Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς στους τελικούς

Κέρδισαν τους Χιούστον Ρόκετς με 101-92

Δημοσίευση: 30 Μαϊ 2018 4:53

Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς θα υπερασπισθούν τον τίτλο του πρωταθλητή στο ΝΒΑ, καθώς στον 7ο τελικό για την δυτική περιφέρεια, επικράτησαν 101-92 των Χιούστον Ρόκετς και έκαναν το 4-3 στις νίκες.


Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Κέβιν Ντουράντ που τελείωσε τον αγώνα με 34 πόντους, πέντε ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ, σε 44 λεπτά συμμετοχής. Εξαιρετικός και ο Στεφ Κάρι που σημείωσε 27 πόντους, μοίρασε 10 ασίστ και μάζεψε εννέα ριμπάουντ, ενώ ουσιαστική ήταν η βοήθεια των Κλέϊ Τόμπσον (19π.) και Ντρέϊμοντ Γκριν (10π, 13ρ.). Το στοιχείο που καθόρισε τον νικητή, ήταν η... εκνευριστική αστοχία των Ρόκετς από τα 7.25μ, καθώς τελείωσαν τον αγώνα με το άκρως απογοητευτικό ποσοστό του 15,9%, ευστοχώντας σε μόλις επτά από τις 44 προσπάθειες για τρίποντο!
Χωρίς τον τραυματία Κρις Πολ, η ομάδα του Χιούστον, στηρίχθηκε στον Τζέιμς Χάρντεν που σημείωσε 32 πόντους, αλλά μόλις 2 στα 13 τρίποντα. Ετσι, για τέταρτη συνεχή χρονιά στο ΝΒΑ, τον τίτλο του πρωταθλητή θα διεκδικήσουν οι Ουόριορς και οι Κλίβελαντ Καβαλίερς του ΛεΜπρον Τζέιμς, με την σειρά των τελικών ν’ αρχίζει τα ξημερώματα της προσεχούς Παρασκευής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass