Ετοιμη η ΑΕΛ για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος

ΣΚΟΡΑΡΑΝ KΟΥΝΙΤΣ ΚΑΙ NΟΥΝΙΤΣ ΣΤΟ ΔΙΤΕΡΜΑ - Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΠΟΣ ΟΔΕΥΕΙ ΠΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΑ - ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΕΚΤΟΣ Ο ΝΙΚΟΛΑ ΖΙΖΙΤΣ

Δημοσίευση: 08 Αυγ 2018 22:21

Ετοιμη αναμένεται πως θα είναι η ΑΕΛ για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League στις 25 Αυγούστου-όπως όλα δείχνουν- καθώς η προετοιμασία της κινείται μέσα στο αρχικό χρονοδιάγραμμα.


Ο τεχνικός της ομάδας, Σωτήρης Αντωνίου, με τους συνεργάτες του προσπαθούν καθημερινά στις προπονήσεις να βελτιώσουν τις όποιες αδυναμίες εντόπισαν μέχρι τώρα και ουσιαστικά άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το ξεκίνημα των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.
Τα τρία δυνατά φιλικά παιχνίδια που θα ακολουθήσουν, με Άρη αύριο στη Θεσσαλονίκη (21:00), με Παναθηναϊκό την ερχόμενη Κυριακή 12 Αυγούστου στο AEL FC ARENA (21:00) και με Ξάνθη στα «Πηγάδια» το Σάββατο 18 του μηνός, θα είναι τεστ που θα δείξουν τον βαθμό ετοιμότητας των «βυσσινί».
Και σε αυτά τα παιχνίδια ο Αγιώτης προπονητής θέλει να δει επιθετικά την ομάδα και μετά τις σημαντικές μεταγραφές, που έγιναν, να δείχνει ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο απ’ ό,τι στους προηγούμενους φιλικούς αγώνες, ενώ αμυντικά να είναι και εκεί βελτιωμένη.

 

ΕΙΧΑΝ ΚΕΦΙΑ ΚΟΥΝΙΤΣ ΚΑΙ ΝΟΥΝΙΤΣ
Κατά τα άλλα, ορεξάτοι μπήκαν στις προπονήσεις τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, ο Κούνιτς με τον Νούνιτς, οι οποίοι σκόραραν στο οικογενειακό δίτερμα, που έληξε 2-1, με τον Φρούι να πετυχαίνει και αυτός ένα γκολ.
Κανονικά να σημειώσουμε πως προπονήθηκε και ο Ισλανδός τερματοφύλακας Κρίστενσoν, που επέστρεψε από την πατρίδα του.
Για το αυριανό φιλικό με τον Άρη θα συγκροτηθεί αποστολή που θα ανακοινωθεί μετά τη σημερινή προπόνηση και στο βασικό σχήμα πιθανότατα θα ξεκινήσει ένας εκ των Κούνιτς ή Νούνιτς, που βρίσκονται σε αρκετά καλή κατάσταση.
Γενικά θα είναι ένα ματς στο οποίο αναμένεται πως θα βγούνε χρήσιμα συμπεράσματα.

 

ΑΡΧΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Ο ΖΙΖΙΤΣ
Οι αρχικοί φόβοι για ζημιά στο γόνατο του Νίκολα Ζίζιτς επιβεβαιώθηκαν, καθώς μετά τη μαγνητική τομογραφία που έβγαλε ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΛ, έδειξε πως θα επανέλθει μετά από δύο μήνες περίπου, δηλαδή στις αρχές Οκτωβρίου και χάνει έτσι τα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

 

Ο ΚΑΠΟΣ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ
Σύμφωνα με χθεσινοβραδινές πληροφορίες, ο Δημήτρης Καπός θα επιστρέψει πάλι στον Α.Ο.Τρικάλων, με ελεύθερη μεταγραφή αυτήν τη φορά, καθώς αναμένεται να λυθεί το συμβόλαιό του με την ΑΕΛ.
Επίσης κι ένας ακόμα αμυντικός ποδοσφαιριστής ενδέχεται να λύσει το συμβολαιό του και να αποχωρήσει από τους «βυσσινί».

 

Ο ΠΕΡΟΝΕ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ
Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε πως ο ο Εμάνουελ Περόνε θα είναι μέλος της ομάδας τους, για τη νέα αγωνιστική σεζόν.
Ο πρώην 35χρονος επιθετικός της ΑΕΛ επέστρεψε στον «Γηραιό», όπου είχε αγωνιστεί από το 2014 έως το 2017.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass