Ανακοίνωσε Τροϊζι ο Απόλλωνας Λάρισας

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ «ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΩΝ»

Δημοσίευση: 24 Ιουλ 2018 15:34

Ο Μαρτσέλο Τροΐζι είναι πλέον και επίσημα ο νέος τεχνικός του Απόλλωνας Λάρισας. Χθες ο Βραζιλιάνος τεχνικός βρέθηκε στα γραφεία των «κυανολεύκων» στο γήπεδο Φιλιππούπολης, όπου είχε συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ κ. Παναγιώτη Μαντζανά και ακολούθως επισημοποιήθηκε η συνεργασία των δύο πλευρών.

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Βραζιλιάνο προπονητή Marcello Moreira Troisi.

Ο κ. Troizi βρέθηκε το απόβραδο της Δευτέρας (23/07) στα γραφεία του συλλόγου στο γήπεδο Φιλιππούπολης, όπου είχε συζήτηση σχετικά με το οργανόγραμμα της ομάδας, με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ κ. Παναγιώτη Μαντζανα, παρουσία του "Χρυσού" χορηγού κ. Νίκου Τσογια.

Ο κ. Troisi περιηγήθηκε στα αποδυτήρια και σε όλους τους χώρους του γηπέδου Φιλιππούπολης και από την Τρίτη "σηκώνει τα μανίκια" και πιάνει δουλειά.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας τον καλωσορίζει και του εύχεται κάθε επιτυχία μαζί μας».

ΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ

Τη σκυτάλη πλέον παίρνουν τα μεταγραφικά με τον Απόλλωνα να κινείται για την απόκτηση του Βραζιλιάνου Λούκας Μάρκος Μεϊρέλες ή εν συντομία Λουκάο. Ο 23χρονος επιθετικός αγωνιζόταν τα δύο προηγούμενα χρόνια στην 1η κατηγορία των Σκοπίων με τις Ρενόβα και Γκιόρτσε Πέτροφ, πραγματοποιώντας συνολικά 29 συμμετοχές.

Παράλληλα υπάρχει ενδιαφέρον για δύο ακόμα Βραζιλιάνους επιθετικούς, καθώς και για τον 21χρονο Καμερουνέζο, Χερβ Ουίλιαμ Μποντιόνγκ Αντιόλο, για τη θέση του ανασταλτικού μέσου. Τέλος, ο Απόλλωνας κινείται για την απόκτηση δύο κεντρικών αμυντικών (ενός έμπειρου και ενός μικρότερου σε ηλικία).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass