Ο Adnan Secerovic στην ΑΕΛ για 2,5 χρόνια

Δημοσίευση: 18 Δεκ 2018 16:02

Συμβόλαιο συνεργασίας 2,5 ετών με την ΑΕΛ υπέγραψε ο Βόσνιος μέσος Adnan Secerovic (σ.σ. όπως έγραψε χθες η ΕτΔ), ο οποίος παρακολούθησε τον αγώνα της ΑΕΛ με την ΑΕΚ, στο AEL FC ARENA.

Είναι γεννημένος 1 Δεκεμβρίου 1991, έχει ύψος 1.80 και μπορεί να αγωνιστεί σαν αμυντικός χαφ και σαν κεντρικός μέσος, ενώ έμεινε ελεύθερος από την Τούζλα Σίτι την περασμένη Παρασκευή. Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Σλάβεν Ζιβίνιτσε και σε μικρή ηλικία μετακόμισε στην Ολλανδία για λογαριασμό της Ρόντα. Από εκεί δόθηκε κατά σειρά δανεικός σε Ναϊμέχεν, Φορτούνα Σιτάρντ, Μάαστριχτ, ενώ το 2014 επέστρεψε στη Βοσνία και στη Σλόμποντα Τούζλα. Το 2015 πήγε στην Αούστρια Λουστενάου, αλλά το 2016 επέστρεψε στην πατρίδα του για τη Ζελιέζνιτσαρ. Πέρυσι αγωνίστηκε στη Μλάντοστ Κακάνι, ενώ φέτος μέτρησε 15 συμμετοχές με τη φανέλα της Τούζλα Σίτι. Τον Φεβρουάριο του 2018 φόρεσε τη φανέλα της εθνικής ομάδας της πατρίδας του, στο φιλικό με το Μεξικό. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει τη μεταγραφή του διεθνή με την εθνική Βοσνίας – Ερζεγοβίνης Adnan Secerovic. Ο Adnan Secerovic αγωνίζεται στις θέσεις του αμυντικού και επιτελικού μέσου και μαζί με τον ηλικίας 26 ετών Έλληνα αρχηγό της ομάδας μας Άντονι Φατιόν, τον ηλικίας 26 ετών εξαίρετο Σέρβο μέσο Ράικο Μιλοσάβλιεβιτς, τον ηλικίας 26 ετών διεθνή Γάλλο Αλεξάντερ Κόεφ, τον ηλικίας 25 ετών διεθνή με όλες ομάδες της Ελλάδας Παναγιώτη Μπάλλα, αναμένεται να αποτελέσουν μία από τις πληρέστερες γραμμές μέσων του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο Adnan Secerovic έχει ύψος 1,80, ήταν εκ των αρχηγών μιας από τις καλύτερες ομάδες της Βοσνίας, της Τούζλα, με την οποία αγωνίστηκε φέτος στο Europa League και υπέγραψε με την ομάδα μας συμβόλαιο 2μισι ετών». *Τις επόμενες μέρες αναμένεται στη Λάρισα και ο Λευκορώσος διεθνής επιθετικός, Γεβγέν Σικάβκα, που επίσης έχει υπογράψει για 2,5 χρόνια με την ΠΑΕ ΑΕΛ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass