Ανεμος αισιοδοξίας πνέει στην ΑΕΛ

ΜΕ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟ ΗΘΙΚΟ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΡΕΙΣ ΣΚΛΗΡΕΣ ΜΑΧΕΣ - ΘΛΑΣΗ ΣΤΟΝ ΤΕΤΡΑΚΕΦΑΛΟ ΥΠΕΣΤΗ Ο ΚΟΕΦ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

Δημοσίευση: 04 Δεκ 2018 22:11

Οι νίκες πάντα δημιουργούν αίσθημα ευφορίας και στην ΑΕΛ που ήθελε πάρα πολύ ένα... τρίποντο, πνέει άνεμος αισιοδοξίας, μετά το 4-2 επί του Πανιωνίου.


Αποτέλεσμα που αναμένεται πως θα επιδράσει θετικά για να αλλάξει και η ψυχολογία, καθώς με ανεβασμένο ηθικό οι «βυσσινί» καλούνται να δώσουν τρεις σκληρές μάχες μέχρι το φινάλε του πρώτου γύρου της Super League.
Την ερχόμενη Κυριακή 9 Δεκεμβρίου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα(19:30), στις 16/12 στο AEL FC ARENA με την ΑΕΚ(17:15) και δύο ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, στις 23/12 με τον Ολυμπιακό(17:15), στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ό,τι μπορέσει να πάρει η ομάδα της Λάρισας από τις συγκεκριμένες αναμετρήσεις θα τη βοηθήσει σημαντικά για να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν νωρίτερα την παραμονή στην κατηγορία και να αποφύγει την αγωνία των τελευταίων αγωνιστικών.
Κατά τα άλλα, μετά το διήμερο ρεπό που δόθηκε από τον τεχνικό Τζιανλούκα Φέστα στους παίκτες και ως επιβράβευση για την προσπάθειά τους στον αγώνα με τον Πανιώνιο, σήμερα επανέρχονται πάλι στις προπονήσεις και ξεκινάει ουσιαστικά η προετοιμασία για το ματς με τον ΠΑΟΚ.
Από αγωνιστικής πλευράς τα προβλήματα είναι ουκ ολίγα, καθώς ο Κοέφ που αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, υπέστη θλάση στον τετρακέφαλο και θα γίνουν προσπάθειες από το ιατρικό τιμ, ώστε να είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με την ΑΕΚ.
Επίσης και οι Μόρας, Μπέρτος υπολογίζεται καλώς εχόντων των πραγμάτων να είναι έτοιμοι για τον αγώνα με την «Ένωση» και πολύ δύσκολα θα προλάβουν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

 

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΠΛΩΝ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ
Με την Εθνική Ενόπλων στο Χάλμσταντ της Ολλανδίας βρίσκεται από χθες ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ Χρήστος Γρομητσάρης, ο οποίος σε δηλώσεις του τόνισε: «Έχω ακολουθήσει την Εθνική Ενόπλων σε δύο φιλικούς αγώνες, αλλά πρώτη φορά μετέχω σε αποστολή της, σε τέτοιο επίπεδο. Είναι τιμή, για οποιονδήποτε αθλητή, να φοράει το εθνόσημο. Θα ήθελα να κληθώ στην Εθνική Ανδρών κάποια στιγμή, αν και γνωρίζω πως προς το παρόν είναι δύσκολο. Ποτέ μην λες ποτέ, όμως...».
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα διεκδικήσει την πρόκρισή του στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου CISM, που θα διεξαχθεί στην Κίνα τον Οκτώβριο του 2019, κόντρα στη Γερμανία και στην Ολλανδία.
Στην αποστολή δεν είναι ο Νίκος Γκόλιας, ο οποίος εξετάστηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο και έχει υποστεί τράβηγμα στον προσαγωγό και στους κοιλιακούς, από τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

 

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΣ 12ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Τα επίσημα εισιτήρια που κόπηκαν στη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος, έκανε χθες γνωστό η Super League. Συνολικά κόπηκαν στα έξι παιχνίδια που έγιναν, 22.470 εισιτήρια, με τον μέσο όρο των εισιτηρίων ανά αγώνα, να ανέρχεται στα 3.745. Αρνητικό ρεκόρ είχαμε στο παιχνίδι Απόλλων Σμύρνης-Ατρόμητος, που κόπηκαν 601 εισιτήρια, ενώ τα περισσότερα κόπηκαν στο Άρης-Παναθηναϊκός 9.498 εισιτήρια. Όσον αφορά στην αναμέτρηση ΑΕΛ-Πανιώνιος, στο ΑΕL FC Arena, δηλώθηκαν 1.191 εισιτήρια. Αναλυτικά τα εισιτήρια της 12ης αγωνιστικής:
ΑΕΛ - Πανιώνιος    1.991
Απόλλων Σμύρνης-Ατρόμητος    601
ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ    3.052
Λεβαδειακός - Αστέρας Τρίπολης    1.214
Άρης - Παναθηναϊκός    9.498
ΑΕΚ - Ξάνθη    6.114
*Δεν συμπεριλαμβάνονται τα εισιτήρια των χθεσινών αγώνων Ολυμπιακός- Παναιτωλικός και Λαμία – ΠΑΟΚ.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass