαρισαίων αλλά και όλων των φορέων της πόλης, που με μεγάλη προθυμία προσφέρθηκαν να βοηθήσουν, προκειμένου να έχει επιτυχία το συγκεκριμένο τουρνουά.

Και στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου έστειλαν μήνυμα πως με τη συνεργασία όλων τα οφέλη είναι πολλά, ενώ κάλεσαν και τον κόσμο να πάει στο γήπεδο, για να χειροκροτήσει τα παιδιά που θα αγωνισθούν και τα οποία θα δώσουν μεγαλύτερη δύναμη σε κάποια άλλα παιδιά που δίνουν τον δικό τους μεγάλο αγώνα. Αναλυτικά οι ομιλητές, τόνισαν τα εξής:

ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ (περιφερειάρχης Θεσσαλίας): «Για άλλη μια χρονιά η Περιφέρεια Θεσσαλίας συμμετέχει σε ένα μεγάλο αθλητικό και κοινωνικό γεγονός, επειδή παίρνουν μέρος πολλές ομάδες αλλά και επειδή δίνεται η δυνατότητα στα παιδιά να παίξουν για τα ίδια τα παιδιά, σε μια τέτοια εκδήλωση για καλό σκοπό. Τα παιδιά λοιπόν θα είναι οι πρωταγωνιστές στο γήπεδο, στο οποίο βλέπουν τους αγαπημένους τους ποδοσφαιριστές. Η συνεργασία φέρνει θαυμαστά αποτελέσματα. Να ευχαριστήσουμε όλες τις ομάδες και τις Ακαδημίες και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» που δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά που έχουν ανάγκη να βρουν καταφύγιο, στις δύσκολες στιγμές τους. Τα συγχαρητήριά μου και σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, αλλά και σε όλες τις εθελοντικές ομάδες που βοηθούν σημαντικά».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΣΤΑΡΟΠΟΥΛΟΣ (δημοτικός σύμβουλος, εντεταλμένος του Δήμου για θέματα αθλητισμού): «Ο Δήμος δεν θα μπορούσε να λείπει από μια τέτοια

διοργάνωση, που θα γίνει στην πόλη μας. Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο και δείχνει στα παιδιά τι σημαίνει να παίζουν για τον διπλανό τους που έχει ανάγκη, όχι μόνο για τη νίκη. Η διοργάνωση είναι πολύ σημαντική και είμαι βέβαιος ότι με τη συνεργασία όλων, θα έχουμε πολύ καλά αποτελέσματα».

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΟΥΧΛΑΡΙΩΤΗΣ (πρόεδρος ΕΠΣΝΛάρισας): «Είναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς η διοργάνωση ενός σημαντικού τουρνουά, διότι βλέπουμε τον αθλητισμό ως κοινωνικό γεγονός. Δεχθήκαμε με χαρά ως ΕΠΣΝΛάρισας, την πρόταση να αναλάβουμε τη διοργάνωση της εκδήλωσης αυτής. Πιστεύουμε φυσικά στον σκοπό του τουρνουά, και θέλουμε να δώσουμε πολλά χαμόγελα. Η συμμετοχή στο τουρνουά είναι πολύ μεγάλη, πάνω από 120 σωματεία έχουν δηλώσει συμμετοχή και καλούμε τους Λαρισαίους να παρευρεθούν και με την παρουσία τους να στηρίξουν το παιδικό ποδοσφαιρικό τουρνουά. Ένα μεγάλο μπράβο στον κ. Λευτέρη Γρηγοριάδη για την οργάνωση και τον προγραμματισμό των αγώνων. Ως Ένωση θα είμαστε πάντα δίπλα σε τέτοιες δράσεις που βοηθάνε τους συνανθρώπους μας».

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ (Β' αντιπρόεδρος και πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της ΕΠΣΝΛ): «Όταν είμαστε ενωμένοι όλοι οι φορείς, μπορούμε να μεγαλουργήσουμε. Είναι τιμή για μας να διοργανώνουμε το 4ο τουρνουά. Έχουμε τα πρωτεία ως πόλη στις περισσότερες συμμετοχές ομάδων. Φέτος θα λάβουν μέρος 16 σχολεία και 128 ομάδες από 32 συλλόγους. Όλη η Επιτροπή Πρωταθλήματος συμμετέχει στη διοργάνωση. Εκτός από την Παρασκευή 1/6 το πρωί που θα αγωνιστούν τα σχολεία, την Παρασκευή το απόγευμα θα γίνουν τελικοί των προπαιδικού πρωταθλήματος της Ένωσης, ενώ το Σαββατοκύριακο πρωί και απόγευμα θα παίξουν οι ομάδες, από τουλάχιστον ένα ημίχρονο. Οι ομάδες εκτός νομού, θα παίξουν δύο ημίχρονα με διαφορετική κάθε φορά ομάδα, ώστε να δώσουμε στα παιδιά τη χαρά της συμμετοχής.

*Τον λόγο πήραν ακόμη και ο εκπρόσωπος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας κος Θεολόγης Λάμπρου, ο εκπρόσωπος του Γραφείου Φυσικής Αγωγής κος Κώστας Ζέρβας, ο περιφερειακός σύμβουλος κος Νίκος Λιούπας, οι οποίοι ανέφεραν μεταξύ άλλων ότι το τουρνουά έχει γίνει πλέον θεσμός για τη Θεσσαλία και τα παιδιά περιμένουν πώς και πώς το τέλος της σχολικής χρονιάς για να λάβουν μέρος στο τουρνουά για το "Χαμόγελο του Παιδιού" και να αγωνισθούν στο γήπεδο της ΑΕΛ, όπου βλέπουν τα ινδάλματά τους.

«Σε εκδηλώσεις που έχουν να κάνουν με το παιδί, κανένας φορέας δεν μπορεί να απέχει. Θέλουμε όλοι να δώσουμε στα παιδιά τη χαρά του παιχνιδιού, αλλά και να τα ευαισθητοποιήσουμε με τη συμμετοχή τους», τόνισαν χαρακτηριστικά, ενώ ανέφεραν επίσης πως τα παιδιά μάς ενώνουν όλους και

μπορούμε να τα βοηθήσουμε ώστε παρά τις σημερινές δυσκολίες, να ελπίζουν σε ένα καλύτερο μέλλον.

*Από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ο ταμίας του ΔΣ κος Γιάννης Λαμπρόπουλος επισήμανε πως «το Χαμόγελο υπηρετεί αξίες όπως Φροντίδα, Αξιοπρέπεια, Ισότητα και τις κάνει πράξη εδώ και 23 χρόνια. Στο διάστημα αυτό έχει φροντίσει περισσότερα από 1.350.000 παιδιά. Όλοι οι φορείς της Θεσσαλίας στέκονται στο πλευρό μας και όλα γίνονται προς όφελος των παιδιών».

*Χαιρετισμό απηύθυνε και ο κ. Κώστας Σακελλάρης, πρόεδρος της ΕΠΣ Φθιώτιδας, που ήρθε στη Λάρισα αποκλειστικά για τη συνέντευξη Τύπου. Δήλωσε με χαρά: «Η ΕΠΣ Φθιώτιδας διοργάνωσε την προηγούμενη εβδομάδα στη Λαμία το ποδοσφαιρικό τουρνουά και δίνουμε τώρα τη σκυτάλη στην ΕΠΣ Λάρισας για να γεμίσουμε με περισσότερα χαμόγελα τα παιδιά. Εξάλλου από τα παιδιά αντλούμε δύναμη και όλα τα παιδιά του κόσμου είναι και δικά μας παιδιά. Το ποδόσφαιρο ως άθλημα δεν έχει σύνορα, είναι ενιαίο».

*Κλείνοντας, ο συντονιστής του ΚΑΚΕ Θεσσαλίας κος Γρηγόρης Λιογγαρίδης ανέφερε «πως όλοι οι φορείς δέχθηκαν με χαρά και δίχως δεύτερη σκέψη να συμμετάσχουν στο ποδοσφαιρικό τουρνουά και προσπαθούν φέτος να παρουσιάσουν κάτι διαφορετικό στα παιδιά. Θα υπάρξουν ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές δράσεις για τα παιδιά και τους θεατές: Η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας θα συμμετέχει με ενημέρωση για τις δράσεις της, το ΑΤΑ με έκθεση μουσειακών ειδών, η Πυροσβεστική Υπηρεσία με επίδειξη κατάσβεσης πυρός, ενώ η 1η Στρατιά με τη φιλαρμονική της, καθώς και με αθλοπαιδιές όπως στίβο μάχης, τσουβαλοδρομίες και δημιουργική απασχόληση. Καλούμε όλους τους πολίτες να επισκεφθούν το AEL FC ARENA, το οποίο παραχωρεί δωρεάν για το τουρνουά η ΓΗΠΕΔΟ ΑΕ, την οποία και ευχαριστούμε, προκειμένου να υποστηρίξουν όλα τα παιδιά που θα λάβουν μέρος».

* Στη συνέντευξη Τύπου παρόντες ήταν από το Δ.Σ. της ΕΠΣΝΛ ο Παντελής Τσακίρης και από την Ε/Δ της Ένωσης το μέλος της, Κώστας Κουρδής.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass