Θέλει αλλά δεν μπορεί ο Οικονόμος

* Παραχώρησε νέα ισοπαλία στη Στυλίδα(1-1) * Προηγήθηκε με τον Χάμο(56') και ισοφαρίστηκε με πέναλτι του Λέντα(68')

Δημοσίευση: 03 Δεκ 2018 22:10

Η έδρα σε πολλές ομάδες δίνει δύναμη και βαθμούς, όμως για τον Οικονόμο φέτος αποδεικνύεται πως αποτελεί την «αχίλλειο φτέρνα», στους μέχρι τώρα αγώνες της Γ' Εθνικής κατηγορίας, στον 4ο όμιλο.

Χθες οι «Πράσινοι» της Τσαριτσάνης σε ένα κομβικό παιχνίδι του πρωταθλήματος έδειξαν θέληση για να κερδίσουν, όμως δεν τα κατάφεραν και αυτή τη φορά, παραχωρώντας στη Στυλίδα ισοπαλία 1-1 (56'Γκαμπέτας-68'Λέντας πεν.) .

Ένα αποτέλεσμα που δυσκολεύει ακόμη περισσότερο την προσπάθεια της παραμονής, καθώς η ομάδα βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και χρειάζεται ένα γερό… ταρακούνημα για να βρει τον δρόμο των επιτυχιών και να ανακάμψει.

Στη χθεσινή αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο «Γ. Μητσιμπόνας», το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο, με τον Οικονόμο πιο κινητικό χωρίς όμως να δημιουργεί κλασικές ευκαιρίες και τους φιλοξενούμενους να είναι ακίνδυνοι.

Στο 3'ο Κατσαμάκας βγήκε τετ-α-τετ με τον γκολκίπερ της Στυλίδας και στο πλασέ που επιχείρησε η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Ο Οικονόμος είχε μια ακόμη καλή στιγμή στο 31', όταν ο Γαλάνης επιχείρησε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και ο Μήτσου απέκρουσε με γροθιές την μπάλα.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και το 1-0 έγινε στο 56'. Ο Γκαμπέτας από δεξιά έβγαλε τη σέντρα, ο Σωτήρης Χάμος πετάχτηκε στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων και με καρφωτή κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Όμως οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν άμεσα, στο 68'. Ο Λιανός ανατράπηκε από τον Αναστασίου και στο πέναλτι που υποδείχτηκε, ο Λέντας από τα έντεκα μέτρα έκανε το 1-1.

Τρία λεπτά αργότερα παρολίγο να έχουμε την ολική ανατροπή, όταν ο Βαρυπάτης μπήκε από δεξιά, γύρισε την μπάλα στον Λέντα και αυτός από κοντά με σουτ την έστειλε άουτ, χάνοντας σημαντική ευκαιρία για να γίνει το 1-2.

Νέα μεγάλη ευκαιρία για τη Στυλίδα χάθηκε στο 81', όταν από δεξιά ο Βαρυπάτης έβγαλε την παράλληλη σέντρα και ο Λέντας που έκανε το σουτ πάνω στην κίνηση μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα να χτυπήσει στη ρίζα της δεξιάς κάθετης δοκού.

Στο 88'σε σουτ του Βαρυπάτη ο Αναστασίου με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε την μπάλα και μέχρι να τελειώσει ο αγώνας οι παίκτες του Οικονόμου προσπάθησαν χωρίς όμως να φτάσουν στην επιτυχία, ενός δεύτερου τέρματος.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Σε γενικές γραμμές καλή ήταν η διαιτησία του κ. Στ. Λεωνίδα, ο οποίος είχε συνεργάτες τους Κ. Λεωνίδα, Π. Παπαγεωργόπουλο, όλοι από την Ένωση Τρικάλων.

Kίτρινες κάρτες: Αναστασίου(67')/ Στυλιανός(23'), Μπουσάι(43'), Λέντας(90'+1), Παπαϊωάννου(90'+2 ), Κουφιώτης Α.(90' +3)

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ (Κώστας Κατσάρας): Αναστασίου, Ντούφας, Γαλάνης (84'Μπουμπουνάρας), Τσακάλι, Κουμπούρας, Καλφούντζος (72'Μιφτάρι), Χάμος, Καραλούλης (79'Τσάτσος), Πετράκης, Γκαμπέτας, Κατσαμάγκας (55'Μουλτσιάς)

ΣΤΥΛΙΔΑ (Κώστας Αλεξίου): Μήτσου, Κολντρέου, Στυλιανός, Τέγος, Μάγιος, Κουφιώτης Α., Μπουσάι (69'Χαλαστάνης), Κουφιώτης Κ.(35'λ.τ. Μανιάς), Λέντας(90'+1 Παπαϊωάννου), Βαρυπάτης, Λιανός (86'Καμίδης)

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΣΑΡΑΣ:

Είμαστε σε δύσκολη θέση

*Αλεξίου: «Ευχαριστημένοι και από την ισοπαλία»

 

Ξεκάθαρος ήταν στις δηλώσεις του ο τεχνικός του Οικονόμου Κώστας Κατσάρας, πως η ομάδα δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί την έδρα και πλέον βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

Από την πλευρά του ο προπονητής της Στυλίδας Κώστας Αλεξίου τόνισε πως η ομάδα του ήρθε για να πάρει το διπλό, όμως και η ισοπαλία είναι ένα καλό αποτέλεσμα, σε μια έδρα όπως είναι αυτή του Οικονόμου. Αναλυτικά οι δηλώσεις:

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΣΑΡΑΣ(Οικονόμος): «Ήταν μέτριο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε την υπεροχή αλλά κάναμε μόνο μία ευκαιρία. Οι αντίπαλοι παίζανε στο μισό γήπεδο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, βγήκαμε καλύτερα, προηγηθήκαμε με ωραία ενέργεια, πετυχαίνοντας ένα όμορφο γκολ. Και εκεί που το παιχνίδι φαινόταν πως γέρνει προς εμάς, σε μια κρύα φάση από πέναλτι που ήταν και δεχτήκαμε το γκολ της ισοφάρισης, χάσαμε τελείως τον προσανατολισμό και θα μπορούσαμε και να χάσουμε, διότι οι αντίπαλοί μας έχασαν ευκαιρία κλασική. Πρέπει να βελτιωθούμε, αλλά είμαστε σε δύσκολη θέση. Σε συνεχόμενα παιχνίδια, δεν μπορούμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα. Θα δούμε στη συνέχεια, τι μπορούμε να κάνουμε».

ΚΩΣΤΑΣ ΑΛΕΞΙΟΥ (Στυλίδα): «Ευτυχήσαμε να πάρουμε την ισοπαλία, μέσα σε μια καυτή έδρα. Με αντίπαλο μια πολύ καλή ομάδα, όπως είναι η Τσαριτσάνη. Είχαμε όμως και μια απώλεια, με τον σοβαρό τραυματισμό ενός παίκτη μας, που μας επηρέασε στο πρώτο ημίχρονο. Ήρθαμε για να χτυπήσουμε το παιχνίδι, για να πάρουμε το διπλό και όταν δεν μπορείς να πάρεις τη νίκη με δύο τετ α τετ που κάναμε, είμαστε ευχαριστημένοι και από τον βαθμό της ισοπαλίας.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την άψογη φιλοξενία του Οικονόμου Τσαριτσάνης και του εύχομαι καλή πορεία».

-Για τη συνέχεια, ποιος είναι ο στόχος σας;

«Σίγουρα θέλουμε την παραμονή και να έχουμε όσα καλύτερα παιχνίδια μπορούμε, χωρίς τραυματισμούς. Να συγκεντρώσουμε όσο περισσότερους βαθμούς γίνεται μέχρι τέλος Δεκεμβρίου και επειδή η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση,

θα επιδιώξουμε να πάρουμε ντόπιους παίκτες από τη Λαμία.

Αυτή τη στιγμή φαινόμαστε λίγο αδύνατοι, όμως θα κοιτάξουμε με τη διοίκηση και τον πρόεδρο πώς θα ενισχύσουμε την ομάδα περισσότερο».

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass