Meeting στίβου «Γιώργος Ζδράγκας»

*ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟ ΕΑΚ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 01 Ιουν 2018 15:28

Ο Πελασγός ΑΣ Λάρισας, σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας και την Περιφέρεια Θεσσαλίας, διοργανώνουν στις 6/6/2018 στο ΕΑΚ Λάρισας αγώνες στίβου με την επωνυμία «Γιώργος Ζδράγκας», τιμώντας τη μνήμη του αδικοχαμένου αθλητή και 6ου Παγκόσμιου Πρωταθλητή στα 400μ, Γιώργου Ζδράγκα.

Σε συνέντευξη Τύπου στην Περιφέρεια Θεσσαλίας οι διοργανωτές, δήλωσαν τα εξής:

-Κώστας Αγοραστός – Περιφερειάρχης Θεσσαλίας: «Πρόκειται για ένα meeting προς τιμήν ενός αθλητή που άφησε βαθύ το στίγμα του στον κλασικό αθλητισμό. Ως Περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζουμε και αυτή τη διοργάνωση που αποτελεί μια καλή ευκαιρία, για τους αθλητές που θα συμμετάσχουν, να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και να αγωνιστούν, ενόψει των πρωταθλημάτων που ακολουθούν. Να ευχαριστήσω για τη συνεργασία τον ΣΕΓΑΣ, τον Πελασγό, τον Δήμο Λαρισαίων, τους χορηγούς και τους εθελοντές».

-Ηλίας Καφφές – Πρόεδρος Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Θεσσαλίας: «Στο meeting αυτό θα συμμετέχουν οι κορυφαίοι αθλητές των 400μ. στη χώρα, φιλοδοξούμε να γίνει διεθνές και πιστεύουμε ότι θα το πετύχουμε. Ο Γιώργος Ζδράγκας υπήρξε ένα μοναδικό ταλέντο. Σε αγώνισμα της κατηγορίας του δεν είχε χάσει ποτέ, από τότε που ξεκίνησε να αγωνίζεται. Θα ήθελα να καλέσω τους Λαρισαίους να έρθουν στο στάδιο Αλκαζάρ για να παρακολουθήσουν ένα πολύ αξιόλογο meeting. Να ευχαριστήσω την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Δήμο Λαρισαίων, τους χορηγούς και τους εθελοντές».

-Γιάννης Αλεξούλης – Ειδικός σύμβουλος Αθλητισμού Δήμου Λαρισαίων: «Μιλάμε για έναν αθλητή με πολύ μεγάλο ταλέντο, ο οποίος είχε αφήσει ανεξίτηλη τη σφραγίδα του στο στίβο. Ο Δήμος Λαρισαίων στηρίζει τον αγώνα αυτό γιατί θεωρεί ότι είναι ένα μεγάλο γεγονός για την πόλη και καλεί όλους όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα».

-Δημήτρης Κουτσιώρας – Προπονητής Πελασγού: «Θέλουμε να διατηρήσουμε τη μνήμη ενός όχι μόνο καλού αθλητή, αλλά και ενός καλού παιδιού. Ο αγώνας αυτός υψηλού επιπέδου έλειπε από την Κεντρική Ελλάδα και ευελπιστούμε να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο. Ο Γιώργος Ζδράγκας έχει ακόμα το Πανελλήνιο ρεκόρ στα 300μ και γι’ αυτό επικεντρωνόμαστε σ’ αυτό και στα 400μ που είχε πολλές επιτυχίες».

-Μαρία Ζδράγκα- αδελφή Γιώργου Ζδράγκα: «16 χρόνια έχουν περάσει από τότε που έφυγε ο Γιώργος. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συνέβαλαν να γίνει αυτός ο αγώνας και να διατηρηθεί η μνήμη ενός μεγάλου αθλητή. Ενός αθλητή που πρέπει να αποτελεί πρότυπο για τις επόμενες γενιές».

*Στη συνέντευξη Τύπου παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Λάρισας Απόστολος Γούλας, εκ μέρους του χορηγού Las Ramblas o Αχιλλέας Παπαχατζής, ο προϊστάμενος του τμήματος Αθλητισμού της Περιφέρειας Θεσσαλίας Σταύρος Χατζηλάκος και μέλη της Εθελοντικής Ομάδα Διάσωσης και Υγειονομικών Αποστολών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass