Επέστρεψε στον δρόμο της ανόδου ο ΠΑΟΛ Αβέρωφ

*Δ. Κουκουλιαύκας: «Ακολουθήσαμε το δικό μας αγωνιστικό στιλ» *Δ. Ελευθέρογλου: «Έχουμε πλάνο πενταετίας»

Δημοσίευση: 11 Ιουν 2018 22:05

Οι δύο προηγούμενες χρονιές είχαν αρνητικό πρόσημο για τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ, που βίωσε δύο διαδοχικούς υποβιβασμούς.

Έτσι η ομάδα αναγκάστηκε να υποχωρήσει από τη μεγάλη τοπική κατηγορία στη Β’ Ερασιτεχνική. Παρ’ όλα αυτά οι άνθρωποι του συλλόγου επενδύοντας στα δικά τους παιδιά, σ’ αυτά που βγήκαν από τα σπλάχνα του συλλόγου, κατάφεραν να επιστρέψουν στον δρόμο των επιτυχιών και της ανόδου.

Φέτος ο ΠΑΟΛ Αβέρωφ πανηγύρισε δίκαια την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 2ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ και την επιστροφή στην Α1 Ερασιτεχνική, καταδεικνύοντας ότι κινείται σε ανοδική τροχιά.

«Έχουμε πλάνο 5ετίας» δήλωσε στην «ΕτΔ» ο πρόεδρος του συλλόγου, Τάκης Ελευθέρογλου αναφερόμενος στη φετινή επιτυχία και πρόσθεσε:

«Είχαμε 6-7 παιδιά πέρσι που ήταν 16 χρονών και έκαναν πρωταθλητισμό. Αυτό χρειάζεται διαχείριση γιατί η Β’ κατηγορία έχει τις δικές της δυσκολίες. Χάσαμε δύο κατηγορίες αλλά καταφέραμε να σταθούμε στα πόδια μας, γιατί έπαιξαν τα δικά μας παιδιά, τα οποία πλέον απέκτησαν περισσότερες εμπειρίες και μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω.

Γι' αυτό και τη νέα χρονιά θα κάνουμε πολύ λίγες και επιλεκτικές προσθήκες, όπου κρίνεται απαραίτητο και παράλληλα θα συνεχίζουμε να αναβαθμίζουμε τα παιδιά μας. Αυτό είναι το πλάνο μας. Συγχαρητήρια στα παιδιά και τον προπονητή και σε όσους στήριξαν αυτήν την προσπάθεια, γιατί ήταν κάτι πολύ δύσκολο» κατέληξε ο κ. Ελευθέρογλου.

Για τη φετινή χρονιά και την επιστροφή του ΠΑΟΛ Αβέρωφ στην Α1 ΕΠΣΛ, μίλησε και ο τεχνικός Δημήτρης Κουκουλιαύκας ο οποίος επισήμανε τα εξής:

«Τίποτα δεν είναι εύκολο. Φυσικά και ήταν δύσκολο το φετινό πρωτάθλημα. Υπήρχαν πολύ δυνατές ομάδες, αλλά εμείς προσπαθήσαμε να έχουμε το δικό μας αγωνιστικό στιλ, τη δική μας σχέση ποδοσφαιριστών-προπονητών-διοίκησης. Προσπαθήσαμε να βαδίσουμε πάνω στο δικό μας πλάνο και πιστεύω ότι στη μεγαλύτερη διάρκεια της σεζόν μας βγήκε. Ευτυχήσαμε να αναδειχθούμε πρώτοι στον όμιλό μας που ήταν και ο βασικός στόχος, ωστόσο πάνω από αυτόν τον στόχο θέλαμε να δώσουμε ευκαιρίες στα νέα παιδιά και να τα ενσωματώσουμε στην ομάδα, δημιουργώντας ένα ισχυρό αγωνιστικό κράμα μαζί με τους πιο έμπειρους παίκτες.

-Κοιτώντας την τελική βαθμολογία θα μπορούσε να πει κανείς ότι ο στόχος επετεύχθη σχετικά εύκολα…

«Δεν θα το έλεγα έτσι γιατί μέσα σε μία αγωνιστική περίοδο υπάρχουν και τα άσχημα, όχι μόνο τα όμορφα. Είχαμε κι εμείς τις μεταπτώσεις μας και σε συνάρτηση με κάποιους δύσκολους αντιπάλους που έπρεπε να αντιμετωπίσουμε, γιατί όπως είπα υπήρχαν πολύ καλές ομάδες στον όμιλό μας, αντιμετωπίσαμε δυσκολίες. Όμως στηριχθήκαμε στο πολύ καλό κλίμα και στη σχέση που υπάρχει στην ομάδα μεταξύ των παιδιών του προπονητή και της διοίκησης.

-Πώς διαγράφεται η επόμενη μέρα στην ομάδα;

«Έχουμε νέο υλικό και αυτό μας ικανοποιεί ιδιαίτερα. Τα παιδιά των 16-17 ετών πήραν αρκετό χρόνο φέτος και από τη νέα σεζόν θα έχουν αναβαθμισμένο ρόλο. Θα στηριχτούμε σ’ αυτά.

Είμαστε αισιόδοξοι αλλά έχουμε και αγωνία για το πώς θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε με επιτυχία το πλάνο μας γιατί η Α1 με τη Β’ έχει διαφορά. Εάν τη νέα σεζόν έχουμε αυτό που είχαμε φέτος συν κάτι παραπάνω, πιστεύω πως θα είναι ό,τι καλύτερο για τον σύλλογο γιατί θέλουμε να χαιρόμαστε αυτό που κάνουμε όπως επίσης και οι άνθρωποι που έρχονται και παρακολουθούν τα παιχνίδια μας».

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass