Περισσότερο πάθος και ενέργεια στο παρκέ

ΤΙ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΑΓΙΑΣ Γ. ΣΚΑΡΑΦΙΓΚΑΣ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ

Δημοσίευση: 04 Δεκ 2018 22:08

Συζήτηση με τους παίκτες του Ερμή Αγιάς είχε χθες ο τεχνικός Γιώργος Σκαραφίγκας αμέσως μετά την απογευματινή προπόνηση.

Οι «κυανόλευκοι» το περασμένο Σάββατο ηττήθηκαν στην Καρδίτσα, στο Θεσσαλικό ντέρμπι και με δεδομένη την όχι καλή απόδοση (παρά τη νίκη) στο ματς με την Καβάλα, αλλά και την απρόσμενη ήττα στο Ψυχικό, η ομάδα δείχνει ότι τις τρεις τελευταίες εβδομάδες δεν παρουσίασε την αναμενόμενη συνέχεια που θα έπρεπε να έχει μετά από μία μεγάλη νίκη όπως αυτή επί του Ιωνικού (στις 10 Νοεμβρίου).
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γιώργος Σκαραφίγκας μιλώντας στους παίκτες αναφέρθηκε κυρίως στην έλλειψη πάθους και τους ζήτησε να βγάζουν περισσότερη ενέργεια στο παρκέ, να εντείνουν λίγο ακόμα τις προσπάθειές τους και κυρίως να αποκτήσουν περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό τους, ενώ παραδέχτηκε ότι υπάρχει κόπωση ιδιαίτερα στους ψηλούς, η οποία έχει επηρεάσει την απόδοση της ομάδας το τελευταίο διάστημα.
Σχολιάζοντας το τελευταίο παιχνίδι, ο τεχνικός του Ερμή Αγιάς είπε ότι χάθηκε με τρόπο που δεν έπρεπε να χαθεί. Το ζητούμενο ήταν να μην μπει ο Κακλαμάνος στην εξίσωση, τον οποίο ο Ερμής είχε εγκλωβίσει στο α’ ημίχρονο. «Χάσαμε ένα λεπτό τη συγκέντρωσή μας (σ.σ. στο τελευταίο πεντάλεπτο) και ο Κακλαμάνος μας τιμώρησε. Όλες οι ομάδες έχουν έναν Κακλαμάνο» είπε χαρακτηριστικά και κατέληξε: «Έχουμε καλή ομάδα και καλούς παίκτες. Δεν πρέπει όμως να αδικούν τους εαυτούς τους. Χρειάζεται να έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση».
Το παιχνίδι με την Καρδίτσα αποτελεί πλέον παρελθόν για τον Ερμή Αγιάς, ο οποίος έχει στραμμένο πλέον το βλέμμα του σε ένα ακόμα ντέρμπι αυτό με τον Κόροιβο με τον οποίο ισοβαθμεί στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, το προσεχές Σάββατο στο κλειστό της Νεάπολης. Το θετικό για τον Γιώργο Σκαραφίγκα είναι ότι έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, αφού δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών.
Τέλος σε ό,τι αφορά στην περίπτωση του έμπειρου φόργουορντ Παύλου Τοπάλη από τον Πρωτέα Βούλας, που προπονείται με την ομάδα της Αγιάς, μετά τη θετική εισήγηση από τον τεχνικό Γιώργο Σκαραφίγκα οι άνθρωποι του συλλόγου περιμένουν κάποια διαδικαστικά θέματα προκειμένου να προχωρήσουν στην υλοποίηση της μεταγραφής.

 

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Ο ΝΕΣΤΟΡΑΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ
Σταθερά στην κορυφή των ριμπάουντερ της Α2 Εθνικής μετά από αγωνιστικές παραμένει ο Νέστορας Κόμματος. Ο παίκτης που αποτελεί κόσμημα για την ομάδα του Ερμή Αγιάς, αλλά και για την κατηγορία γενικότερα, έφτασε τα 70 ριμπάουντ, ενώ ο δεύτερος στον πίνακα Μαγκούνης του ΑΣ Καρδίτσας μετρά 62. Την πεντάδα συμπληρώνουν οι Χείλαρης (Κόροιβος) 61, Κιτσούλης (Πευκοχώρι) 60 και Μαχαίρας (Διαγόρας Δρ.) 59.
Εκτός από τον Νέστορα Κόμματο ένας ακόμα παίκτης του Ερμή Αγιάς συγκαταλέγεται στους κορυφαίους της Α2. Πρόκειται για τον Θοδωρή Τσιλούλη, ο οποίος βρίσκεται στην 3η θέση στα κλεψίματα με 13, έναντι 16 που μετρά ο πρώτος Ζούμπας του Αμύντα. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Λεϊμάνις (Κόροιβος) με 14 και ακολουθούν οι Κουκουνιάς (Αμύντας) με 13 και Λυκογιάννης (Μαρούσι) με 12.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass