ΜΑΡΣΕΛΟ ΤΡΟΪΖΙ:

Θα πάμε ψηλά…

*Οφρυδόπουλος: «Προτιμώ να παίζουμε καλά και ας χάνουμε»

Δημοσίευση: 12 Νοε 2018 22:10
Μαρσέλο Τροΐζι (Απόλλων Λάρισας) Μαρσέλο Τροΐζι (Απόλλων Λάρισας)

Το εγκώμιο των παικτών του έπλεξε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας Μαρσέλο Τροΐζι, ο οποίος είπε πως «αυτά τα παιδιά θα πάνε ψηλά».

Από την άλλη πλευρά ο προπονητής της Παναχαϊκής Σωκράτης Οφρυδόπουλος έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «προτιμούμε να παίζουμε καλά και να χάνουμε».

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Μαρσέλο Τροΐζι (Απόλλων Λάρισας): «Συγχαρητήρια στα παιδιά για την εμφάνισή τους. Από την πρώτη μέρα έχω πει πως αυτά τα παιδιά θα πάνε ψηλά. Πιστεύω στην ομάδα πολύ. Σήμερα μπορεί να μην παίξαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο, αλλά καταλαβαίνουμε πώς είναι το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Κάθε αγώνας για εμάς είναι ένας τελικός. Αν δεν πάμε καλά μία Κυριακή θα κοιτάξουμε να είμαστε καλύτεροι την επόμενη, για να μη χάσουμε βαθμούς.

Η Παναχαϊκή έκανε ένα πολύ καλό ματς και της αξίζουν συγχαρητήρια. Εμείς θα προετοιμαστούμε για την άλλη Κυριακή με την Σπάρτη. Θα χρειαστούμε ηρεμία για να κάνουμε δουλειά με τα παιδιά. Πιστεύω θα πάμε ψηλά».

 

Σωκράτης Οφρυδόπουλος (Παναχαϊκή): «Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα για τη νίκη του και την πορεία του εώς τώρα. Τα τελευταία δυόμιση χρόνια προβληματιζόμαστε ακόμα κι όταν νικάμε. Αυτό είναι ένα σημαντικό κομμάτι. Τα παιδιά σήμερα έκαναν το καλύτερο παιχνίδι τους από τα τρία προηγούμενα. Για 80 λεπτά είχαν την κατοχή της μπάλας και τις ευκαιρίες.

Έκαναν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθειά τους και το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι να δώσουμε συγχαρητήρια για την εικόνα τους. Κρατάμε αυτό το επίπεδο και προετοιμαζόμαστε για το ματς της Κυριακής με τον Ηρακλή.

Προτιμούμε να παίζουμε καλά και να χάνουμε κάποιες φορές όπως συμβαίνει στο ποδόσφαιρο και να προβληματιζόμαστε όταν νικάμε και δεν παίζουμε καλά.

Να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας για το ταξίδι που έκαναν μέχρι τη Λάρισα και τη βοήθειά τους».

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ

Παναγιώτης Κοντοές (Απόλλων Λάρισας): «Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για τη σημερινή εικόνα. Πάμε κάθε Κυριακή για τη νίκη και το έχουμε αποδείξει. Είχαμε δύο εντός έδρας ντέρμπι με πολύ καλές ομάδες και πήραμε το τρίποντο.

Θα συνεχίσουμε με το κεφάλι κάτω και πολλή δουλειά για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε την πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα».

Νίκος Λουμπαρδέας (Παναχαϊκή): «Να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου για τη σημερινή εμφάνιση. Τέτοια ματς μας μεγαλώνουν και μας κάνουν να δουλεύουμε πιο πολύ για τα αποτελέσματα. Η Παναχαϊκή από τη νέα διοίκησή της και μετά προσπαθεί να αλλάξει και το καταφέρνει σε πολλά πράγματα.

Θέλουμε να δείξουμε κάτι διαφορετικό και προσφέρουμε ένα άλλο ποδόσφαιρο. Δεν θα διαμαρτυρηθούμε για διαιτητές, ούτε μας φταίει κάποιος τρίτος, αλλά θα κοιτάξουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας και θα συνεχίσουμε».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass