Στ. Πέρκος: «Προσοχή στα πέντε πρώτα παιχνίδια»

ΕΝΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΕΡΜΗ ΑΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΦΟΡΓΟΥΟΡΝΤ - ΠΡΩΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΚΟΛΟΣΣΟ ΡΟΔΟΥ

Δημοσίευση: 08 Αυγ 2018 22:22

Ο καιρός πλησιάζει για τον Ερμή Αγιάς καθώς οι διακοπές οδεύουν σιγά-σιγά προς το τέλος τους.

Ο τεχνικός Στέφανος Πέρκος δίνει μεγάλη βαρύτητα στην ποιότητα της προετοιμασίας η οποία θα παίξει σημαντικό ρόλο για την πορεία της ομάδας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής. Το παζλ των μεταγραφών έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και το μόνο που απομένει είναι η απόκτηση ενός ακόμα φόργουορντ με τον οποίο θα κλείσει ο μεταγραφικός κύκλος για τους «κυανόλευκους». Οι ενέργειες των ανθρώπων του συλλόγου προς αυτήν την κατεύθυνση εντείνονται προκειμένου να αποκτηθεί ο παίκτης που θα αποτελέσει την πρώτη επιλογή του τεχνικού Στέφανου Πέρκου, όπως άλλωστε έγινε και στις υπόλοιπες θέσεις.
Η προετοιμασία του Ερμή Αγιάς θα ξεκινήσει στις 20 Αυγούστου με τα εργομετρικά και την επομένη οι παίκτες θα μπουν κανονικά σε ρυθμούς προπονήσεων. «Μας ενδιαφέρει πάρα πολύ η προετοιμασία. Στόχος μας είναι μία ποιοτική προετοιμασία, χωρίς τραυματισμούς. Αυτό για μας είναι ιδιαίτερα σημαντικό και θα είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί στο συγκεκριμένο θέμα» επισήμανε στην «Ε» ο τεχνικός του Ερμή Αγιάς, Στέφανος Πέρκος και πρόσθεσε:
«Ήδη έχουμε κλείσει το πρώτο δυνατό φιλικό με τον Κολοσσό Ρόδου, ομάδα της Basket League. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 8 Σεπτεμβρίου, κατά πάσα πιθανότατα στην Καρδίτσα, ενώ δεν αποκλείεται νωρίτερα να παίξουμε με τον Ηρακλή. Θέλουμε δυνατά φιλικά παιχνίδια για να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας, καθώς φέτος η ομάδα θα προσπαθήσει να κάνει το βήμα παραπάνω».
Ο Στέφανος Πέρκος μίλησε και για την κλήρωση του πρωταθλήματος και το αγωνιστικό πρόγραμμα του Ερμή Αγιάς, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα πρώτα πέντε παιχνίδια.
«Χρειάζεται προσοχή στα πέντε πρώτα παιχνίδια στα οποία οι ομάδες δεν παρουσιάζονται φορμαρισμένες. Αυτό κρύβει πολλές παγίδες που σημαίνει ότι μπορεί να χάσεις ακόμα και ένα θεωρητικά βατό παιχνίδι στην έδρα σου.
Για εμάς ο στόχος είναι να κάνουμε καλή πορεία στον πρώτο γύρο και να πετύχουμε τις νίκες που πρέπει να κάνουμε. Αυτό θα αποβάλει σε μεγάλο βαθμό το άγχος και κατ’ επέκταση θα μπορέσουμε στη συνέχεια να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο.
Έχουμε δύσκολα εντός έδρας παιχνίδια στην αρχή όπως με τον Αμύντα που είναι μία συμπαγής ομάδα και χρειάζεται μεγάλη προσοχή και αποτελεσματικότητα, αλλά και με το μεγάλο φαβορί του φετινού πρωταθλήματος Ιωνικό. Φυσικά θα τα χτυπήσουμε όλα τα παιχνίδια γιατί δεν πρέπει να μείνουμε από την αρχή πίσω βαθμολογικά. Εάν πετύχουμε αυτό που θέλουμε θα είναι ένα πολύ καλό ξεκίνημα που θα μας δώσει ώθηση για τη συνέχεια. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε τι θα γίνει σε βάθος χρόνου, αλλά το σίγουρο είναι ότι κάθε παιχνίδι θα το εξετάζουμε διαφορετικά. Πιστεύω ότι τα θεωρητικά εύκολα παιχνίδια μέσα στην έδρα μας θα τα πάρουμε» κατέληξε ο Στέφανος Πέρκος.
Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος βρίσκει τον Ερμή Αγιάς αντιμέτωπο εκτός έδρας με τα Τρίκαλα στο Θεσσαλικό ντέρμπι της Α2 Εθνικής. Ωστόσο υπάρχουν κάποια ερωτηματικά ακόμα για το αν τελικά τα Τρίκαλα αγωνιστούν στην Α2 ή τη θέση του πάρει το Πευκοχώρι. Όπως και να ‘χει η πρεμιέρα για τον Ερμή Αγιάς κρύβει παγίδες κι αυτό είναι ένα θέμα που απασχολεί ήδη τον τεχνικό των «κυανολεύκων», αφού η ομάδα πρέπει να ξεκινήσει τη νέα της προσπάθεια με το δεξί.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass