Ανασύνταξη δυνάμεων στη Δόξα Βλαχογιαννίου

Αύριο Τρίτη η πρώτη συγκέντρωση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου

Δημοσίευση: 23 Ιουλ 2018 21:44

Παρουσία φιλάθλων έγινε η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Δόξας Βλαχογιαννίου, η οποία μετά την περσινή μεταβατική χρονιά θέλει να αξιοποιήσει τις εμπειρίες και να παρουσιαστεί πιο δυνατή στο νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ.


Πλέον οι μέρες που θα επιστρέψουν οι ποδοσφαιριστές στο γήπεδο μετρούν αντίστροφα και το ξεκίνημα της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς θα γίνει υπό τις οδηγίες του πολύπειρου προπονητή Νίκου Φακίτσα.
Η νέα χρονιά ξεκινάει με τους καλύτερους οιωνούς για τη Δόξα, αφού η διοίκηση της ομάδος φρόντισε να ενισχυθεί η ομάδα σε θέσεις-κλειδιά.
Ο συνδυασμός ταλέντου και εμπειρίας ήταν το ζητούμενο για τους «κυανέρυθρους» και με τον ερχομό των Γιώργου Τσανά, Κώστα Χριστοδούλου από την Α.Ε. «Βούναινα» και Στάθη Χριστιανίδη από τον Κίσσαβο Συκουρίου, ο στόχος επετεύχθη.
Μαζί με τους προαναφερόμενους, για ακόμη μία χρονιά θα συνεχίσει στην ομάδα ο εξαιρετικός κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο Γιώργος Μπαντής, ενώ ο αρχηγός Μάριος Γκουρομπίνος και οι Θύμιος Αθανασούλης και Γιώργος Αλεξίου θα είναι στο πλευρό της Δόξας, δίνοντας τον αέρα νικητή στους νεότερους.
Στις επάλξεις.... και οι Σωκράτης Φακίτσας, Βαγγέλης Θανασούλης, Μητούλας Νικόλαος και Οικονόμου Νικόλαος, που θα αποτελέσουν πολύτιμα «εργαλεία» και θα είναι παίκτες-βαρόμετρα στη φετινή πορεία της Δόξας στον μαραθώνιο της Α’ ΕΠΣΛ.
Πολλά περιμένουν η διοίκηση, ο προπονητής και οι φίλαθλοι της ομάδας από τους νεαρούς και πολλά υποσχόμενους ποδοσφαιριστές, Λάκη Νικόλαο, Πέτρου Θεόδωρο, Καλογιάννη Ξενοφώντα, Βίδρα Θεόδωρο και Ιγγλέζο Κωνσταντίνο μετά τις περσινές σημαντικές εμπειρίες που αποκόμισαν.
«Βαρόμετρο» θα είναι και πάλι για την άμυνα της Δόξας ο νεαρότερος ποδοσφαιριστής της Α’ ΕΠΣΛ, Πολύκαρπος Δραγατσίκης, που πέρσι ήρθε στην ομάδα από τον Ηρακλή Λάρισας στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Αξιόλογη και σημαντική ήταν η συνεισφορά του ως κεντρικός αμυντικός αλλά και ως δεξιός μπακ και έδωσε πολύτιμες λύσεις ειδικά στα πλέι άουτ. Σκοράροντας μάλιστα σε ματς «κλειδιά» έδωσε πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα, αναγκάζοντας συλλόγους της Σούπερ Λιγκ να χτυπήσουν την πόρτα της Δόξας Βλαχογιαννίου.
Ωστόσο η ενίσχυση της Δόξας δεν σταματάει εδώ, αφού το Δ.Σ. του συλλόγου βρίσκεται σε συζητήσεις με τη νέα διοίκηση του ΠΟΕ για τον δανεισμό εκ νέου των Μωυσίδη και Πάτση, όπως επίσης είναι σε επαφές με ακόμη τρεις νεαρούς ποδοσφαιριστές.
Παράλληλα, συνεχίζονται οι συζητήσεις με τον τερματοφύλακα, Δημήτρη Βλιώρα, για επέκταση της συνεργασίας, όπως επίσης με τον μεσοαμυντικό Νίκο Μάρκου, που απουσιάζει αυτό το διάστημα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι τις υπηρεσίες του και τη νέα σεζόν θα προφέρει ο «αειθαλής» γκολκίπερ Βάιος Φακίτσας, ο οποίος παρά τα 54 του χρόνια (ο μεγαλύτερος σε ηλικία εν ενεργεία ποδοσφαιριστής στην Α’ τοπική κατηγορία), συνεχίζει το ποδόσφαιρο και θα είναι ο τρίτος τερματοφύλακας της ομάδας.
Η πρώτη συγκέντρωση ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς ορίστηκε για αύριο Τρίτη 24 Ιουλίου στις 18.30 στα αποδυτήρια του δημοτικού γηπέδου Βλαχογιαννίου «Σπύρος Θάνος».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass