Χόρευε... σάμπα σε ρυθμούς Λουκάο

Ο ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ ΕΚΛΕΨΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΜΕ 2-0 - ΟΙ «ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΙ» ΕΔΕΙΞΑΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ

Δημοσίευση: 30 Οκτ 2018 22:06

Χόρευε... σάμπα ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου ο Απόλλων Λάρισας στο γήπεδο της Φιλιππούπολης και υπέταξε σχετικά εύκολα την Κέρκυρα με σκορ 2-0.


Οι «κυανόλευκοι» έκαναν έτσι ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Football League και το κυριότερο έστειλαν αισιόδοξα μηνύματα, πως φέτος θα είναι μια διαφορετική χρονιά, καθώς η ομάδα έχει ποιότητα, αυτοπεποίθηση και παίκτες που μπορούν να την οδηγήσουν στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
Ένας από αυτούς είναι και ο υψηλόσωμος Βραζιλιάνος σέντερ φορ Μεϊράλες Λουκάο, ο οποίος άνοιξε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 17’και γενικά σκόρπιζε πανικό στους αντιπάλους του, όταν είχε την μπάλα στα πόδια του. Το δεύτερο γκολ σημείωσε ο αρχηγός Κώστας Χατζής στο 53’, ο οποίος έκανε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις με τη φανέλα του Απόλλωνα.
Ο αγώνας εξελίχτηκε σε ένα ευχάριστο απόγευμα για τη λαρισινή ομάδα, που κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, κέρδισε κατά κράτος την Κέρκυρα, η οποία δεν έκανε τη μεγάλη φάση και μόνο σε δύο-τρεις περιπτώσεις με σουτ έκανε αισθητή την παρουσία της.
Με σύστημα 4-3-3 ο Μαρσέλο Τροΐζι παρέταξε τον Απόλλωνα. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Μαντζάρης, αριστερά στην άμυνα ο Κουρτεσιώτης, δεξιά ο Σκούπρας, σέντερ μπακ έπαιξαν οι Κοντοές, Σουλιώτης, αμυντικά χαφ οι Χατζής, Λόυκας Ράμος, στα χαφ ήταν επίσης ο Τασιούλης, ενώ την τριάδα στην επίθεση αποτελούσαν οι Μαρκολίνο, Πολέτο, Λουκάο (σέντερ φορ).
Όταν αμυνόταν ο Απόλλων το σύστημα μετατρεπόταν σε 4-5-1.
Και ο Δημήτρης Σπανός παρέταξε την Κέρκυρα με 4-3-3, το οποίο εναλλασσόταν σε 4-5-1.

 

ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ
Ο Απόλλωνας ξεκίνησε ορεξάτα το παιχνίδι και λίγο μετά τη σέντρα του ματς απείλησε τους φιλοξενούμενους όταν ο Λουκάο δοκίμασε το συρτό σουτ έξω από την περιοχή με τον Κουτζαβασίλη όμως να ελέγχει την πορεία της μπάλας.
Η απάντηση της Κέρκυρας δόθηκε στο 5’, όταν ο Κόντος εκτέλεσε φάουλ με την μπάλα να περνά πάνω από το τοίχος, αλλά ο Μαντζάρης που ήταν σταθερότατος έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ πέφτοντας στην αριστερή του γωνία.
Το γκολ ήρθε για τον Απόλλωνα στο 17’, όταν ο Λουκάο που κυνηγούσε κάθε μπαλιά στην επίθεση, έκλεψε την μπάλα από τον Βέρτζο και βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα της Κέρκυρας, εκεί όπου με πλασέ πέτυχε το 1-0.
Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, είχαν μια ανούσια υπεροχή και απλά στο 35’σε φάουλ του Κόντου, η μπάλα πέρασε άουτ.
Στο 43’ ο Λουκάο αφού κέρδισε τις κόντρες, κατάφερε και μπήκε στην περιοχή, αλλά στο πλασέ που δοκίμασε η μπάλα κατέληξε άουτ.
Στην επανάληψη ο Απόλλωνας ευτύχησε να διπλασιάσει τα τέρματά του νωρίς, στο 53’.
Ο Πολέτο εκτέλεσε φάουλ από τον άξονα και ο Χατζής ανενόχλητος από την καρδιά της περιοχής πετάχθηκε ψηλά και έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στο δεξί παραθυράκι της εστίας του Κουτζαβασίλη, πετυχαίνοντας το 2-0.
Εν συνεχεία η Κέρκυρα προσπάθησε να αντιδράσει αρχικά με το σουτ του Μότα στο 56’, ενώ στο 59’ και το σουτ του Κόντου πέρασε άουτ.
Κι ενώ η Κέρκυρα προσπαθούσε να μειώσει, στο 73’ σε μία αντεπίθεση του Απόλλωνα ο Λουκάο δοκίμασε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από το κέντρο του γηπέδου, αλλά ο Κουτζαβασίλης πρόλαβε να αντιδράσει με επιτυχία.
Στο 77’ Ο Κόντος εκτέλεσε φάουλ από τον άξονα και δεξιά, ο Τουράμ στο δεύτερο δοκάρι πήρε την κεφαλιά, ο Μαντζάρης όμως σε ετοιμότητα απέκρουσε την μπάλα.
Αμέσως μετά στο 79’, ο Μαρκολίνο έπαιξε το ένα-δύο με τον Καμπέρη και ο Βραζιλιάνος στο σουτ που επιχείρησε έστειλε την μπάλα άουτ.
Και στο 85’μετά από κόρνερ του Κόντου, ο Τουράμ έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Μαντζάρης απέκρουσε την μπάλα.

 

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ
Όλοι οι παίκτες του Απόλλωνα είχαν μια πολύ καλή παρουσία και δεν υπάρχει υστερήσαντας. Αν θέλαμε να αναφερθούμε σε κάποιους λίγο παραπάνω αυτοί ήταν οι Λουκάο, Χατζής, Μαρκολίνο, Λούκας Ράμος και Σουλιώτης, ενώ από την Κέρκυρα δεν ξέφυγε κάποιος παίκτης από τη μετριότητα.

 

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Καλή η διαιτησία του κ.Νίκου Τεβεκέλη (Μακεδονίας), ενώ σε γενικές γραμμές σωστοί ήταν στις υποδείξεις τους και οι συνεργάτες του κ.κ. Μάριος Γκότσης(από την Ένωση Θράκης ο οποίος αντικατέστησε τον αρχικά ορισθέντα Ηλία Παπαδόπουλο από την Ένωση Μακεδονίας), Νικόλαος Τυριακίδης (Μακεδονίας).
Κίτρινες κάρτες αντίκρισαν οι : 4’ Σουλιώτης, 41’ Πολέτο, 90’ Λουκάο, 90+3’ Μαρκολίνο / 21’ Ινάσιο, 66’ Κουτζαβασίλης, 86’ Αναστασίου, 89’ Βέρτζος.

 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μαρσέλο Τροΐζι): Μαντζάρης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Κοντοές, Σουλιώτης, Χατζής, Λούκας Ράμος, Τασιούλης (63’ Καμπέρης), Λουκάο, Μαρκολίνο (90+5’ Μπιμάι), Πολέτο (88’ Αγιώτης).
ΚΕΡΚΥΡΑ (Δημήτρης Σπανός): Κουτζαβασίλης, Αναστασίου, Σπίνουλας, Βέρτζος, Ιωάννου, Ινάσιο (46’ Ζορμπάς), Νίκιτς (60’ Βίλα), Κόντος, Σιατραβάνης, Μότα (60’ Κρητικός Στ.), Τουράμ.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΚΟΡΕΡ
Σάββατο 27 Οκτωβρίου
*Σπάρτη – ΑΟΧ Κισσαμικός    1-1
(58’ Μαντζίρης / 79’ πεν. Μαλόνγκα)
*ΑΟ Τρίκαλα – Δόξα Δράμας    2-3
(10’ Ρούνεϊ, 77’ Γκότοβος / 6’ Ανδρέου, 26’ Πέρεθ, 53’ Κρουθ)
*Ηρακλής – Ηρόδοτος    1-0
(9’ Περόνε)
*Πλατανιάς – Αήττητος Σπάτων    2-1
(61’ Κόρτσαμ, 62’ Παπανικολάου / 71’ Σπυρόπουλος)
*Ν.Π.Σ.Βόλος – ΑΕ Καραϊσκάκης    7-0
(22’, 67’, 74’ Μάντζης, 33’ Ηλιόπουλος, 62’ Λούκας Γκαρσία, 70’ Πίτου Γκαρσία 83’ Φράγκος)
Κυριακή 28 Οκτωβρίου
*Παναχαϊκή – Αιγινιακός    2-2
(88’ Κολ, 90’+4’ Μωραΐτης / 77’ Κούστα, 90’+1’ Πιαστόπουλος
*Εργοτέλης – Απόλλων Πόντου    2-0
(72’ Τσέλιος, 77’ Έφορντ)
*Απόλλων Λάρισας – Κέρκυρα    2-0
(17’ Λουκάο, 53’ Χατζής)

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Βόλος    7-0    3
2. Απόλλων Λ.     2-0    3
3. Εργοτέλης    2-0    3
4. Δόξα Δράμας    3-2    3
5. Πλατανιάς    2-1    3
6. Ηρακλής    1-0    3
7. Αιγινιακός    2-2    1
8. Παναχαϊκή    2-2    1
9. ΑΟΧ/Κισσαμικός    1-1    1
10. Σπάρτη    1-1    1
11. Τρίκαλα    2-3    0
12. Αήττητος Σπάτων    1-2    0
13. Ηρόδοτος    0-1    0
14. Απόλλων Πόντου    0-2    0
15. Κέρκυρα    0-2    0
16. ΑΕ Καραϊσκάκης    0-7    0

 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (4/11)
Α.Ο. Κέρκυρα-Ηρακλής 1908
Α.Ο. Χ. Κισσαμικός-Εργοτέλης
Α.E. Καραϊσκάκης- Πλατανιάς
Αιγινιακός-Απόλλων Λ.
Απόλλων Πόντου-Τρίκαλα
Δόξα Δράμας- Ν.Π.Σ.Βόλος
Ηρόδοτος-Αήττητος Σπάτων
Παναχαϊκή-Σπάρτη

 

 

Πρώτη φορά πρωταθλήτρια Ελλάδας στη Φιλιππούπολη

Μια ξεχωριστή ημέρα θα είναι η αυριανή για τον Απόλλωνα Λάρισας, ο οποίος για πρώτη φορά στην ιστορία του θα φιλοξενήσει στο...σπίτι του στη Φιλιππούπολη, πρωταθλήτρια ομάδα της Super League, η οποία είναι η ΑΕΚ. Στις 15:00 οι «κυανόλευκοι» στο δεύτερο παιχνίδι της φάσης των ομίλων θα αντιμετωπίσουν την «Ένωση» και οι υπεύθυνοι της ομάδας ευελπιστούν να γεμίσει το γήπεδο και να κυλήσουν όλα ομαλά, συμβάλλοντας στο να γίνει ένας αγώνας γιορτή.
*Γενική είσοδο στα 10 ευρώ όρισε ο Απόλλων Λάρισας τόσο στη Θύρα 1 όσο και στη Θύρα 2 του γηπέδου.
Σήμερα τα εισιτήρια θα δίδονται από τα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο, ενώ οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται και από το cafe Grey.

 

 

ΜΑΡΣΕΛΟ ΤΡΟΪΖΙ:
Πιστεύω πολύ στους παίκτες μου
ΣΠΑΝΟΣ: «ΗΡΘΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ»

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο Βραζιλιάνος τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας Μαρσέλο Τροΐζι για την εμφάνιση της ομάδας και τη νίκη, ενώ αντίθετα φανερά απογοητευμένος ο προπονητής της Κέρκυρας Δημήτρης Σπανός, ανέφερε πως «δεν βρίσκω λόγια, για το μέγεθος της ανυπαρξίας μας».
Αναλυτικά οι δηλώσεις των δύο προπονητών:

 

Μαρσέλο Τροΐζι (Απόλλων Λάρισας):
«Ευχαριστώ τους παίκτες γιατί δουλέψαμε όλοι μαζί εδώ και μήνες. Ήξερα πως η Κέρκυρα ήταν πολύ δυνατή ομάδα που ήρθε από τη Super League και μπήκαμε πολύ δυνατά στο παιχνίδι. Όλη τη βδομάδα δουλέψαμε πάρα πολύ με παίκτες που είναι μικροί σε ηλικία, αλλά έδειξαν πως μπορούν να κάνουν μία μεγάλη ομάδα. Τους το είπα αυτό, πιστεύω πάρα πολύ σε αυτούς και θα φανεί στην πορεία πώς θα πάμε. Είναι απλά μία νίκη, κόντρα όμως σε μια μεγάλη ομάδα και είμαι πολύ ευχαριστημένος, αλλά χρειάζεται να συνεχίσουμε με σοβαρότητα και να είμαστε προσγειωμένοι».

 

Δημήτρης Σπανός (Κέρκυρα):
«Σήμερα για εμάς ήταν μία κάκιστη πρεμιέρα. Δεν βρίσκω λόγια για να δείξω το μέγεθος της ανυπαρξίας μας. Της έλλειψης πάθους, θέλησης, αυτοπεποίθησης. Όπως το είδα ήρθαμε για να περάσουν δύο ώρες και να φύγουμε. Δεν είναι έτσι η ομάδας μας. Τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα είχαμε στο μυαλό μας. Δεν διεκδικούμε ένα τέτοιο παιχνίδι μ’ αυτή την εμφάνιση. Δεν έχω λόγια. Δεν ήμασταν προφανώς έτοιμοι για την πρεμιέρα στη Football League. Δεν είχαμε πάθος κι ένταση, ούτε καθαρό μυαλό. Δεν υπήρχε τίποτα.
Φταίει φυσικά κι ο προπονητής. Δεν γίνεται να τα ρίξουμε όλα στους παίκτες, αλλά θα πρέπει και λίγο να βάλουμε το κεφάλι κάτω και να σκεφτούμε. Δεν είναι θέμα δουλειάς ή προπόνησης. Είναι θέμα μυαλού και συγκέντρωσης.
Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι δίχως φάσεις που χάσαμε χωρίς να το καταλάβουμε. Δεν κάναμε όμως κάτι για να αλλάξουμε τη ροή του παιχνιδιού. Ούτε διορθώσαμε το λάθος, μετά το 1-0. Δεν έχω να πω κάτι περισσότερο, γιατί θα εκτεθούμε. Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα για την εμφάνιση και τη νίκη του. Εμείς πλέον έχουμε μία μεγάλη ανηφόρα για να ανέβουμε. Αλλά οι μεγάλες οι ομάδες κρίνονται στο αν θα βρουν αντίδραση».

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ
Γιάννης Μαντζάρης (Απόλλων Λάρισας):
«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου για τη προσπάθεια που κατέβαλαν κόντρα σε μια από τις κορυφαίες ομάδες της κατηγορίας, που παραμένει και το φαβορί για την άνοδο. Είναι μόνο μία νίκη και μόνο μ’ αυτή δεν πετυχαίνουμε τους στόχους μας. Από αύριο πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε σε ό,τι μας πει ο προπονητής μας. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο και θα είναι πολύ δύσκολο. Εμείς όμως δώσαμε ένα δείγμα γραφής πως δεν είμαστε μία ομάδα που θα περάσει από την κατηγορία. Είναι στο χέρι μας να το δείχνουμε κάθε Κυριακή».
-Για το ματς του Κυπέλλου με την ΑΕΚ: «Θα παίξουμε κόντρα στον πρωταθλητή Ελλάδας. Ο στόχος παραμένει η βαθμολογική μας θέση στο πρωτάθλημα. Δεν θα πάμε όμως για να χάσουμε, κανένας δεν παίζει για να χάσει. Θα παλέψουμε το ματς δίχως να φοβηθούμε, δείχνοντας σεβασμό στον αντίπαλο. Είναι ένα επίσημο παιχνίδι κι όποιος παίκτης επιλεχθεί θα δώσει το 100% από τις δυνάμεις του. Εμάς μας ευνόησε που άργησε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, γιατί είμαστε μια νέα ομάδα και δέσαμε σαν σύνολο».

 

Φώτης Κουτζαβασίλης (Κέρκυρα):
«Θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω με τον προπονητή. Δεν ήρθαμε καθόλου σήμερα. Μείναμε στην Κέρκυρα και μείναμε στη Super League και μας κόστισε. Η ευθύνη επίσης είναι 110% σε εμάς. Αυτή η αλλαγή νοοτροπίας μας στοίχισε και πρέπει να αλλάξουμε. Έχουμε την καλύτερη ομάδα στην κατηγορία και το πιστεύω αυτό που λέω, δεν είμαι κανένας τρελός. Έχουμε δουλέψει πολύ, αλλά αν δεν αλλάξει το μυαλό, τα πόδια δεν θα κάνουν τίποτα».
-Για το επόμενο ματς με τον Ηρακλή: «Για εμάς είναι τελικός από τη 2η αγωνιστική. Είπαμε θα ξεκινήσουμε με 30 τελικούς. Έχουμε ένα ντέρμπι τώρα που θα είναι καθοριστικό. Αν δεν αλλάξουμε μυαλό, δεν θα αλλάξει κάτι. Έχω όμως πίστη στην ομάδα μου και θα είμαστε διαφορετικοί».

 

 

Τιμήθηκαν Τάκης Σαμαράς και Πασχάλης Μιχαλόπουλος
ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ ΜΥΡΟΦΟΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΕΠΣΤΑΪΝ

Πριν τον αγώνα η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας βράβευσε για την πολύχρονη προσφορά του στον σύλλογο τον πετυχημένο πρώην πρόεδρο κ. Τάκη Σαμαρά και τον ακούραστο παράγοντα κ. Πασχάλη Μιχαλόπουλο. Την απονομή στον κ. Μιχαλόπουλο που ήταν παρών στη Φιλιππούπολη και παρακολούθησε το παιχνίδι, έκανε ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Παναγιώτης Μαντζανάς, ενώ ήταν και ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Απόλλωνα Χρήστος Τερζούδης με τον διοικητικό της ΠΑΕ Γιώργο Βέβη.
* Τα...κλάματα έβαλε με τη λήξη του παιχνιδιού ο Λουκάο, μόνο που ήταν δάκρυα χαράς για το γκολ που πέτυχε και για το χειροκρότημα που δέχτηκε, από τους λιγοστούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο. Και αυτός που έτρεξε αμέσως δίπλα του ήταν ο Βαγγέλης Δοξόπουλος (σ.σ. τον απέβαλε από τον πάγκο στο ημίχρονο ο κ.Τεβεκέλης για διαμαρτυρία σε απόφασή του), ο οποίος στάζει μέλι για τον άριστο χαρακτήρα του Βραζιλιάνου.
*Το...τρίτο ημίχρονο της αναμέτρησης δόθηκε στο καφέ «grey» του Θάνου Μαργαριτόπουλου, όπου οι Βραζιλιάνοι παίκτες του Απόλλωνα με τον προπονητή τους κ. Τροΐζι, παρακολούθησαν τηλεοπτικά την αυριανή αντίπαλο για το Κύπελλο την ΑΕΚ, στο παιχνίδι της με τον Άρη.
Και τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία, ο προπονητής τερματοφυλάκων Τάσος Κουρδής, με τον αδελφό του Γιώργο Κουρδή, που είδε το παιχνίδι παρέα με τον φίλο του, τον Λαρισαίο μπασκετμπολίστα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, Βασίλη Αγγελακόπουλο.
*Αδυναμία των Βραζιλιάνων και του προπονητή ο Παναγιώτης Δοξόπουλος, ο οποίος μιλάει τη γλώσσα της...καρδιάς τους.
*Ο τεχνικός διευθυντής του Ηρακλή, Παύλος Μυροφορίδης, βρέθηκε στις κερκίδες της Φιλιππούπολης όπου παρακολούθησε την προχθεσινή αναμέτρηση και κατασκόπευσε την ομάδα της Κέρκυρας (σ.σ. επόμενος αντίπαλος του «Γηραιού»).
Στο ημίχρονο συνομίλησε με τον αρχιπροπονητή των ακαδημιών του Απόλλωνα Νίκο Κορομπίλια, με τον οποίο γνωρίζονται από παλιά.
*Τον Λουκάο απέρριψε το καλοκαίρι ο Καραϊσκάκης, όπως μας αποκάλυψε ο γενικός αρχηγός του Απόλλωνα Γιώργος Θάνος, λόγω μη ικανοποιητικών εργομετρικών. Ο ποδοσφαιριστής τηλεφώνησε στον Τροΐζι και ο τεχνικός του Απόλλωνα δεν αρνήθηκε αυτό το δώρο...
*Στις κερκίδες εθεάθη και ο νυν ποδοσφαιριστής της Λαμίας Ντένις Επστάιν, ο οποίος μετά τον αγώνα βρέθηκε με πρώην συμπαίκτες του από την ομάδα της Κέρκυρας και με τον τεχνικό διευθυντή της νησιώτικης ομάδας, τον Λαρισαίο Τάσο Βενέτη, που είναι ιδιαίτερα αγαπητός και σεμνός.
*Επίσης είδαμε και τον πρώην τεχνικό διευθυντή της ΑΕΛ Βασίλη Βάνη.
*Σύντομα ο Ζήσης Ντελόπουλος, που βρέθηκε στη Φιλιππούπολη, ετοιμάζει να δωρίσει στον Απόλλωνα ένα λεωφορείο, με τα χρώματα της ομάδας.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Φωτ. Λεωνίδας Τζέκας, Κώστας Τσάντζος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass