Ημερίδα του Α.Ο. Λαρισαϊκός - Τιτάνες

Με θέμα «Κολύμβηση, διατροφή και φυσικοθεραπεία αθλητών»

Δημοσίευση: 10 Δεκ 2018 15:51

Με επιτυχία διοργανώθηκε στο αμφιθέατρο της Ιατρικής Σχολής Ι. Κατσίγρα (πλατεία Ταχυδρομείου) ημερίδα του Α.Ο. Λαρισαϊκός-Τιτάνες με θέμα «Κολύμβηση, διατροφή και φυσικοθεραπεία αθλητών».

Στην εκδήλωση που προλόγισε η γραμματέας του συλλόγου Σοφία Σταγκοπούλου μίλησαν η διατροφολόγος-διαιτολόγος Γεωργία Μαυρογιάννη με θέμα «Διατροφή στους αθλητές κολύμβησης», o Αναστάσιος Αναστασίου με θέμα «Αποκατάσταση αθλητών με τη μέθοδο McKENIZE» και η ψυχολόγος Ανθή Καραπέδη με θέμα «Οφέλη αθλητισμού στην ψυχική υγεία».

Μετά το τέλος της κάθε ομιλίας υπήρξαν ερωτήσεις προς τους ομιλητές με θέματα: τις σχέσεις γονέων-παιδιών, διατροφή ανηλίκων, διατροφή παχύσαρκων παιδιών, κίνδυνος τραυματισμών σε κάθε άθλημα, ταυτόχρονη ενασχόληση παιδιών με δύο αθλήματα και άλλες.

Την ημερίδα που συντόνισε ο δημοσιογράφος της «Ελευθερίας» Σωτήρης Κέλλας έκλεισε με ομιλία του ο πρόεδρος του συλλόγου Παύλος Νούσιος που είπε ότι η ικανοποιητική συμμετοχή δίνει το έναυσμα για διοργάνωση και άλλων τέτοιων επιστημονικών ημερίδων ενώ το ερχόμενο Σάββατο ο σύλλογος διοργανώνει στο Κολυμβητήριο χριστουγεννιάτικο μπαζάρ.

Στ’ αξιοσημείωτα είναι ότι παρευρέθηκε και ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Λάρισας Γ. Κατσιαντώνης δείγμα των καλών σχέσεων των δύο συλλόγων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass