Ερχεται και δεύτερος Αφρικανός

*Μόλις βγάλει βίζα έρχεται ο Σαμί Φριούι

Δημοσίευση: 29 Μαϊ 2018 20:36

Η ΑΕΛ τη νέα χρονιά θα έχει άρωμα Αφρικής καθώς μετά τον Σαμί Φριούι ετοιμάζεται να κλείσει έναν ακόμα επιθετικό Αφρικανό, αλλά που αγωνίζεται στην Ευρώπη και οι συζητήσεις μαζί του βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο.

Ο συγκεκριμένος παίκτης θεωρούν ότι είναι καλύτερος από τον Φριούι και πιστεύουν ότι θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα, στον στόχο που έβαλε για τη νέα αγωνιστική περίοδο να αυξήσει την παραγωγικότητα στο σκοράρισμα.

Για τον παίκτη αυτόν δεν γνωρίζουμε περισσότερα…

Η μεταγραφή του Φριούι στην ΑΕΛ έχει φέρει κυριολεκτικά αναστάτωση στην πατρίδα του την Αλγερία, αφού ήταν τρίτος σκόρερ με 15 τέρματα του πρωταθλήματος και με δεδομένο τον υποβιβασμό της ομάδας του έγινε περιζήτητος.

Ο παίκτης έχει υπογράψει στην ΑΕΛ, παρά τα δημοσιεύματα που προέρχονται από τη χώρα του και τον θέλουν να τον διεκδικεί η MC Αλγέρ. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε διαδικασία έκδοσης βίζας και αναμένεται στη Λάρισα αύριο ή την Πέμπτη. Μάλιστα χθες κορυφαίο στέλεχος της ΠΑΕ έλεγε ότι ευτυχώς η ομάδα πρόλαβε να πάρει την υπογραφή του.

 Ο παίκτης αυτή τη στιγμή ασχολείται με το Ραμαζάνι λέγοντας: «Προσπαθώ να πλησιάσω τον Θεό πολλαπλασιάζοντας τις προσευχές» ενώ για τη μεταγραφική του επιλογή αναφέρει: «Δεν θα επωφεληθώ από την οικονομική πλευρά, η αθλητική πτυχή θα έχει σημαντικό ρόλο στην επιλογή μου».

Ο Φριούι ήθελε να κλείσει νωρίς τη μεταγραφή του για να μπορέσει να απολαύσει τις διακοπές του ώστε να παρουσιαστεί πανέτοιμος στην πρώτη του εμφάνιση στην Ευρώπη.

ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΟΥΓΙΑ - ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Στην Αθήνα μετακόμισε ο τεχνικός της ΑΕΛ Σωτήρης Αντωνίου, όπου θα πραγματοποιηθεί η 1η φάση της Σχολής για το UEFA PRO από 28 Μαΐου έως 6 Ιουνίου 2018. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του ο προπονητής θα έχει συνεχή επαφή με τον μεγαλομέτοχο Αλέξη Κούγια (θα μείνει στο σπίτι του) με στόχο να ολοκληρωθούν εγκαίρως τα μεταγραφικά πλάνα της ομάδας.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass