Καβγάς για το «χωράφι» του AEL FC ARENA

ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΚΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΠΗΛΑΔΑΚΗ

Δημοσίευση: 18 Δεκ 2018 16:03

Καβγάς ξέσπασε για την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο AEL FC ARENA ανάμεσα στον Αλέξη Κούγια και στον Κώστα Πηλαδάκη, με τον έναν να επιρρίπτει τις ευθύνες στον άλλο, για το ποιος είναι υπόλογος για την κατάσταση.

Αρχικά με προσωπική του δήλωση ο Αλ. Κούγιας αφού ζήτησε συγγνώμη «από όλους τους Έλληνες ποδοσφαιριστές γιατί έπαιξαν ή θα παίξουν σε αυτό το «χωράφι», για το οποίο κάθε χρόνο πληρώνω τα διπλά χρήματα από αυτά που πληρώνουν η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός, για να παίζουν στο Ολυμπιακό Στάδιο», ανάφερε μεταξύ άλλων ότι: «Έχω καταβάλει ενοίκιο 1,75 εκ. ευρώ στον Κ. Πηλαδάκη για το ΑEL FC ARENA. Βρήκα ένα γήπεδο «χωράφι», βοηθητικούς χώρους όπου κυκλοφορούσαν φίδια, βρήκα σάπια όλα τα καθίσματα των διακεκριμένων θέσεων και των σουιτών, ένα γήπεδο χωρίς ασανσέρ, χωρίς ψύξη και θέρμανση. Ο Κ. Πηλαδάκης κατασκεύασε ένα πάμφθηνο – άθλιο αγωνιστικό χώρο, ο οποίος παρά τις προσπάθειες συντηρήσεως από δύο εξαιρετικούς εργαζόμενους, είναι εντελώς ακατάλληλος για ποδόσφαιρο και προσβάλλει τόσο τους οπαδούς μας, την ιστορία της ομάδος μου, είναι επικίνδυνος για τους ποδοσφαιριστές μας και το κυριότερο από όλα δεν μας επιτρέπει να παίξουν οι τεχνίτες ποδοσφαιριστές μας το ποδόσφαιρο που γνωρίζουν».

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ «ΓΗΠΕΔΟ ΛΑΡΙΣΑ ΑΕ»

Από την πλευρά του Κώστα Πηλαδάκη η «Γήπεδο Λάρισα ΑΕ», στην απάντησή της αναφέρει μεταξύ άλλων: «Λυπούμαστε που εμπιστευτήκαμε τη συντήρηση του χλοοτάπητα και των λοιπών χώρων σε αυτόν τον άνθρωπο. Από την ημέρα κατασκευής του γηπέδου οι περισσότερες ζημιές και φθορές έχουν γίνει με ευθύνη του και επί των ημερών του και αντί να τις επισκευάσει κάτι που επίσης αποτελεί συμβατική του υποχρέωση μας κατηγορεί. Η ευθύνη συντήρησης χλοοτάπητα και λοιπών χώρων είναι δική σας 100% , απλά η συντήρηση τέτοιων γηπέδων απαιτεί επαγγελματικά μηχανήματα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass