Στον Απόλλωνα Λάρισας ο Βραζιλιάνος φορ Λουκάο

* ΛΥΘΗΚΕ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ Δ. ΔΗΜΟΛΙΟ * ΣΤΙΣ 6/8 Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ

Δημοσίευση: 26 Ιουλ 2018 15:32

Παίκτης του Απόλλωνα Λάρισας είναι ο Βραζιλιάνος Λούκας Μάρκος Μεϊρέλες (Λουκάο) καθώς οι συζητήσεις των δύο πλευρών είχαν αίσιο τέλος. Ο 23χρονος επιθετικός, που ήρθε στην Ευρώπη από τη βραζιλιάνικη Άρσεναλ, αγωνιζόταν τα δύο προηγούμενα χρόνια στην 1η κατηγορία των Σκοπίων με τις Ρενόβα και Γκιόρτσε Πέτροφ, πραγματοποιώντας συνολικά 29 συμμετοχές.

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει ότι επήλθε οριστική συμφωνία με τον υψηλόσωμο βραζιλιάνο επιθετικό ποδοσφαιριστή Lucas Marcos Meireles (Lucao) και πλέον λογίζεται στα πλάνα του προπονητή κ. Troisi για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

O Lucao φημίζεται για τη δεινότητά του στο σκοράρισμα τόσο με τα πόδια, όσο και με το κεφάλι και αναμένεται να ενισχύσει αρκετά την επιθετική γραμμή της ομάδας μας.

 Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ κ. Παναγιώτης Μαντζανάς και οι άνθρωποι του συλλόγου καλωσορίζουμε τον Lucao στην ομάδα μας και του ευχόμαστε να είναι υγιής και να αποδώσει τα μέγιστα.

 Από την πλευρά του, ο παίκτης δήλωσε ότι νιώθει, από την πρώτη στιγμή, οικεία στη Λάρισα και αρκετά ικανοποιημένος από τις συζητήσεις με τον πρόεδρο, θέλοντας να τα δώσει όλα για τον Απόλλωνα και να βοηθήσει όσο μπορεί, ενώ παράλληλα τόνισε ότι ουδέποτε πέρασε στην Ελλάδα εργομετρικές εξετάσεις (σε άλλη ομάδα) και φυσικά ποτέ δεν «κόπηκε» όπως ψευδώς είχε διαδοθεί».

ΛΥΘΗΚΕ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

ΜΕ ΤΟΝ Δ. ΔΗΜΟΛΙΟ

Εν τω μεταξύ η ΠΑΕ Απόλλων προχώρησε στη λύση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Δημολιό. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Δημολιό. Του ευχόμαστε καλή πορεία, όπου και αν πάει, με υγεία και τον ευχαριστούμε για τα όσα μπόρεσε να προσφέρει στην ομάδα μας, στο εξάμηνο παρουσίας του, μαζί μας».

ΣΤΙΣ 6/8 Η «ΠΡΩΤΗ»

Τη Δευτέρα 6 Αυγούστου στο γήπεδο Φιλιππούπολης (19:00) θα ξεκινήσει η προετοιμασία του Απόλλωνα Λάρισας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η «πρώτη» των «κυανολεύκων» όπως ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ θα είναι ανοικτή για τους φιλάθλους.

Οι ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 2/8 και την Παρασκευή 3/8 αντίστοιχα.

Σκοπός της διοίκησης είναι μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας να έχει συμπληρωθεί εάν όχι το 100%, τουλάχιστον το 95% του ρόστερ της ομάδος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass