«Πράξη συναίνεσης» και σε ποδοσφαιριστές

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

Δημοσίευση: 10 Ιουλ 2018 16:04

Η ΕΠΟ γνωστοποίησε στις ΕΠΣ πως στο πλαίσιο συμμόρφωσης με τον νέο Ευρωπαϊκό Κανονισμό 679/2016, όλοι οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να υπογράφουν υποχρεωτικά την «πράξη συναίνεσης», για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Σε περίπτωση που κάποιος ποδοσφαιριστής δεν αποδέχεται την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων του από την ΕΠΟ και τις ΕΠΣ, το τμήμα Μητρώου Δελτίων τη Ομοσπονδίας δεν θα εκδίδει δελτία αθλητικής ιδιότητας, σε αυτόν τον ποδοσφαιριστή. Όλες οι ομάδες υποχρεούνται να προσκομίσουν συμπληρωμένα τα έντυπα «πράξης συναίνεσης» για όλους τους ποδοσφαιριστές που θα συνεχίσουν να ανήκουν στα σωματεία τους έως την 31η.07.2018.
Το έντυπο θα συνυποβάλλεται με την αίτηση μεταβολών σε κάθε μεταβολή και θα είναι συμπληρωμένο σε όλα τα πεδία. Όλα τα έντυπα «πράξης συναίνεσης» θα πρέπει να φέρουν το γνήσιο της υπογραφής είτε από ΚΕΠ είτε από Αστυνομία.
Για τους ανήλικους ποδοσφαιριστές στο έντυπο θα συμπληρώνονται τα στοιχεία του ανηλίκου, αλλά θα υπογράφεται από τον κηδεμόνα. Το έντυπο της «πράξης συναίνεσης επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων» έχει αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της Ένωσης.
Καλούνται όλα τα σωματεία να μεριμνήσουν και να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες για να έχουν καταθέσει τα έγγραφα της «πράξης συναίνεσης», μέχρι τις 31/7/2018.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass