ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΛΑ «ΣΗΜΑΔΙΑ» ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ -ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΕΟ ΤΕΣΤ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ(19:30)

Φιλική νίκη του Απόλλωνα στη Σιάτιστα με 3-1

Δημοσίευση: 23 Αυγ 2018 15:30

Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε χθες το απόγευμα στο γήπεδο της Σιάτιστας, ο Απόλλων Λάρισας επικράτησε του τοπικού Μακεδονικού, με σκορ 3-1.

Οι «κυανόλευκοι» που ήταν ανώτεροι του αντιπάλου τους, έδειξαν καλά «σημάδια» κατά διαστήματα και πως βρίσκονται σε καλό δρόμο. Ο τεχνικός κ. Μαρσέλο Τροΐζι, είχε την ευκαιρία να δει ποιος είναι ο βαθμός ετοιμότητας των παικτών του, παρότι η ομάδα βρίσκεται ακόμη στη μέση του βασικού σταδίου προετοιμασίας της. Χρησιμοποιήθηκαν κάποιοι παίκτες που ήθελε η τεχνική ηγεσία να διαπιστώσει, κατά πόσο μπορούν να βοηθήσουν τον Απόλλωνα φέτος και κάποιοι αν αξίζει τελικά να φορέσουν τη φανέλα του. Όλα τα παιδιά προσπάθησαν να αποδώσουν καλό ποδόσφαιρο, έστω και κάτω από αρκετή ζέστη. Χρησιμοποιήθηκαν δύο ενδεκάδες, ενώ ο νεαρός τερματοφύλακας Γιάννης Σπηλιόπουλος δεν αγωνίσθηκε εξαιτίας κάποιων μικροενοχλήσεων που ένιωσε στο δεξί του πόδι. Μόλις στο 8’ ο Τασιούλης μετά από μια καταπληκτική ενέργειά του, ανατράπηκε μέσα στη μικρή περιοχή και το πέναλτι που κέρδισε το μετέτρεψε σε γκολ (0-1) από τα 11 μέτρα ο Marcolino. Στο 34’ από περίφημη μπαλιά του Marcolino, o Δημήτρης Τασιούλης με σουτ πάνω στην κίνηση έκανε το 0-2, ενώ στο 65’ μείωσαν με φάουλ οι γηπεδούχοι, που θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν, στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Και στο 71’ οι Λαρισαίοι πέτυχαν ένα εκπληκτικό γκολ σε δημιουργία και εκτέλεση. Ο Lucas Ramos με εντυπωσιακή μπαλιά από τριάντα μέτρα περίπου βρήκε τον Βαγενά στα αριστερά, που έβγαλε αμέσως τη σέντρα για να πεταχτεί στην πορεία της μπάλας ο Αποστόλης Γαρυφαλλόπουλος και με δυνατό πλασέ να διαμορφώσει το τελικό 1-3. Οι παίκτες του Απόλλωνα απώλεσαν και άλλες ευκαιρίες για να σκοράρουν, ενώ και οι γηπεδούχοι έδειξαν καλά στοιχεία. ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: Κουτογλίδης, Κακάμης, Ταουσάνης (35’ Αγιώτης), Γιαλαμίδης, Τουγλής, Μπιμάι (40’ Lucas Ramos), Χατζής, Μπουλγουρίδης, Γκουντρουμπής, Marcolino, Τασιούλης. - Στην επανάληψη αγωνίσθηκαν ακόμη και οι Μαντζάρης, Τσιάτας, Βαγενάς, Κοντοθανάσης, Λουκάς, Καμπέρης, Ρενάτο, Γαρυφαλλόπουλος, Παπαγεωργίου και Μπέικος. *Το φιλικό παρακολούθησε και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, κ. Παναγιώτης Μαντζανάς, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συζητήσει τόσο με τον προπονητή κ. Μαρσέλο Τροΐζι, όσο και με τον τεχνικό διευθυντή κ. Θωμά Κυπαρίσση, για όλα τα θέματα που αφορούν στον σύλλογο. Την ερχόμενη Κυριακή 26/8 ο Απόλλωνας σε νέο φιλικό παιχνίδι θα αντιμετωπίσει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου τον Ολυμπιακό (19.30). ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Κ-19 Σήμερα και ώρα 18;00 στο γήπεδο της Φιλιππούπολης θα πραγματοποιηθεί αγιασμός της ομάδας Κ-19 του Απόλλωνα και θα ακολουθήσει προπόνηση, κάτω από τις οδηγίες του τεχνικού Γιώργου Καμάκα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass