Διαμαρτυρία για τη διαιτησία από τους Χαλκιάδες

Δημοσίευση: 04 Δεκ 2018 18:07

Έντονα παράπονα για τη διαιτησία του κ. Γρηγοριάδη εξέφρασε ο Μεγ. Αλεξάνδρος Χαλκιάδων στο ματς με τη Βαμβακού.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε χθες η διοίκηση του συλλόγου αναφέρει μεταξύ άλλων πως «ο διαιτητής έρχεται προκατειλημμένος αφού δείχνει 7 κίτρινες, τις πρώτες 4 στα 10 πρώτα λεπτά και κατορθώνει να στρέψει την κερκίδα εναντίον του. Και αρχίζει τη σφαγή.
Το αποκορύφωμα έγινε στο 76’ όπου διακόπτει το ματς χωρίς λόγο και εν συνεχεία πάει στα αποδυτήρια, καλεί την αστυνομία και γράφει στο φύλλο αγώνα ψευδέστατα ότι τον χτύπησαν. Εμείς η διοίκηση δεν αφήσαμε κανέναν να τον ακουμπήσει. Αφού ήλθε η αστυνομία, βγήκε στο γήπεδο με καθυστέρηση 20 λεπτών τουλάχιστον. Έπεσε σκοτάδι και ανάψαμε προβολείς. Μας είπε ενώπιον όλων ότι παίζουμε 15 λεπτά ακόμη. Πέρασαν τα 15 λεπτά και όλοι περιμέναμε τη λήξη του αγώνα. Αυτός συνέχιζε να παίζει. Στο 115’ δίνει πέναλτι στους αντιπάλους (το σκορ ήταν 0-0) το οποίο αποκρούεται και συνεχίζει. Στο 123’ αποβάλει τον ποδοσφαιριστή μας Τσιανάκα Βασίλη με δεύτερη κίτρινη για φάουλ ανύπαρκτο. Στο σημείο αυτό ο αντίπαλος πάτησε τον ποδοσφαιριστή μας στα πλευρά και του έκανε ράγισμα, τον μεταφέραμε στο Νοσοκομείο. Στο 120’ μετράει γκολ με ένα μέτρο οφσάιντ. Το παραδέχτηκε ο επόπτης μετά λέγοντας πως ήταν οφσάιντ, «αλλά μου έφυγε η φάση και δεν μπορούσα να την πάρω πίσω». Στο σημείο αυτό ολοκληρώθηκε το έργο του.
Πρέπει να τονίσουμε ότι δεν έχουμε τίποτα με τα παιδιά της Βαμβακούς, απεναντίας είμαστε φίλοι» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της διοίκησης των Χαλκιάδων που καταλήγει ζητώντας από την ΕΠΣΛ να προστατέψει τα σωματεία από τέτοιες διαιτησίες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass