Έξι εκατομμύρια «like» για τον Ρονάλντο

Δημοσίευση: 23 Αυγ 2018 16:32

O Κριστιάνο Ρονάλντο, που έκανε το Σάββατο απέναντι στην Κιέβο το ντεμπούτο του με τη Γιουβέντους στην Serie A, επιβεβαιώνει και στην Ιταλία ότι είναι ένα φαινόμενο στον… τομέα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Είτε αναφέρεται στο γυμναστήριο, είτε σε μία βόλτα στη λίμνη Κόμο, είτε για προπόνηση στο Βίνοβο, που βρίσκεται το κέντρο της πρωταθλήτριας. Η συχνότητα και οι αλληλεπιδράσεις της «θέσης» του , προκαλούν το θαυμασμό ακόμα και του πιο έμπειρου διαχειριστή των κοινωνικών μέσων. Η τελευταία φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram, τον απεικονίζει στη βεράντα της βίλας του στο Τορίνο, μαζί με τη φίλη του Τζεορτζίνα και τα τέσσερα παιδιά του, Κριστιάνο Τζούνιορ, την Αλάνα Μαρτίνα και τα δίδυμα Εβα και Ματέο. Όλοι τους με τη φανέλα της Γιουβέντους. Κάτι που φαίνεται πως άρεσε στους φιλάθλους σε όλο τον κόσμο, μιας και δέχθηκε πάνω από έξι εκατομμύρια «like» μέσα σε λίγες ώρες!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass