Ανακοίνωσε Γιαννακό-Τέα ο Αχιλλέας Φαρσάλων

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ ΣΤΗΝ Α’ ΕΠΣΛ

Δημοσίευση: 24 Ιουλ 2018 15:32

Την έναρξη της συνεργασίας με το προπονητικό δίδυμο Φ. Γιαννακού-Λ. Τέα, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, ανακοίνωσε χθες η Διοικούσα Επιτροπή του Αχιλλέα Φαρσάλων.

Αναλυτικά:

«Η Διοικούσα Επιτροπή του Αχιλλέα Φαρσάλων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον τεχνικό Φεραίο Γιαννακό και τον άμεσο συνεργάτη του Λευτέρη Τέα, οι οποίοι θα είναι το τεχνικό δίδυμο των Μυρμιδόνων για την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν.

Ο Φεραίος Γιαννακός είναι γνωστός στην επαρχία Φαρσάλων και συγκεκριμένα στην ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων, με τον οποίο έκανε τα πρώτα του προπονητικά βήματα.

Συγκεκριμένα ανήκε στο τεχνικό επιτελείο του Αχιλλέα Φαρσάλων τις σεζόν 1995 – 96 και 1996 – 1997.

Μετέπειτα ανέλαβε ως πρώτος προπονητής την ομάδα των Αμπελοκήπων Λάρισας, ενώ αργότερα ανήκε στο τεχνικό τιμ της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Εν συνεχεία βρέθηκε στις μικτές ομάδες της ΕΠΣ Λάρισας όπου κάθισε για επτά χρόνια στον πάγκο τους με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Πανελληνίου πρωταθλήματος το 2006.

Μετέπειτα βρέθηκε για δύο φορές στον πάγκο του Αετού Μακρυχωρίου σε διαφορετικές χρονικές περιόδους και εν συνεχεία στον πάγκο του Φαλανιακού για τρία χρόνια.

Την περσινή σεζόν ήταν στον πάγκο του Κισσάβου Συκουρίου, όπου και συνεργάστηκε με τον Λευτέρη Τέα.

Ο Λευτέρης Τέας ήταν για τρία χρόνια προπονητής στα τμήματα υποδομής του Αετού Μακρυχωρίου, ενώ την περσινή σεζόν υπήρξε άμεσος συνεργάτης του κ. Φεραίου Γιαννακού στον Κίσσαβο Συκούριου. Έχει αγωνιστεί για δέκα χρόνια σε επαγγελματικό επίπεδο έχοντας φορέσει μεταξύ άλλων τη φανέλα της ΠΑΕ ΑΕΛ, του Ολυμπιακού Βόλου, της Κέρκυρας, του Εθνικού Αστέρα, της Καλαμάτας, του Διαγόρα Ρόδου και του Αθηναϊκού.

Επίσης έχει αγωνιστεί στον Πυργετό, ενώ σταμάτησε την ποδοσφαιρική καριέρα του στον Αετό Μακρυχωρίου.

Η Διοικούσα Επιτροπή τούς καλωσορίζει στην ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων και τους εύχεται καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους με υγεία».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass