Μεταγραφικές σκέψεις...

Τι έδειξε η επίσκεψη του Ιταλού Φέστα στη Φιλιππούπολη

Δημοσίευση: 19 Νοε 2018 22:14

Η ΑΕΛ αυτή τη στιγμή μπορεί να βρίσκεται πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά όλοι γνωρίζουν ότι ο δεύτερος γύρος προμηνύεται σαφώς πιο δύσκολος, αφού υποβιβάζονται τρεις ομάδες, ενώ θα υπάρξει και μπαράζ του 13ου της βαθμολογίας με τον δεύτερο της Football League.


Στόχος λοιπόν είναι η λαρισινή ομάδα να ενισχυθεί σημαντικά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και ήδη είναι γνωστό ότι έχει αποκτηθεί ένα ξένο σέντερ φορ που θα φθάσει στη Λάρισα στις 5 Δεκεμβρίου, αλλά θα αγωνισθεί από τις αρχές Ιανουαρίου. Ο παίκτης αποκτήθηκε από το καλοκαίρι αλλά το συμβόλαιό του τελειώνει τον Δεκέμβριο.
Στο πλαίσιο των μεταγραφικών σκέψεων ο Ιταλός τεχνικός της ΑΕΛ Τζιανλούκα Φέστα βρέθηκε χθες στο γήπεδο τα Φιλιππούπολης για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Football League μεταξύ του Απόλλωνα Λάρισας και της Σπάρτης (1-1) όπου ήθελε να παρακολουθήσει διά ζώσης δύο Βραζιλιάνους της λαρισινής ομάδας, τον Λουκάο και τον Μαρκολίνο ενώ τον εντυπωσίασε και ο νεαρός Τασιούλης.
Επίσης έμεινε έκπληκτος όταν έμαθε από τους διοικητικούς που ήταν μαζί του, τον Κώστα Κοντόγια (φωτ.) και τον Ζήση Ντελόπουλο, ότι πολλοί παίκτες του Απόλλωνα Λάρισας έχουν προέλθει από την ομάδα κάτω των 20 ετών της ΑΕΛ.
Ο Φέστα έχει τονίσει επανειλημμένα στους διοικητικούς της ΑΕΛ ότι ενδιαφέρεται για τους νέους παίκτες και θέλει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην ομάδα των Κ-20.

 

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ
Περισσότερα για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΛ θα γίνουν γνωστά μετά τον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου της ΑΕΛ στην Τρίπολη με τον Αστέρα όπου ο Φέστα θα παραδώσει τη μεταγραφική λίστα στη διοίκηση με τις θέσεις, όπου χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα και μία εξ αυτών είναι αυτή του αριστερού μπακ.
Σχετικά με τον αγώνα του Σαββάτου στην Τρίπολη με τον Αστέρα όλοι γνωρίζουν τις ιδιαιτερότητες του συγκεκριμένου αγώνα και πόσο σημαντικό είναι για την ΑΕΛ ένα θετικό αποτέλεσμα.
Στο παιχνίδι αυτό ο Φέστα δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Καρανίκα, τους τραυματίες Μόρα, Μπέρτο ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Κοέφ. Για τη θέση του Καρανίκα όλα δείχνουν ότι δεξί μπακ θα είναι ο Γρομητσάρης που τελικά αναδεικνύεται σε «πολυεργαλείο». Για τον Κοέφ η επιλογή θα φανεί κατά τη διάρκεια των προπονήσεων της εβδομάδας.

 

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ
Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για αύριο συνέντευξη Τύπου του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξη Κούγια που είχε ως αντικείμενο το τέλος της χρονικής διάρκειας που είχε δώσει για υποψήφιους αγοραστές.

 

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ: ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ
Αρχηγός εντός γηπέδου αλλά και εκτός ο Νίκος Καρανίκας στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα όπου μετά το τέλος της αναμέτρησης που έγινε πριν μια βδομάδα έδωσε σε ένα παιδί που έχει κινητικά προβλήματα τη φανέλα του.
Στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, που διατηρεί, έγραψε:
«..Ξεχωριστές στιγμές στην ζωή ....Δυνατά συναισθήματα τα οποία είναι οδηγός μας για την ζωή! Ένα αληθινό χαμόγελο και μια αγκαλιά με τον φίλο μου! Να σε έχει ο Θεός πάντα καλά αγόρι μου!».

 

Ο ΤΡΟΪΖΙ ΤΡΟΛΑΡΕΙ...
Ο Βραζιλιάνος προπονητής του Απόλλωνα Λάρισας, Μαρσέλο Τροΐζι, μέσα από ανάρτησή του, σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, σχολίασε τη χθεσινή παρουσία του Τζιανλούκα Φέστα, στο γήπεδο της Φιλιππούπολης. Έγραψε χαρακτηριστικά μέσα από τον λογαριασμό του στο facebook: «Ήρθε στο γήπεδο για να δει πώς να παίξει» αφήνοντας να εννοηθεί τον Ιταλό προπονητή της ΑΕΛ, Τζιανλούκα Φέστα.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass