Νέα επιτυχία για τον «Δία» Λάρισας

ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ Η Φ. ΚΑΛΤΕΚΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ

Δημοσίευση: 11 Δεκ 2018 20:13

Μία ακόμα σημαντική διάκριση πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Α.Σ. «Δίας» Λάρισας με την αθλήτρια Φαίδρα Καλτέκη που μετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Γυναικών (έως 21 ετών) στον Βόλο, το οποίο διοργανώθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ.


Η αθλήτρια του λαρισινού συλλόγου μετά από τρεις νίκες και μια ήττα στον τελικό της κατηγορίας της, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα -62 κιλά. Στο πρωτάθλημα χρησιμοποιήθηκαν ηλεκτρονικοί θώρακες και ηλεκτρονικές κάσκες, από την επίσημη εταιρεία που διεξάγονται οι Ολυμπιακοί Αγώνες, τα Παγκόσμια και Πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα καθώς και οι περισσότερες επίσημες διοργανώσεις ανά το κόσμο. Το Δ.Σ. του συλλόγου συνεχάρη την αθλήτρια και τον προπονητή για την επιτυχία τους σε μια ακόμη Πανελλήνια διοργάνωση, τονίζοντας πως «με αυτό τον τρόπο αποδεικνύεται ότι με σωστή προετοιμασία και σωστό προγραμματισμό μπορούν να επιτευχθούν οι στόχοι». Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα μήνα πριν η Φαίδρα Καλτέκη είχε αγωνιστεί στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων έως 21 ετών, πραγματοποιώντας αξιόλογη εμφάνιση.
Επίσης, ο σύλλογος συμμετείχε στο Πανευρωπαϊκό Παίδων – Κορασίδων που διεξήχθη στην Ισπανία, με την αθλήτρια μέλος της Εθνικής ομάδας, Ελένη Βακάλη στα +59 κιλά Κορασίδων. Η αθλήτρια του συλλόγου είχε προκριθεί στο Πανευρωπαϊκό μέσα από το προκριματικό πρωτάθλημα που διεξήχθη τον Φεβρουάριο στη Γερμανία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass