Στασιμότητα σε όλα τα θέματα στον Απόλλωνα

Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ

Δημοσίευση: 15 Ιουλ 2018 22:02

Αμετάβλητη παραμένει η κατάσταση στον Απόλλωνα Λάρισας, καθώς επικρατεί... άπνοια σε όλα τα θέματα της ομάδας, ενώ βρισκόμαστε ήδη στα μισά του Ιουλίου και ο υδράργυρος αρχίζει σταδιακά να ανεβαίνει.

Αυτή η στασιμότητα δίνει παράταση στην αγωνία στους φίλους της ομάδας, όσον αφορά στο πώς θα μπορέσει να αναδιοργανωθεί και να πάρει μέρος στο νέο πρωτάθλημα της Football League.

Αν και ο πρόεδρος των «κυανόλευκων» Παναγιώτης Μαντζανάς στη γενική συνέλευση που έγινε στα γραφεία της ομάδας στο γήπεδο της Φιλιππούπολης ήταν ξεκάθαρος, πως θα συμμετάσχει ο Απόλλωνας κανονικά στη Football League, εν τούτοις από την καθυστέρηση αυτή που υφίσταται, υπάρχει και ο ανάλογος προβληματισμός.

Καθησυχαστικός πάντως εμφανίζεται ο αντιπρόεδρος της ομάδας Γιώργος Λιότσιος, ο οποίος τόνισε πως αυτή την εβδομάδα και μέχρι το τέλος της θα ξεκαθαρίσουν τα θέματα προπονητή, ανανεώσεων παικτών και τα μεταγραφικά ζητήματα.

Για προπονητή εκτός συγκλονιστικού απροόπτου φέρεται πως θα είναι ο Βραζιλιάνος Τροΐζι, αλλά επίσημα δεν επιβεβαιώνεται ή διαψεύδεται η συγκεκριμένη πληροφορία.

Πάντως κατηγορηματική διάψευση υπήρξε από τον κ. Λιότσιο για όσα ακούσθηκαν περί μεταφοράς του Απόλλωνα σε έδρα ομάδας της Βορείου Ελλάδος, κάτι το οποίο δεν υφίσταται σύμφωνα με τα λεγόμενά του.

Η εβδομάδα πάντως θα δείξει, το τι μέλλει γενέσθαι, διότι όσο περνούν οι ημέρες και δεν ξεκαθαρίζει το τοπίο, τόσο και πιο δύσκολα θα γίνουν τα πράγματα...

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass