Με τον Βαγγέλη Μόρα και τη νέα σεζόν η ΑΕΛ

ΕΓΙΝΕ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΟΥΓΙΑ ΜΕ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ

Δημοσίευση: 14 Ιουν 2018 22:22

Με τον Βαγγέλη Μόρα και τη νέα σεζόν θα αγωνισθεί η ΑΕΛ στο πρωτάθλημα της Super League και στο Κύπελλο Ελλάδος.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Αλέξης Κούγιας συναντήθηκε με τον Λαρισαίο κεντρικό αμυντικό και καθώς υπήρχε θετική διάθεση και από τους δύο, συμφώνησαν και η συνεργασία θα συνεχισθεί για έναν ακόμη χρόνο. Ιδιαίτερα χαρούμενος ήταν ο Μόρας για την ευχάριστη αυτή εξέλιξη που υπήρξε, καθώς είχε δηλώσει πως επιθυμία του ήταν να παραμείνει στην ομάδα που αγαπούσε από μικρός και λογικά θα κλείσει την καριέρα του. Και ο κ. Κούγιας είναι γνωστό πως έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Λαρισαίο ποδοσφαιριστή, τον οποίο ήθελε να μείνει στην ομάδα και ο τεχνικός Σωτήρης Αντωνίου.
*Ο κ. Κούγιας που παρέστη στην κηδεία του Παύλου Γιαννακόπουλου συναντήθηκε χθες το μεσημέρι στην Αθήνα με τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γιώργο Βασιλειάδη και, όπως αναφέρουν πληροφορίες, η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και αντικείμενο ήταν κυρίως το θέμα της αναδιάρθρωσης.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
Ικανοποίηση υπάρχει στην ΠΑΕ ΑΕΛ, καθώς ο μέχρι τώρα μεταγραφικός σχεδιασμός προχωράει, σύμφωνα με το πλάνο του προπονητή Σωτήρη Αντωνίου και η ομάδα ενισχύεται, στον καλύτερο δυνατό βαθμό. Έχουν γίνει λοιπόν μεταγραφές παικτών που μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά τους «βυσσινί», έτσι ώστε η ομάδα να έχει μια αξιόλογη πορεία τη νέα σεζόν, τόσο στο πρωτάθλημα της Super League όσο και στο Κύπελλο Ελλάδος.
Τα νέα πρόσωπα είναι οι Καρανίκας, Φριούι, Αναστασόπουλος, Κάσσος και έπεται συνέχεια, με το ενδιαφέρον πλέον να επικεντρώνεται για την απόκτηση ενός στόπερ, που θα δώσει ακόμη μεγαλύτερη δύναμη στον χώρο της άμυνας.
Συζητήσεις γίνονται με παίκτες από το εξωτερικό αλλά και με Ελληνες, που γνωρίζουν πολύ καλά τη δυναμική της ομάδας, αλλά δεν θα γίνουν βιαστικές κινήσεις διότι υπάρχει ακόμη πολύς χρόνος, για να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές.
Μέχρι τις 28 Ιουνίου που θα περάσουν οι παίκτες από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, αναμένεται πως θα είναι ολοκληρωμένο το ρόστερ και ο προπονητής θα δουλέψει κάτω από ιδανικές συνθήκες στο Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
 Όσον αφορά στον 28χρονο Βούλγαρο μεσοεπιθετικό, τον περιμένουν οι υπεύθυνοι της ΑΕΛ από στιγμή σε στιγμή να έρθει στη θεσσαλική πρωτεύουσα και ουσιαστικά να αποτελέσει την πέμπτη φετινή μεταγραφή των «βυσσινί».
Επίσης όπως έγινε γνωστό έχει στείλει προσύμφωνο ο 23χρονος Γκανέζος Ρομπέρ Γκάνσα που βρίσκεται στην Γκάνα και η ΑΕΛ προσπαθεί να του εκδοθεί βίζα, για να έρθει στην Ελλάδα.
*Εν τω μεταξύ, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τι θα γίνει και με τις ομάδες Νέων, την Κ-20 και την Κ-17, όπου υπάρχουν παίκτες που είναι πολύ πιθανό να ακολουθήσουν τον δρόμο των Σουλούκου και Νούσιου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τεχνικός Σωτήρης Αντωνίου που πιστεύει πάρα πολύ σε νέα παιδιά, θα τους πάρει μαζί του στην προετοιμασία και αν δείξουν τα στοιχεία που θέλει, δυο-τρεις από αυτούς ίσως προωθηθούν στην πρώτη ομάδα.
Εξετάζεται πάντως και το ενδεχόμενο να υπογράψουν στην ΑΕΛ, αλλά για να αποκτήσουν εμπειρίες και να έχουν συμμετοχές, θα παραχωρηθούν ως δανεικοί σε σωματεία της Football League και ο τεχνικός των «βυσσινί» θα παρακολουθεί με τους συνεργάτες του την εξέλιξή τους, για να επιστρέψουν με περισσότερες εμπειρίες.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass