Η μεταμεσονύχτια συνάντηση Λαρισαίων με τον Ροναλντίνιο

Τι συνέβη στο διάσημο μπαρ του Μαρακές Jad Mahal με τις φωτογραφίες του διάσημου άσου

Δημοσίευση: 19 Νοε 2018 22:04

Τρία αγόρια και τρία κορίτσια παιδιά οικογενειών της Λάρισας αποφάσισαν να ταξιδέψουν για εξαήμερες διακοπές στο Μαρόκο...


Εκεί στο Μαρακές, τη δημοφιλέστερη πόλη του Μαρόκου, που μοιάζει «βγαλμένη από τις Χίλιες και Μία Νύχτες» δεν είδαν μόνο τα κόκκινα τείχη που περιβάλλουν την πόλη και τα κοκκινωπά κτίρια που της χάρισαν το όνομα «Κόκκινη Πόλη», αλλά και τον διάσημο Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή Ροναλντίνιο με τον οποίο είχαν μια μεταμεσονύχτια συνάντηση στο γνωστό μπαρ ρεστοράν Jad Mahal.
Οι έξι Λαρισαίοι δειπνούσαν και στις 2 τα ξημερώματα έφθασε ο διάσημος ποδοσφαιριστής και οι κοπέλες αποφάσισαν να τραβήξουν κάποιες φωτογραφίες που δημοσιεύουμε...
Στη συνέχεια όπως μας διηγείται ο Λαρισαίος 24χρονος πήγε με ισχυρή συνοδεία στο πρώτο τραπέζι του μπαρ-ρέστοραν που έπαιζε ζωντανά αγγλικό πρόγραμμα και εκεί ήταν απρόσιτος καθώς απαγορεύονταν οι φωτογραφίες αλλά και η λήψη βίντεο.
Όταν τον ρωτήσαμε αν αυτά που γράφτηκαν ότι πήραν κινητά ισχύουν, μας απάντησε «Όχι δεν επιχειρήσαμε να βγάλουμε φωτογραφίες πιο κοντά με τον ποδοσφαιριστή γιατί είχε μαζευτεί πολύ κόσμος γύρω του. Δεν το κάναμε ούτε τα αγόρια ούτε τα κορίτσια. Υπήρχε η συνοδεία του που ήταν ευγενική αλλά δεν χρειάστηκε να κάνουμε κάτι».
Αυτό πάντως που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν ότι ο Ροναλντίνιο έκλεψε τα βλέμματα όλων στη βραδιά αφού τα περισσότερα τραγούδια ήταν αφιερωμένα σ’ αυτόν που απολάμβανε κάθε στιγμή της.
Σίγουρα η κοινή διασκέδαση μαζί με τον Ροναλντίνιο θα μείνει στη μνήμη των νεαρών Λαρισαίων αλλά και όλα τα σενάρια που ακολούθησαν για τα έξι αυτά νεαρά άτομα που απόλαυσαν τις διακοπές τους, βάζοντας σ’ αυτές και λίγη από τη μαγεία του άλλοτε άσου της εθνικής Βραζιλίας και της Μπαρτσελόνα.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass