Στην Α’ ΕΠΣΛ ο Αμπελωνιακός

ΜΕΤΑ ΤΗ «ΛΕΥΚΗ» ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ

Δημοσίευση: 01 Ιουν 2018 22:22

Την άνοδο στη μεγάλη τοπική κατηγορία πανηγύρισε ο Αμπελωνιακός (μετά το Κιλελέρ και το Μακρυχώρι) ο οποίος πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0) χθες στο Μαυροβούνι κόντρα στην ομώνυμη ομάδα και τερμάτισε στη δεύτερη προνομιούχο θέση του ειδικού βαθμολογικού πίνακα των πλέι οφ της Α1 ΕΠΣΛ.

Η ομάδα του Αμπελωνιακού επιστρέφει στην Α’ ΕΠΣΛ μετά από δύο χρόνια και ύστερα από μία σημαντική δουλειά που έγινε όλο αυτό το διάστημα, με πρωταγωνιστές τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές, όπως χαρακτηριστικά τόνισε αμέσως μετά το παιχνίδι ο τεχνικός Κώστας Μαντζιώκας.
«Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες γιατί ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές αυτής της επιτυχίας, στη διοίκηση που στάθηκε αρωγός, όπως και στον φίλαθλο κόσμο του Αμπελώνα. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τον Γιάννη Αλεξούλη με τον οποίο ξεκινήσαμε μαζί τη χρονιά στην ομάδα και ο οποίος έβαλε κι αυτός τη δική του σφραγίδα σ’ αυτήν την επιτυχία. Μέσα από συλλογική προσπάθεια καταφέραμε να υλοποιήσουμε τον στόχο της ανόδου που αρχικά είχαμε θέσει», κατέληξε ο προπονητής των «πρασίνων».
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Αμπελωνιακό να είναι πιο απειλητικός και να αγγίζει σε δύο περιπτώσεις το γκολ. Συγκεκριμένα, στο 14’ μετά από κόρνερ του Ελευθέρογλου, ο Μεσημέρης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 37’ ο Ψύρρας με εντυπωσιακό μακρινό σουτ σημάδεψε την αριστερή συμβολή των δοκών.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι έφτασαν για τρίτη φορά πολύ κοντά στο γκολ σε μία διπλή φάση στο 69’. Αρχικά ο Μεσημέρης από κοντά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μπρέλλα, ενώ στη συνέχεια ο Βούκιας δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα.
Το Μαυροβούνι απείλησε στο 75’ με τον Κυριάκο, ενώ η μεγάλη φάση για τους γηπεδούχους έγινε στο 90’+2’, όταν ο Πεζής επιχείρησε κοντινή κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.
Έτσι το 0-0 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος με τον Αμπελωνιακό να πανηγυρίζει την άνοδο στην Α’ ΕΠΣΛ αφού έπαιζε και για την ισοπαλία σε αντίθεση με το Μαυροβούνι που ήθελε μόνο νίκη για να πετύχει τον στόχο του.
Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Τζήλου και των βοηθών του κ. Νίκζα και Μάνου.
ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ (Λ. Αγγλόπουλος): Μπρέλλας, Μπάγκας Δ. (46’ Σιδέρης, 79’ Τατσέλος), Σάπιος, Μαντζαφούλης, Μπατζέλας Ν., Μπάγκας Αρ. (88’ Χατζής), Ακριβόπουλος, Τριάντης (70’ Νότας), Κυριάκος, Κολιοφούτης, Πεζής.
ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ (Κ. Μαντζιώκας): Βραζιτίκος, Μαυρίδης, Φουδούλης, Αλεξόπουλος, Δαλακώνης, Μεσημέρης, Χατζούλης, Ελευθέρογλου (86’ Κοντογιώργος), Βούκιας (76’ Καριπίδης), Αλεξανδρής (88’ Σούμπασης), Ψύρρας (90’+1’ Χότζα).ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Ακαδ. Τυρνάβου – Μακρυχώρι    3-3
Μαυροβούνι – Αμπελωνιακός    0-0
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Μακρυχώρι      6-4      14
Αμπελωνιακός      2-2      11
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Μαυροβούνι      5-4      9
Ακαδ. Τυρνάβου      5-7      5
ΤΑ ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ
Τα αποτελέσματα που σημειώθηκαν στα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι άουτ της Α1 ΕΠΣΛ έχουν ως εξής:
Αμπελόκηποι – Νεάπολη    3-3
Γόννοι – Αγ. Ανάργυροι    6-0
Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Αγ. Ανάργυροι     13 -15    15
Νεάπολη    10-12    12
--------------------------------------
Γόννοι     16-7    9
Αμπελόκηποι     9-14    5

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass