Βράβευσε Σουλούκο και Τσιούτσια η Ερασιτεχνική ΑΕΛ

Στην καθιερωμένη τελετή λήξης των «μικρών»

Δημοσίευση: 09 Ιουλ 2018 21:10

Δύο δικά της παιδιά, τον γκολκίπερ της ΑΕΛ Στέφανο Σουλούκο και τον επιθετικό του Απόλλωνα Λάρισας Αλέξανδρο Τσιούτσια, βράβευσε η ερασιτεχνική ΑΕΛ στις εγκαταστάσεις του Athletic Hall, κατά την καθιερωμένη τελετή λήξης των ακαδημιών ποδοσφαίρου της.


Οι δύο παίκτες αγωνίστηκαν σχεδόν δέκα χρόνια σε όλα τα φυτωριακά τμήματα της ΑΕΛ και υπέγραψαν φέτος το πρώτο τους συμβόλαιο ως επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.
Τον Στέφανο βράβευσε ο επί χρόνια προπονητής τερματοφυλάκων της ακαδημίας Χρήστος Μιχαήλ, ο οποίος εμφανώς συγκινημένος του παρέδωσε την τιμητική πλακέτα προτρέποντάς τον να συνεχίσει να δουλεύει χωρίς να επαναπαύεται και να βελτιώνεται συνεχώς. Από τη μεριά του, ο νεαρός τερματοφύλακας της ΑΕΛ ευχαρίστησε τη διοίκηση του σωματείου για τη στήριξη που του παρείχε και τον κ. Μιχαήλ για όσα του προσέφερε όλα αυτά τα χρόνια, γι’ αυτά που έμαθε από εκείνον και για την πίστη και επιμονή που έδειξε στο ταλέντο του.
Την πλακέτα στον Αλέξανδρο απένειμε ο προπονητής του τα περισσότερα χρόνια στην ακαδημία και σημερινός αρχιπροπονητής κ. Βασιλείου Ιωάννης δίνοντάς του συγχαρητήρια για την είσοδό του στον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου (Football League) με την ευχή αυτό να είναι το πρώτο βήμα, ώστε να πραγματοποιήσει το όνειρό του και να σταδιοδρομήσει στο ανώτατο ποδοσφαιρικό επίπεδο. Ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, Αλέξανδρος, ευχαρίστησε κι αυτός από την μεριά του τη διοίκηση και τον κ. Βασιλείου για όσα του παρείχαν και προέτρεψε τους «μικρούς», που βρίσκονταν στον χώρο να παλεύουν συνεχώς για τα όνειρά τους με πείσμα και επιμονή.
Η εκδήλωση έκλεισε με τους νεαρούς αθλητές της ακαδημίας να παραλαμβάνουν τα αναμνηστικά τους διπλώματα για τη συμμετοχή τους στην ΑΕΛ κατά την περίοδο 2017- ‘18 από τα χέρια του Στέφανου και του Αλέξανδρου, να φωτογραφίζονται μαζί τους και να αποχαιρετούν τη χρονιά με την ιαχή «ΑΕΛ» να δονεί την ατμόσφαιρα.
Διοικούντες και τεχνικό επιτελείο των «βυσσινί» ευχαρίστησαν παιδιά και γονείς για την άψογη συνεργασία και ανανέωσαν το ραντεβού μαζί τους για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass