Στο Άμστερνταμ τέλη Ιουλίου οι «Glory Fighters»

Θα αγωνιστούν στη διεθνούς φήμης σχολή kick boxing, το ιστορικό Mejiro Gym

Δημοσίευση: 23 Ιουλ 2018 20:45

Για το πανέμορφο Άμστερνταμ ετοιμάζονται να αναχωρήσουν τέλη Ιουλίου, ο προπονητής και δύο αθλητές των «Glory Fighters» προκειμένου να προετοιμαστούν και να λάβουν μέρος σε αντίστοιχους αγώνες, προσκεκλημένοι του «Mejiro Gym» ενός από τα ιστορικότερα σωματεία μαχητικών αθλημάτων στον κόσμο.


Το Mejiro Gym θεωρείται και είναι ο τόπος γέννησης του Ολλανδικού Kick-Boxing. Η σχολή ιδρύθηκε το 1978 από τον Ολλανδό-παγκόσμιο πρωταθλητή Jan Plas, ο οποίος διδάχτηκε την τέχνη από τον πρωτομάστορα Ιάπωνα Kenji Kurosaki, έναν αληθινό αρτίστα του Kick-Boxing. Με τα χρόνια η σχολή έγινε μια από τις σπουδαιότερες στον κόσμο ενώ στο ενεργητικό της ανήκουν οι διάσημοι παγκόσμιοι πρωταθλητές – μαχητές Andy Souwer, Remy Bonjasky και Rob Kaman. Σήμερα λειτουργεί με head-coach τον Andre Manaart και είναι η σχολή όπου γεννιούνται οι θρύλοι των μαχητικών αθλημάτων με πολλούς μαχητές που διάγουν μια σπουδαία καριέρα στον μαγικό κόσμο των μαχητικών αθλημάτων.
Στην αποστολή συμμετέχουν, ο προπονητής Kick Boxing και Boxing κ. Τάσος Λιβάνιος, ο οποίος είναι απόφοιτος - μοναδικός ανάμεσα στους προπονητές της Ελληνικής περιφέρειας- της διάσημης σχολής Mejiro Gym και A’, B’, C’ Trainer Wakο. Στόχος του να ενημερωθεί για όλες τις τελευταίες εξελίξεις σε θέματα προπονητικής και τακτικής, πλάι σε παγκόσμιους πρωταθλητές και ονόματα θρύλους του χώρου των μαχητικών αθλημάτων.
Από τους αθλητές του συλλόγου θα ταξιδέψουν ακόμη οι νεαροί kick-boxers Μπάμπης Δραγατσίκης και Νικόλαος Ντούμος. Ο Μ. Δραγατσίκης (16 ετών) έχει στο ενεργητικό του δεκάδες νίκες στα σπουδαιότερα τουρνουά της χώρας, παραμένοντας αήττητος επάνω στα ρινγκ, ένας αληθινός «The Dragon» όπως είναι το προσωνύμιό του, αποτελώντας το παρόν και το μέλλον του αθλήματος. Σπουδαίες διακρίσεις και για τον έτερο αθλητή που θα ταξιδέψει στο Άμστερνταμ, τον Νικόλαο Ντούμο (20 ετών), έναν υψηλού επιπέδου kick-boxer με πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό του.
Για το επικείμενο ταξίδι ο κ. Τάσος Λιβάνιος δήλωσε:
«Είναι πάντα ωραίο να συναντάς παλιούς καλούς φίλους, με τους οποίους μας συνδέει το κοινό πάθος για τα μαχητικά αθλήματα. Για εμένα το Kick-boxing και τα μαχητικά αθλήματα είναι τρόπος ζωής. Το καλοκαίρι είναι μια καλή ευκαιρία να ενημερωθώ και να παρακολουθήσω όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο που υπηρετώ με αγάπη και σεβασμό. Όταν μάλιστα έχεις την ευκαιρία να το κάνεις αυτό με τους κορυφαίους του χώρου αλλά και ανθρώπους με τους οποίους συνδέεσαι με φιλία δεν μπορείς παρά να είσαι ευτυχής. Η σχολή Mejiro Gym με head-coach τον Andre Manaart, και άξιο διάδοχο του τον γιο του τον Roel Manaart, είναι από τις καλύτερες του κόσμου, γενέτειρα σπουδαίων αθλητών με παγκόσμιες διακρίσεις. Είμαι υπερήφανος που είμαι απόφοιτός της και που θα βρεθώ και πάλι εκεί γιατί η ενημέρωση και η κατάρτιση δεν σταματούν ποτέ. Η φιλοσοφία των Glory Fighters είναι βασισμένη στο τρίπτυχο σκληρή δουλειά, συνεχής κατάρτιση και σωστή διατροφή. Με τη νέα αγωνιστική περίοδο που ξεκινά το Φθινόπωρο, οι «Glory Fighters» θα συνεχίσουν να γράφουν ιστορία επάνω στα ρινγκ, στα σπουδαιότερα τουρνουά της χώρας απέναντι στους καλύτερους αθλητές».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass