Υπογράφηκε η προκήρυξη του πρωταθλήματος

ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΤΡΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΑΝΟΔΟΣ ΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ FOOTBALL LEAGUE

Δημοσίευση: 10 Αυγ 2018 15:36

Η κλήρωση της Super League διεξήχθη χωρίς να έχει υπογραφεί το συμβόλαιο των επτά ΠΑΕ που δεν είχαν βρει τηλεοπτική στέγη, όμως πριν από αυτή οι κ.κ. Αλέξης Κούγιας και Γιώργος Σπανός είχαν συνάντηση με τον Νίκο Παππά και τον Γιώργο Βασιλειάδη στο Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής.

Οι τέσσερις άνδρες συζήτησαν το θέμα των εγγυήσεων των 9 ΠΑΕ που έχουν υπογράψει συμβόλαιο με τη NOVA για 1+1, με τους συλλόγους να ζητούν εγγυήσεις για τον δεύτερο χρόνο. Οι ΠΑΕ αυτές μάλιστα υπέβαλαν αίτημα να πάνε στην ΕΡΤ μαζί με τις επτά ομάδες που τα έχουν βρει με τη Δημόσια Τηλεόραση εφόσον για κάποιο λόγο δεν ισχύσει ο δεύτερος χρόνος συμβολαίου τους με το συνδρομητικό κανάλι.

Οι ομάδες πήραν μέσω του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξη Κούγια τις εγγυήσεις αυτές και έτσι υπογράφηκε τελικά η προκήρυξη του πρωταθλήματος στην οποία προβλέπεται υποβιβασμός τριών ομάδων και άνοδος μίας από τη δεύτερη κατηγορία. Αυτό φυσικά θα το αποφασίσει η ΕΠΟ.

Η ανακοίνωση για την υπογραφή της προκήρυξης αναφέρει: «Κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης και του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League λήφθηκαν, μεταξύ άλλων, οι ακόλουθες αποφάσεις:

1/ Εγκρίθηκε ομόφωνα η Προκήρυξη του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή Αγωνιστικής Περιόδου 2018-19 και των Πρωταθλημάτων Υποδομής (Κ19, Κ17, Κ15)

2/ Εγκρίθηκε ομόφωνα το ετήσιο συνοπτικό πρόγραμμα του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή.

ΤΡΙΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΜΑΤΣ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός πως ο Ολυμπιακός στο νέο πρωτάθλημα θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του δίνοντας τρία συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», απέναντι σε Λεβαδειακό, ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρα Τρίπολης.

Ο λόγος που συνέβη αυτό οφείλεται στο γεγονός πως ο ΠΑΣ Γιάννινα ζήτησε κλειδάριθμο ώστε να αγωνιστεί εκτός έδρας στις δύο πρώτες αγωνιστικές, καθώς γίνονται έργα στο γήπεδό του.

Το αίτημα έγινε δεκτό και η έδρα στον αγώνα με τους Πειραιώτες για τη δεύτερη αγωνιστική άλλαξε (θα γίνει το ματς στο Φάληρο και όχι στα Γιάννινα), με αποτέλεσμα οι «ερυθρόλευκοι» να ξεκινούν με τρία εντός έδρας ματς στην ερχόμενη αγωνιστική χρονιά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass