Κερδίζει και πατά πιο γερά η ΑΕΛ

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ AEL FC ARENA ΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (17:15)

Δημοσίευση: 10 Νοε 2018 15:34

Με στόχο το νικηφόρο αποτέλεσμα που θα τονώσει την ψυχολογία και θα βελτιώσει τη βαθμολογική της θέση στη Superleague, η ΑΕΛ υποδέχεται σήμερα και ώρα 17:15 στο AEL FC ARENA, τον ΠΑΣ Γιάννινα.


Παιχνίδι κομβικό, καθώς οι «βυσσινί» εάν κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς θα ατενίζουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια και θα πιστέψουν περισσότερο στους εαυτούς τους.
Είναι άλλωστε μεγάλη ευκαιρία για να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα και να δείξουν στους φιλάθλους πως μπορούν στο σημερινό αλλά και σε όλα τα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν, να έχουν την καλύτερη δυνατή παρουσία, διεκδικώντας τη νίκη.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήρθε στη Λάρισα με πολλές απουσίες, όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα παραδοθεί αμαχητί και πρέπει οι παίκτες της ΑΕΛ να δείξουν την πρέπουσα σοβαρότητα, σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.
Αγωνιστικά, δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Μόρας, Λεοζίνιο, Κάσσος, ενώ εκτός έμειναν και οι Φριούι, Μόρσι, Γκέκας. Επανέρχεται ο Φατιόν, ο οποίος εξέτισε την ποινή του.
Όσον αφορά στην ενδεκάδα, ο κ. Φέστα κρατά κλειστά τα χαρτιά του και θα χρησιμοποιήσει εκείνους που θα κρίνει πως είναι οι πιο ετοιμοπόλεμοι.
Στην αποστολή που συγκροτήθηκε μετά τη χθεσινή προπόνηση, από τον Ιταλό τεχνικό Τζιανλούκα Φέστα, συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές: Κρίστινσον, Παϊτέρης, Καρανίκας, Γκόλιας, Ζίζιτς, Γρομητσάρης, Φατιόν, Χούμπτσεφ, Μπάλλας, Μιλοσάβλιεβιτς, Κόεφ, Ντέλετιτς, Πίτι, Σαχίτι, Ακόστα, Κούνιτς, Μπαργκάν, Νούνιτς, Χοτζάλι και Νούσιος.

 

Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Με πολλές απουσίες θα παραταχθεί στο AEL FC ARENA, σήμερα ο ΠΑΣ Γιάννινα, έχοντας ως στόχο να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα δεν υπολογίζονται οι Βιντάλ, Κάστρο, Νικολιάς, Μυστακίδης, Λέο, Περιστερίδης, Παπαϊωάννου, Κριζμάν και Μπουκουβάλας, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.
Ο τεχνικός Γιάννης Πετράκης, επέλεξε 19 παίκτες για την αποστολή, οι οποίοι είναι οι: Βελλίδης, Ν.Μιχαήλ, Α.Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Λίλα, Σκόνδρας, Σιόντης, Αποστολόπουλος, Ευαγγέλου, Κακούμπα, Τσικάρσκι, Ντόλοβατς, Νάουμετς, Γιάκος, Κούζικ, Παμλίδης, Ξυδάς, Λουκίνας, Αθανασιάδης.

 

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Ο 37χρονος ρέφερι, Πραξιτέλης Ζαχαριάδης, από την Ένωση Μακεδονίας, γυμναστής στο επάγγελμα, κλήθηκε να διαιτητεύσει τη σημερινή αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Συνεργάτες του θα είναι ο Πέτρος Πάτρας από την Ένωση Μακεδονίας και ο Σταύρος Σίπκας από την Ένωση Σάμου, 4ος ο Βασίλης Φωτιάς από την Ένωση Πέλλας και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Θεόδωρος Γκαϊτατζής, από την Ε.Π.Σ. Δράμας.

 

ΝΤΕΡΜΠΙ «ΑΙΩΝΙΩΝ» ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ
Το κορυφαίο ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος, αυτό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Παναθηναϊκό, δεσπόζει από το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής, με την οποία συνεχίζεται η Super League.
Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναιτωλικό και είναι το ακλόνητο φαβορί για τη νίκη, ενώ σπουδαίο και ιδιαιτέρως σημαντικό ματς θα γίνει και στο ΟΑΚΑ, όπου η ΑΕΚ θα υποδεχθεί -και πάλι μετά τον αγώνα με τον Άρη, χωρίς τους φιλάθλους της, τον αήττητο Ατρόμητο.
Η ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, Ξάνθη, υποδέχεται τον Πανιώνιο σε μία εξαιρετικά «ανοικτή» αναμέτρηση, κάτι που ισχύει και για τους υπόλοιπους αγώνες, Λεβαδειακός-ΟΦΗ, Λαμία-Αστέρας Τρίπολης και Απόλλων Σμύρνης-Αρης.

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΣΗΜΕΡΑ
17:15 ΑΕΛ-ΠΑΣ Γιάννινα NOVA
19:00 Ξάνθη-Πανιώνιος ΕΡΤ
19:30 Λεβαδειακός-ΟΦΗ NOVA
ΑΥΡΙΟ
15:00 ΑΕΚ-Ατρόμητος NOVA
17:15 ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός NOVA
19:00 Λαμία-Αστέρας Τρίπολης ΕΡΤ
19:30 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός NOVA
ΔΕΥΤΕΡΑ(12/11)
19:00 Απόλλων Σμύρνης-Άρης ΕΡΤ

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 9 αγώνες)
1. ΠΑΟΚ    15-3    23
2. Ατρόμητος    14-6    21
3. Ολυμπιακός    12-4    19
4. Ξάνθη    10-4    18
5. ΑΕΚ    17-3    17
6. Παναθηναϊκός    14-6    14
7. Άρης    10-9    12
8. Παναιτωλικός    11-12    12
9. Πανιώνιος    10-11    11
10. Λαμία    9-13    10
11. ΑΕΛ    5-11    8
12. ΟΦΗ    6-14    7
13. ΠΑΣ Γιάννινα    5-15    7
14. Αστέρας Τρίπολης    7-12    5
15. Λεβαδειακός    6-16    4
16. Απόλλων Σμύρνης    1-13    1
* Ο Παναθηναϊκός άρχισε το πρωτάθλημα με -6 βαθμούς και ο ΠΑΟΚ με -2 βαθμούς.
* Από την ΑΕΚ έχουν αφαιρεθεί 3 βαθμοί.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass