Η Λέστερ αποχαιρέτησε τον πρόεδρό της

Δημοσίευση: 30 Οκτ 2018 15:55

Σύσσωμη η ομάδα της Λέστερ ενώθηκε χθες με την οικογένεια του Βιχάι Σριβανταναπράμπα στο King Power για να αποδώσουν φόρο τιμής στον ιδιοκτήτη του συλλόγου που χάθηκε το περασμένο Σάββατο μετά τη συντριβή του ελικοπτέρου έξω από το γήπεδο των «αλεπούδων».


Ο Σριβανταναπράμπα ήταν ένας εκ των πέντε επιβαινόντων που έχασαν τη ζωή τους, βυθίζοντας στη θλίψη όλη την «οικογένεια» των πρώην πρωταθλητών Αγγλίας. Οι Κάσπερ Σμάιχελ και Τζέιμι Βάρντι, μέλη της ομάδας που πανηγύρισε τον τίτλο της Premier League το 2016, στάθηκαν δίπλα στον αντιπρόεδρο Αϊγιαβάτ Σριβανταναπράμπα, γιο του Βιχάι, ενώ η υπόλοιπη ομάδα παρατηρούσε τα εκατοντάδες αφιερώματα και μηνύματα του κόσμου έξω από το γήπεδο.
Ο Βιχάι Σριβανταναπράμπα «έσβησε» το χρέος των 103 εκατ. λιρών της Λέστερ όταν ανέλαβε τα ηνία του συλλόγου το 2010, ήταν άκρως αγαπητός μέσα στα αποδυτήρια, αποζημιώνοντας τους πρωταγωνιστές του 2016 προσφέροντάς τους σπορ αυτοκίνητα και πανάκριβες πληρωμένες διακοπές.
Ο 60χρονος, επίσης, διατηρούσε πολύ στενές σχέσεις και με τους οπαδούς, δίδοντάς τους δωρεάν πούλμαν για τις μετακινήσεις τους στα εκτός έδρας, ματς της Λέστερ, όπως επίσης και δωρεάν κατανάλωση μπίρας στα εντός έδρας, ενώ η υποστήριξή του προς την ευρύτερη κοινότητα περιελάμβανε δύο ξεχωριστές δόσεις ύψους 1 εκατ. λιρών προς το Leicester Royal Infirmary.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass