Στον τελικό το Τ.Ε.Ε. με ανατροπή

*ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Δημοσίευση: 01 Ιουν 2018 15:10

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι στο γήπεδο του Βιολογικού οι Μηχανικοί (ΤΕΕ) πήραν την πρόκριση για τον τελικό του Πρωταθλήματος Εργαζομένων του Δήμου Λαρισαίων με 3-1 και θα αντιμετωπίσουν την ομάδα της Αστυνομίας.

Οι Λογιστές που ήταν καλύτεροι στο 1ο ημίχρονο προηγήθηκαν στο 12ο λεπτό με γκολ του Καραγιάννη, αλλά οι Μηχανικοί απάντησαν γρήγορα και στο 18ο λεπτό ισοφάρισαν σε 1-1, με τον Αδάμου.

Στο δεύτερο ημίχρονο το Τ.Ε.Ε. μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μετά από ένα λάθος στην άμυνα των Λογιστών προηγήθηκαν με 2-1 στο 50ο λεπτό του αγώνα, όταν από αριστερά ο Αδάμου έβγαλε μόνο του τον Παπαδόπουλο και στο κενό τέρμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Από κει και πέρα οι Λογιστές πίεσαν για την ισοφάριση χωρίς επιτυχία και οι Μηχανικοί σε αντεπίθεση τέλειωσαν το ματς στο 82' με ατομική ενέργεια του Παπαδόπουλου, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1. Οι λογιστές ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 9 παίκτες λόγω αποβολών των Γιοντζή και Παυλίδη.

ΛΟΓΙΣΤΕΣ (Ευθυμίου Β): Τσουράκης, Μαμάκος(75' Αθανασούλας) Παυλίδης,Νάνος, Παπαγεωργίου(55' Αγραφιώτης) ,Ζιάκας ( 50' Γιοντζής) ,Καραγιάννης, Τσιτσιλής,Κωνσταντίνου, Καρέλιας,Ταχτιντής (75' Νάκας).

ΤΕΕ(Δημήτρης Χύτας): Κερέμης, Χύτας, Λυτροκάπης, Αποστολάκης, Γαββές (55' Αντωνόπουλος), Γουλόπουλος, Φιλανδριανός (60' Παρτάλας), Κλεισιάρης, Ράπτης (75' Ζηρδέλης), Παπαδόπουλος, Αδάμου.

ΠΕΡΑΣΕ ΜΕ… ΚΟΚΚΙΝΟ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Μετά από ένα αμφίρροπο ματς που έγινε στο γήπεδο του Θεσσαλικού, η Αστυνομία κέρδισε στα πέναλτι τον Δήμο Λάρισας, με σκορ 7-6.

Στην κανονική διάρκεια οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, καθώς ο Δήμος προηγήθηκε στο 57'με γκολ του Κώστα Τσώτσου και ισοφάρισε για την Αστυνομία στο 82' ο Γιάννης Σχοινάς.

Και στη ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι, κι ενώ η αγωνία χτυπούσε… κόκκινο, οι νικητές κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό κερδίζοντας τον ισάξιο αντίπαλό τους.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ (Σπύρος Ευαγγέλου): Ζεϊμπέκης, Μάγγας, Πακακανάκης, Γεωργαντάς, Στατήρης, Λυκοκώστας, Σουλιώτης, Ξηρομερίτης, Σταμούλης, Μαρογιάννης, Κουτάκος.

Χρησιμοποιήθηκαν και οι: Σχοινάς, Μπέκος, Κατσαρός, Βασιλάκος, Δημακόπουλος, Σάλτας.

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Θανάσης Τσώτσος): Δάλλας, Δαούλας, Λίτσιος, Γκάνας, Δήμου, Ευθυμιάδης, Αρσένης, Σέντζας, Σαπουνάς, Κ.Τσώτσος, Οικονόμου.

Επαιξαν και οι: Μανίκας, Παπαϊωάννου.

* Οι παίκτες της Αστυνομίας αφιέρωσαν τη νίκη-πρόκριση στον τελικό στον πρόεδρο της ομάδας και συμπαίκτη τους Αποστόλη Νάτσιο (σ.σ. έκανε επέμβαση στο γόνατο), ευχόμενοι ταχεία ανάρρωση.

ΧΡ. ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass