Οι ελληνικές συμμετοχές στο Ευρωπαϊκό του Υγρού Στίβου

Στη σημερινή 4η ημέρα της διοργάνωσης

Δημοσίευση: 06 Αυγ 2018 16:13

Τις πρώτες του ατομικές κούρσες στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα υγρού στίβου της Γλασκόβης θα κάνει σήμερα ο Κριστιάν Γκολομέεβ, ο οποίος συμμετέχει στα προκριματικά των 50μ. πεταλούδα και είναι από τα φαβορί για μία θέση -τουλάχιστον- στους ημιτελικούς.

Μετά την εξαιρετική του εμφάνιση στον τελικό των 4Χ100μ. ελεύθερο, στην πρεμιέρα των αγώνων, ο Έλληνας κολυμβητής επέλεξε να αφήσει το ατομικό των 100μ. ελεύθερο και να επικεντρώσει την προσοχή του στα σπριντ. Βασικός του στόχος βέβαια είναι τα 50μ. ελεύθερο, όπου διεκδικεί με αξιώσεις μετάλλιο, όμως και στην πεταλούδα μπαίνει με την 11η επίδοση, χάρη στο πανελλήνιο ρεκόρ (23.53) που πέτυχε στους Μεσογειακούς αγωνες της Ταραγόνα. Ο πρωταθλητής του Εθνικού Πειραιά θα κολυμπήσει στην 6η προκριματική σειρά (διαδρομή 6).
Το σημερινό πρωινό πρόγραμμα της κολύμβησης έχει άλλη μία ελληνική συμμετοχή, με τη Νόρα Δράκου να αγωνίζεται στην 5η και τελευταία προκριματική σειρά των 100μ. ύπτιο (διαδρομή 8). Μετά τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε τις προηγούμενες ημέρες στα 50άρια, η κολυμβήτρια του Παναθηναϊκού θα «πέσει» στο αγώνισμα αυτό με βασικό στόχο να βελτιώσει το δικό της πανελλήνιο ρεκόρ (1:00.88), το οποίο τη φέρνει στην 22η θέση μεταξύ 49 αθλητριών που μετέχουν. Η καλλιτεχνική κολύμβηση συνεχίζεται σήμερα με δύο τελικούς. Το πρωί η Ευαγγελία Πλατανιώτη θα αγωνιστεί στο τεχνικό πρόγραμμα του σόλο, ενώ το μεσημέρι η εθνική ομάδα θα μετάσχει στο τεχνικό πρόγραμμα του ομαδικού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass