Στόχος του Δαμασιακού η άνετη παραμονή στην Α’ ΕΠΣΛ

Ν. Χρόνης: «Είμαι αισιόδοξος και πιστεύω ότι θα πάμε καλύτερα από πέρσι»

Δημοσίευση: 06 Αυγ 2018 22:39

Στηριζόμενος κυρίως στα δικά του παιδιά ο Δαμασιακός θα προσπαθήσει φέτος να ανέβει ένα ακόμα σκαλοπάτι, να κάνει δηλαδή το βήμα παραπάνω στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία.

Με τεχνικό τον Νίκο Χρόνη για δεύτερη φορά οι «κυανόλευκοι» θέλουν να εξασφαλίσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την παραμονή στην κατηγορία για να μπορέσουν στη συνέχεια να διεκδικήσουν ό,τι περισσότερο μπορούν. Χωρίς μεγάλα λόγια, αλλά με χαμηλούς τους τόνους και σκληρή δουλειά.
«Το σημαντικό φέτος στον Δαμασιακό είναι ότι διατηρήθηκε ο βασικός κορμός της περσινής σεζόν, στον οποίο θα στηριχτούμε και φέτος. Έχουμε πολλά παιδιά από το χωριό και αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας», σχολίασε ο Νίκος Χρόνης μιλώντας για τη νέα χρονιά και πρόσθεσε:
«Έγινα λίγες προσθήκες σε κάποιες θέσεις που πραγματικά χρειαζόμασταν και ευελπιστούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλο το πρωτάθλημα. Κυρίως εύχομαι να έχουμε υγεία γιατί πέρσι αντιμετωπίσαμε κάποιους σοβαρούς τραυματισμούς. Γενικά είμαι αισιόδοξος και πιστεύω ότι θα πάμε καλύτερα από πέρσι.
Σε ό,τι αφορά στις μεταγραφές θα δούμε πώς θα πάμε στην προετοιμασία και μέσα από τα φιλικά θα αξιολογήσουμε την κατάσταση και αν χρειαστεί κάτι και βρούμε τους κατάλληλους παίκτες θα κινηθούμε ανάλογα.
Σχετικά με το νέο πρωτάθλημα, θεωρώ ότι βάσει των μεταγραφών κάποιες ομάδες θα είναι μπροστά. Υπάρχουν φυσικά οι παραδοσιακές δυνάμεις όπως η Αγιά, ο Τύρναβος, τα Φάρσαλα, που σίγουρα έχουν τη δυναμική να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους και θα παρουσιάσουν κάτι καλό. Γενικά θεωρώ ότι η συμμετοχή στις προπονήσεις και το καλό κλίμα θα βοηθήσουν τις ομάδες να προχωρούν όλο και πιο ψηλά.
Τέλος θέλω να ευχηθώ δύναμη στους παράγοντες, που είναι πραγματικά ήρωες γιατί ακόμη και σε τέτοιους καιρούς προσπαθούν και παρέχουν ό,τι είναι απαραίτητο για να λειτουργούν οι ομάδες».

Οι αλλαγές στο ρόστερ

Αποκτήθηκαν: Νάτσης (Τύρναβος), Καρέντζος (Βούναινα)
Αποχώρησαν: Μούτσιος, Μόκκας.

Τα φιλικά

19/8 Δαμασιακός-Αμπελωνιακός
25/8 Αργυροπούλι-Δαμασιακός
29/8 Βλαχογιάννι-Δαμασιακός
1/9 Γιάννουλη-Δαμασιακός
8/9 Τύρναβος-Δαμασιακός

Τι είπαν οι παίκτες

Δημήτρης Καρέντζος: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα του Δαμασιακού. Στόχος μου, όπως κάθε χρονιά, είναι πάντα νίκες και το καλύτερο για την ομάδα. Θα κοιτάξω να είμαι όσο το δυνατόν πιο συνεπής και να βελτιώνομαι μέρα με τη μέρα για να δίνω το 100% για την ομάδα. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω την προηγούμενη ομάδα μου, τα Βούναινα, και τον προπονητή Θ. Εμμανουήλ για την άψογη συνεργασία που είχαμε».
Γιώργος Γεωργαντζάς: «Θα είμαστε οργανωμένοι όπως πέρσι και πιστεύω ότι θα πάμε ακόμα καλύτερα. Οι στόχοι μας είναι να εξασφαλίσουμε όσο πιο νωρίς γίνεται την παραμονή μας στην κατηγορία και εύχομαι να μην έχουμε τους περσινούς τραυματισμούς».
Χρήστος Νάτσης: «Εύχομαι να έχουμε μία καλή πορεία. Ο στόχος μας είναι να μπαίνουμε κάθε Κυριακή στο γήπεδο και να κερδίζουμε. Μας αρέσει το καλό ποδόσφαιρο και φυσικά εάν προκύψει κάτι καλύτερο θα το διεκδικήσουμε. Προσωπικά θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό όπως κάνω πάντα».

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass