Αντίστροφη μέτρηση για τον Γ.Σ. Αγ. Κωνσταντίνου

Η ΛΑΡΙΣΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ

Δημοσίευση: 16 Νοε 2018 15:48

Με την ομάδα του Γ.Σ. Αγ. Κωνσταντίνου, που θα μετέχει φέτος στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Ανδρών, η Λάρισα επιστρέφει στις Εθνικές κατηγορίες του χάντμπολ μετά από αρκετά χρόνια.

Η πρεμιέρα για τη λαρισινή ομάδα θα γίνει αύριο Σάββατο στο Αμύνταιο, όπου στις 16:00 θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα «Ελπίδες» για τον 4ο όμιλο, ενώ η πρώτη επίσημη εμφάνιση του Αγ. Κωνσταντίνου στη Λάρισα θα πραγματοποιηθεί στις 24 του μηνός στο Κλειστό του Αγ. Θωμά στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Κοζάνη. Όπως επισήμανε ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Π. Καλτσίδης «στόχος μας είναι η ανάπτυξη του αθλήματος στη Λάρισα, η συνεχής παρουσία της ομάδας στις εθνικές κατηγορίες και η δημιουργία ακαδημιών. Ο Γ.Σ. Αγ. Κωνσταντίνου είναι η μοναδική ομάδα που εκπροσωπεί τον νομό στον χώρο της χειροσφαίρισης σε Εθνική κατηγορία Ανδρών. Γίνεται μια τεράστια προσπάθεια με τη συμμετοχή όλων των αθλητών, κόντρα στις αντικειμενικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, με μεγαλύτερη το οικονομικό, αφού η ομάδα θα πρέπει να κάνει μεγάλες μετακινήσεις σε άλλους νομούς κυρίως στην Ήπειρο αλλά και τη Δυτική Μακεδονία, αλλά θα παλέψουμε για να πετύχουμε τον στόχο μας καθώς μοναδικό κίνητρο για μας είναι η αγάπη μας για το άθλημα» κατέληξε ο κ. Καλτσίδης. Το Δ.Σ. του Συλλόγου πλαισιώνουν οι κ. Ε. Δαρδούμπας (ταμίας), Ν. Τζιώρτζης (γεν. γραμματέας), Ι. Γκουντόπουλος (β’ γραμματέας) και Αθ. Γκρόζος (μέλος).

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ - ΡΟΣΤΕΡ

Προπονητής στον Αγ. Κωνσταντίνο είναι ο κ. Αναστάσιος Μίχης, ενώ στο έμψυχο δυναμικό ανήκουν οι Καρλιάμπας, Γαμβρούλας, Δρακωτός, Παππάς, Παπούλιας, Κατσαβός, Μπατρακούλης, Καλτσίδης, Δαρδούμπας, Τζιώρτζης, Γκουντόπουλος, Καφές, Καζίδης, Μαμάρας, Παπαπροκοπίου, Θάνος, Κανάκης, Ντάιος, Κάμπος και Γκαράτσας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass