ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΗΝ Α1 ΕΠΣΛ -Γ. ΑΚΡΙΒΟΥΛΗΣ: «Να αναδεIξουμε ταλEντα και να παIζουμε καλO ποδOσφαιρο» -Π. ΨΑΘΑΣ: «ΕμπιστευOμαστε τα νEα παιδιA» -ΒΑΓΓ. ΜΠΡΙΣΙΜΗΣ: «ΣτOχος μας η παραμονH στην κατηγορIα»

Νέος και... ωραίος ο Παναγροτικός Νίκαιας

Δημοσίευση: 23 Αυγ 2018 22:06

Με αισιοδοξία και χαμόγελα ξεκίνησε χθες την προετοιμασία του ο Παναγροτικός για την καινούργια αγωνιστική περίοδο, όπου θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α1 τοπικής κατηγορίας.


Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Νίκαιας με νέα πρόσωπα στο ρόστερ του και προπονητή τον Βαγγέλη Μπρισίμη, θέλει να έχει μια αξιοπρεπή παρουσία και να αναδείξει ταλέντα, μέσα από την οργανωμένη δουλειά που θα γίνει.
Οι «Πράσινοι» με την αρωγή των φιλάθλων τους, επιδιώκουν να δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο, το οποίο σε κάθε παιχνίδι θα προσπαθεί για το καλύτερο δυνατό και να απολαμβάνουν οι παίκτες τους τα παιχνίδια.
Χθες και πριν την πρώτη προπόνηση της ομάδας, πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός και ο πατήρ Αριστείδης ευχήθηκε πάντα επιτυχίες στον σύλλογο της Νίκαιας και να υλοποιηθούν οι στόχοι που έχει θέσει η διοίκηση.
Ακολούθως ο πρόεδρος του Παναγροτικού Γιώργος Ακριβούλης, σε δηλώσεις του επισήμανε τα εξής: «Θέλω να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του νομού Λάρισας. Αθλητές, προπονητές, παράγοντες και φιλάθλους, να είναι υγιείς όλοι, να βλέπουμε καλό ποδόσφαιρο και τα παιδιά να το απολαμβάνουν κάθε αγωνιστική.
Το ποδόσφαιρο για μας είναι παιχνίδι, εμείς ως Παναγροτικός θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε ένα καλό θέαμα, να αναδείξουμε ταλέντα της περιοχής, καθώς λειτουργούμε και την ακαδημία, με μεγάλο αριθμό παιδιών.
Και θα στηριχθούμε σε αυτά τα παιδιά, διότι δεν έχουμε την οικονομική δυνατότητα να δώσουμε πολλά χρήματα για απόκτηση ποδοσφαιριστών, όπως πιθανόν να γίνεται από άλλες ομάδες».
Από την πλευρά του η...ψυχή του Παναγροτικού ο γενικός αρχηγός Παύλος Ψαθάς, τόνισε: «Η λογική της ομάδας όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος είναι να εμπιστεύεται τα νέα παιδιά των τμημάτων υποδομής και να τα προωθεί. Αυτή τη φιλοσοφία δεν την αλλάζουμε και θέλουμε παράλληλα να ενισχυθούμε με καλά παιδιά. Με την ευγενή άμιλλα που έχει το σωματείο, κερδίζει πάρα πολλά, εντός και εκτός γηπέδων. Καλή χρονιά σε όλους και εύχομαι να γίνει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».
Την ευθύνη της τεχνικής ηγεσίας θα έχει ο Βαγγέλης Μπρισίμης, ο οποίος παρουσιάσθηκε πολύ συγκρατημένος στις δηλώσεις του, αναφέροντας τα εξής: «Είναι ένα ρόστερ το οποίο αποτελείται κατά βάση από παιδιά, τα οποία προέρχονται από τα σπλάχνα της ομάδας. Και έχουν γίνει κάποιες προσθήκες, με παιδιά τα οποία είναι έμπειρα μεν, αλλά όχι μεγάλα σε ηλικία. Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος, θέλουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία, να μπορούμε να αποδίδουμε όσο πιο καλό ποδόσφαιρο γίνεται και να αναδείξουμε παιδιά, από τα τμήματα υποδομής μας».

Οι αλλαγές στο ρόστερ

Ήρθαν:
-Μαστακούλης Φώτης αρ.μπάκ under 20 ΑΕΛ
-Καφαντάρης Δημήτριος επιθετικός μέσος Πουρνάρι
-Τσανάκας Χρήστος επιθετικός μέσος Κρήνη
-Μούτσιος Ευάγγελος επιθετικός Δαμασιακός
-Βλαχάκης Γιάννης επιθετικός Ατρόμητοι Θύελλα
-Μπακογιάννης Βασίλης ακραίος επιθετικός Νέοι Αθλητές Νίκης
-Ντελόπουλος Άκης κεντρικός αμυντικός Α.Ο. Ελευθεραί
Επέστρεψαν:
-Δημόπουλος Χρήστος επιθετικός Ανθούπολη
-Παπαδημητρίου Παναγιώτης δεξί μπάκ under 17 ΑΕΛ
-Φουρίκης Χρ. κεντρώος Ηρακλή
-Νικολακούλης Αλέξανδρος ακραίος επιθετικός Ζάππειο
Έφυγαν:
-Αετόπουλος under 17 ΑΕΛ
-Χριστοδούλου ,Σουπεκιώτης ,Χαβίλας Βούναινα
-Ντουροντάκης Αγ. Αναργύρους
-Τριανταφυλλόπουλος Θάνος εγκατέλειψε την ενεργό δράση

Το μήνυμα των παικτών

BLAXAKHS

Γιάννης Βλαχάκης: «Επέστρεψα σε ένα γνώριμο περιβάλλον για μένα, καθώς ξεκίνησα από τον Παναγροτικό. Είμαστε μια καλή ομάδα, που μπορεί να αντέξει στην πίεση και να φτάσει ψηλά.
Προσωπικά είμαι πολύ αισιόδοξος πως η ομάδα έχει τις δυνατότητες για να ανέβει κατηγορία. Έχουμε καλό προπονητή και παίκτες φιλόδοξους».

TSIANAKAS

Χρήστος Τσιανάκας: «Η φετινή χρονιά ξεκινάει με αισιοδοξία από όλους μας. Υπάρχουν νεαρά παιδιά που έχουν διάθεση για να δουλέψουν και σε συνεργασία με τους πιο έμπειρους παίκτες, πιστεύω πως θα οδηγήσουν τον Παναγροτικό πιο ψηλά, εκεί όπου αξίζει να βρίσκεται».

AKSIOTHS

Ανδρέας Ξιώνης: «Πιστεύω πως αυτή η ομάδα έχει πολύ ταλέντο, πολλή θέληση και με σκληρή δουλειά αλλά και υπομονή, μπορεί να πετύχει πολλά πράγματα, καθώς όλα τα παιδιά έχουν δυνατότητες και την ικανότητα, για να τα καταφέρουν».

Τα φιλικά παιχνίδια

*Παναγροτικός-Αβέρωφ (28/8)
*Παναγροτικός- Πύρρος (1/9)
*Παναγροτικός-Ηρακλής (6/9)
*Φιλοκτήτης-Παναγροτικός (9/9)
*Παναγροτικός-Βαμβακού (12/9)

Κληρώνει σήμερα για Α’ - Α1 ΕΠΣΛ

Από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου ανακοινώνεται πως σήμερα θα πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων της Α’ και της Α1 κατηγορίας στα γραφεία της ΕΠΣΛ. Η κλήρωση της Α’ κατηγορίας θα διεξαχθεί στις 20.00, ενώ αυτή της Α1 στις 20.30.

Χρήστος Αρχοντούλης
Φωτ. Κώστας Τσάντζος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass