Αντιμέτωπος με την πρόκληση ο Ερμής Αγιάς

ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΚΑΙ ΑΗΤΤΗΤΟ ΙΩΝΙΚΟ (17:00, ΚΛ. ΝΕAΠΟΛΗΣ) ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΗΣ Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ

Δημοσίευση: 10 Νοε 2018 16:22

Θα «σπάσει» το αήττητο του Ιωνικού ο Ερμής Αγιάς; Θα ανέβει στο «ρετιρέ» η ομάδα του Γιώργου Σκαραφίγκα;

Ερωτήματα που θα απαντηθούν σήμερα στο κλειστό της Νεάπολης, όπου ο Ερμής Αγιάς θα υποδεχθεί τον πρωτοπόρο Ιωνικό (17:00) στο ντέρμπι κορυφής της 9ης αγωνιστικής της Α2 Εθνικής του μπάσκετ.
Ένα παιχνίδι πρόκληση για την ομάδα του Γιώργου Σκαραφίγκα, η οποία απέναντι στο απόλυτο φαβορί της κατηγορίας θέλει να δείξει ότι μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω στη φετινή Α2 και να συνεχίσει τη φιλόδοξη πορεία της στη διοργάνωση. Αναμφισβήτητα η δυσκολότερη μέχρι τώρα αποστολή για τον Ερμή Αγιάς που καλείται επί της ουσίας να πετύχει ό,τι δεν μπόρεσε να κάνει καμία άλλη ομάδα. Ο Ιωνικός διαθέτει εξαιρετική περιφέρεια με δημιουργία στο παιχνίδι και σκοράρισμα, αλλά και δυνατούς ψηλούς, ενώ η προσθήκη του Σάφτενααρ κάνει ακόμα πιο ισχυρή τη φροντ λάιν των φιλοξενουμένων.
«Γνωρίζουμε ότι το παιχνίδι έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα με πληρότητα και ποιότητα σε όλες τις θέσεις. Έχουμε ωστόσο καλή ψυχολογία και διάθεση να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο. Ακόμα και αν δεν μπορέσουμε να νικήσουμε, θα παλέψουμε να κερδίσουμε κάποια άλλα πράγματα» είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Ερμή Αγιάς, Γιώργος Σκαραφίγκας και πρόσθεσε:
«Θα προσπαθήσουμε να έχουμε μικρή φθορά στο α’ ημίχρονο για να μπούμε δυνατά στο β’ ημίχρονο και να παλέψουμε για τη νίκη. Πιστεύω ότι το πρώτο δεκάλεπτο θα δείξει πολλά πράγματα».
Από το σημερινό παιχνίδι θα απουσιάσει, για προληπτικούς κυρίως λόγους, ο έμπειρος γκαρντ Τσιαμαπλής (αντιμετωπίζει πρόβλημα στους κοιλιακούς). Έτσι στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Κόμματος, Λάππας, Βρεττάς, Τσούμας, Λόλας, Τζόλος, Τριανταφύλλου, Σπυρόπουλος, Τσιλούλης, Μηλιώνης, Τσούλκας, Νταλός, Κούκσικς.


ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Οριστικά χωρίς τον Μιχάλη Γιαννακίδη θα παραταχθεί ο Ηρακλής στην Καστοριά σε αντίθεση με τους Αγγελακόπουλο και Μπένα που τέθηκαν στη διάθεση του Κώστα Μέξα. Επικίνδυνη αποστολή έχει ο Κόροιβος στην έξοδό του με αντίπαλο το Πευκοχώρι, με τους γηπεδούχους να δηλώνουν έτοιμοι να διεκδικούν τη νίκη και να «πιάσουν» την ομάδα της Ηλείας στη βαθμολογία.
«Μάχη» αναμένεται στην Καρδίτσα ανάμεσα στην ομάδα του Λαρισαίου Γιάννη Τζήμα, που πραγματοποιεί εντυπωσιακή πορεία μέχρι τώρα και τον Αμύντα, ενώ στα υπόλοιπα παιχνίδια ο Απόλλωνας φιλοξενεί στην Πάτρα τον Ιπποκράτη, Μαρούσι και Διαγόρας παίρνουν θέση στο τζάμπολ έχοντας από 6 βαθμούς, ισόβαθμοι (με 5 βαθμούς) και οι Χαρίλαος Τρικούπης και Καβάλα, στην έδρα του πρώτου και τέλος το προτελευταίο στη βαθμολογία Ψυχικό υποδέχεται τον ουραγό Εθνικό.

 

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (17:00)
Πευκοχώρι-Κόροιβος
Καστοριά-Ηρακλής
Απόλλων Π.-Ιπποκράτης
Μαρούσι-Διαγόρας Δρ.
Καρδίτσα-Αμύντας
Ψυχικό-Εθνικός
Ερμής Αγιάς-Ιωνικός Ν.
Χαρ. Τρικούπης-Καβάλα

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Ιωνικός Ν.    8
Καρδίτσα    7
Ερμής Αγιάς    7
Ηρακλής    7
Κόροιβος    7
Ιπποκράτης    7
Διαγόρας Δρ.    6
Αμύντας    6
Καστοριά    6
Μαρούσι    6
Πευκοχώρι    6
Καβάλα    5
Ψυχικό    5
Χαρ. Τρικούπης    5
Απόλλων Π.    4
Εθνικός    4

 

 

Εισιτήρια σε μαθητές

Το ΕΠΑΛ Αγιάς, το Γενικό Λύκειο Αγιάς και το 12ο Λύκειο Λάρισας επισκέφθηκε χθες αντιπροσωπεία του Ερμή Αγιάς, η οποία μοίρασε κάρτες διαρκείας στους μαθητές και τους κάλεσαν να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας στα εντός έδρας παιχνίδια του απαιτητικού πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass