Από τον κάμπο στο βουνό η ΑΕΛ

Eξετάζεται το ενδεχόμενο Καλούσης και Χατζής να παραχωρηθούν ως δανεικοί Δύο φιλικά στην Ιταλία πιθανότατα θα δώσουν οι «βυσσινί»

Δημοσίευση: 09 Ιουλ 2018 22:08

Το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της αρχίζει από σήμερα η ΑΕΛ, η οποία το μεσημέρι θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι, συνεχίζοντας τη σκληρή δουλειά, ώστε να παρουσιαστεί δυνατή την καινούργια αγωνιστική περίοδο και να υλοποιήσει τους στόχους της.


Πολλά τα νέα πρόσωπα στους «βυσσινί» και ο τεχνικός Σωτήρης Αντωνίου με τους συνεργάτες του καλούνται αυτό το διάστημα να βρούνε την κατάλληλη χημεία, για να είναι η ομάδα έτοιμη στις επίσημες υποχρεώσεις της.
Στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας καθημερινά θα γίνονται δύο προπονήσεις πρωί και απόγευμα, ενώ στα φιλικά με ΠΑΣ Γιάννινα, Λεβαδειακό και ΟΦΗ, θα βγούνε και τα πρώτα συμπεράσματα για τις φετινές δυνατότητες της ομάδας.
Σήμερα είναι προγραμματισμένη να γίνει μια πρωινή προπόνηση στα Δένδρα, ακολούθως η αποστολή θα γευματίσει σε ταβέρνα της Τερψιθέας και μετά θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι.

 

ΔΑΝΕΙΚΟΙ ΔΥΟ ΠΑΙΚΤΕΣ;
Κι ενώ είχε γίνει αρχικά γνωστό πως την αποστολή θα απαρτίζουν 30 ποδοσφαιριστές, χθεσινοβραδινές πληροφορίες έκαναν λόγο πως ενδέχεται να είναι δύο λιγότεροι, δηλαδή 28.
Πάντα κατά τις ίδιες πληροφορίες, είναι πιθανόν να παραχωρηθούν δανεικοί σε ομάδες της Football League δύο παιδιά της Κ20, ο κεντρικός αμυντικός Χρήστος Καλούσης και ο επιθετικός Κώστας Χατζής.
Αν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε οι παίκτες, που τελικά απαρτίζουν την αποστολή και θα μεταβούν στο Καρπενήσι, είναι οι:
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Κώστας Θεοδωρόπουλος, Στέφανος Σουλούκος, Νέστορας Γκέκας, Αλέξανδρος Σαφαρίκας.
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Βαγγέλης Μόρας, Νίκος Γκόλιας, Αλεξάντερ Γκοΐκοβιτς, Νίκολα Ζίζιτς, Χρήστος Γρομητσάρης, Χαρίλαος Φουρκιώτης, Νίκος Καρανίκας, Πασχάλης Κάσσος, Κρίστοφερ Χούμπτσεφ.
ΧΑΦ: Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς, Άντονι Φατιόν, Παναγιώτης Μπάλλας, Γκέρτιν Χοτζάλι, Μίλοβαν Πέτροβιτς, Δημήτρης Πινακάς, Βαγγέλης Νούσιος, Λευτέρης Μπάμης, Αλέξανδρος Χαλάτσης.
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Μίλος Ντέλετιτς, Σουάντ Σαχίτι, Μπάσεμ Μόρσι, Σάμι Φρίουι, Νάσος Νικολούδης, Δημήτρης Καπός.

 

ΔΥΟ ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ
Δύο φιλικά παιχνίδια πιθανότατα θα δώσουν οι «βυσσινί» στην Ιταλία, την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου, όπου θα μεταβούν, εφόσον οριστικοποιηθούν, για ένα τετραήμερο περίπου (από 3 έως 7/8).
Όσον αφορά στα φιλικά στη διάρκεια της προετοιμασίας της στο Καρπενήσι, η ΑΕΛ θα αγωνιστεί διαδοχικά με τους ΠΑΣ Γιάννινα(17/7), Λεβαδειακό (22/7) και ΟΦΗ (25/7).
Εν συνεχεία και μετά την επιστροφή της στη θεσσαλική πρωτεύουσα, θα κάνει τα αποκαλυπτήρια μπροστά στους φιλάθλους της στις 8 Αυγούστου οπότε θα υποδεχθεί στο AEL FC ARENA τον νεοφώτιστο Άρη Θεσσαλονίκης και μετά από τρεις ημέρες στις 11 Αυγούστου θα δοθεί η φιλική ρεβάνς στη Θεσσαλονίκη και στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Επίσης, έχει προγραμματιστεί κι ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι στην Ξάνθη στις 18/8, αλλά αν οι δύο ομάδες κληρωθούν να παίξουν μεταξύ τους στις δύο πρώτες αγωνιστικές της Super League, τότε θα ματαιωθεί.

 

 

Πιο κοντά στην ΑΕΛ Μανθάτης και Βέργος

Πιο κοντά στην ΑΕΛ βρίσκονται δύο παίκτες του Ολυμπιακού, ο Γιώργος Μανθάτης και ο Νίκος Βέργος, καθώς χθες έγινε γνωστό πως ο Πορτογάλος τεχνικός των «ερυθρόλευκων» Πέδρο Μαρτίνς, τους ανακοίνωσε πως δεν θα συνεχίσουν την προετοιμασία, όπως επίσης και στους Μανώλη Σάλιακα και Νικήτα Νικόλη.
Είναι πολύ πιθανόν, λοιπόν, να δοθούν ως ανταλλάγματα για τη μεταγραφή του Γιάννη Μασούρα στην ΠΑΕ Ολυμπιακός.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass