Περίπατος της Ρωσίας στην πρεμιέρα

ΣΥΝΕΤΡΙΨΕ ΤΗ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΜΕ 5-0

Δημοσίευση: 15 Ιουν 2018 16:02

Με τέρματα του Γκαζίνσκι στο 12’, του Τσερίσεβ στο 43’ και στο 90’+1’, του Τζιούμπα στο 71’ και του Γκολόβιν στο 90’+5 η «οικοδέσποινα» Ρωσία επικράτησε 5-0 της Σαουδικής Αραβίας στον εναρκτήριο αγώνα του Μουντιάλ 2018 στο στάδιο Λουζνίκι της Μόσχας (1ος όμιλος).

Τον αγώνα παρακολούθησαν 80.000 θεατές και υπό το βλέμμα του προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, που νωρίτερα κήρυξε την έναρξη της διοργάνωσης, η Ρωσία πραγματοποίησε ένα ονειρεμένο ξεκίνημα κάνοντας σημαντικό βήμα για την πρόκρισή της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Η Ρωσία αντιμετωπίζει στο πλαίσιο του 1ου ομίλου στις 19/6 την Αίγυπτο στην Αγία Πετρούπολη και στις 25/6 την Ουρουγουάη στη Σαμάρα. Η Σαουδική Αραβία θα παίξει με την Ουρουγουάη στις 20/6 στο Ροστόφ και στις 25/6 με την Αίγυπτο στο Βόλγογκραντ.
*Ο Ιγκνάσεβιτς έγινε ο μεγαλύτερος σε ηλικία παίκτης σε Μουντιάλ για τη Ρωσία (38 ετών και 335 ημερών).
*Χρυσές αλλαγές αποδείχθηκαν για τον Στανισλάβ Τσερτσέσοφ οι Τσερίσεβ και Τζιούμπα που σκόραραν με την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο.
Διαιτητής: Νέστορ Πιτάνα (Αργεντινή)
Κίτρινες κάρτες: 88’ Γκολόβιν /9+3 Αλ Τζασίμ
ΡΩΣΙΑ (Στανισλάβ Τσερτσέσοφ): Ακινφέεβ, Φερνάντες, Κουτέποβ, Ιγκνασέβιτς, Ζιρκόβ, Γκασίνσκι, Ζόμπνιν, Σαμέντοβ (64’ Κουζιάεβ), Γκολόβιν, Τζαγκόεβ (24’ Τσερίσεβ), Σμολόβ (70’ Τζιούμπα).
ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ (Χουάν Αντόνιο Πίτσι): Αλ Μαϊγιούφ, Αλμπουραϊκ, Ομ. Χαουσαουί, Οσ. Χαουσαουί, Αλ Σαχρανί, Αλ Φαράτζ, Αλ Σεχρί (74’ Μπαχμπίρ), Οταΐφ (64’ Φαχάντ), Αλ Τζασίμ, Αλ Νταουσαρί, Αλ Σαλαουί (84’ Ασίρι).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass